kalogeros Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Πριν καμιά δεκαριά χρόνια που ήμουν στη γερμανία, υπήρχε στα super market ένα γάλα με γεύση βανίλια, το οποίο ήταν πολύ δημοφιλές και διαδεδομένο. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το ποιο είναι το όνομά του; Έχω την εντύπωση πως είχε κάτι με Alpen, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος.
picoGreedy Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Στον λογαριασμό μου στο paypal στο κινητό δεν με αφήνει να βάλω +30 μπροστά. Να το αφήσω 30 ή να μην βάλω καθόλου κωδικό χώρας; Γενικότερα, μόνο τον κωδικό χώρας ,χωρίς 00 ή + μπροστά, χρειάζεται οποιοσδήποτε πάροχος για να καταλάβει το νούμερο. Οπότε φαντάζομαι και το paypal κάτι αντίστοιχο θα θέλει. 1
kalogeros Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 καλόγερε δεν λες το alpro ε? Όχι, δεν ήταν αυτό.
Lucifer Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Πριν καμιά δεκαριά χρόνια που ήμουν στη γερμανία, υπήρχε στα super market ένα γάλα με γεύση βανίλια, το οποίο ήταν πολύ δημοφιλές και διαδεδομένο. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το ποιο είναι το όνομά του; Έχω την εντύπωση πως είχε κάτι με Alpen, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. https://www.google.gr/search?q=alpenmilch+vanilla&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=SJkvVfbDFojVauSvgIgC&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=952#safe=off&tbm=isch&q=+vanillemilch Το πιο διαδεδομένο είναι το Baeren. Τα Alpenmilch δε βλέπω να έχουν βανίλλια. 1
kalogeros Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 https://www.google.gr/search?q=alpenmilch+vanilla&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=SJkvVfbDFojVauSvgIgC&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=952#safe=off&tbm=isch&q=+vanillemilch Το πιο διαδεδομένο είναι το Baeren. Τα Alpenmilch δε βλέπω να έχουν βανίλλια. Thanx ρε man. Το landliebe ήταν (9η φωτό). Μου είχε κολλήσει το γ@μημένο alpenliebe που δεν έχει καμία σχέση με γάλα. Παρεμπιπτόντως, η landliebe είχε και καταπληκτικό γάλα φράουλα. 1
Liverpool89 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Εκανα μεταβιβαση αυτοκινητου πριν 3 μηνες, στα ΚΕΠ. Δυστυχως δεν αρκει το αποκομμα απο την τραπεζα, θελουν βεβαιωση απο την εφορια οτι τα τελη κυκλοφοριας ειναι καλυμμενα. Δεν εχει λογικη, αλλα αυτο μου ζητησαν. Πας στην εφορια τι ζητανε; τι πρεπει να χω ή γινεται και απο το taxis
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 εμείς πήραμε βεβαίωση από την εφορία ότι δεν χρωστάμε τέλη κυκλοφορίας για αμάξι το οποίο δεν έχει τέλη λόγω ρύπων... κάθε φορά που το σκέφτομαι κάνω facepalm...
*nenya* Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Έχω αυτήν εδώ την καφετιέρα απ'τον Γενάρη: Κάθε πότε πρέπει να της κάνω την διαδικασία του καθαρισμού; Ξέρει κανείς; [Στις οδηγίες λέει πώς να κάνω τον καθαρισμό αλλά όχι κάθε πότε...]
DhZou Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Όταν σου βγάλει ένδειξη ότι θέλει καθάρισμα. Η δικιά μου την έβγαλε μετά τις ~100-150 χρήσεις.
*nenya* Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Θ'αρχίσει ν'αναβοσβήνει κάποιο λαμπάκι δηλαδή και δεν θα μ'αφήνει να φτιάξω καφέ; 1
Adon1s Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Στη συγκεκριμένη , θα ανάψει (κόκκινο λογικά) το κάτω κάτω λαμπάκι (αυτό με το ψεκαστήρι) . Ε,τότε καλό θάταν να μη φτιάξεις γκαφέ και να προχωρήσεις στη διαδικασία καθαρισμού . Ταμπλέτες καθαρισμού έχεις αγοράσει ;
*nenya* Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Στην διαδικασία δεν αναφέρει ταμπλέτες καθαρισμού, οπότε δεν έχω αγοράσει.
DhZou Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Έχει ένα (κίτρινο νομίζω) μαρκούτσι που το βάζεις αντί για κάψουλα και διαβάζει το barcode του για να κάνει τη διαδικασία αφαλάτωσης. Στο δοχείο νερού πρέπει να έχει ένα όξινο διάλυμα εγώ είχα βρει στο ιντερνετ ότι μπορείς να βάλεις και λεμόνι με νερό και το έκανα έτσι και μετά έπαιζε κανονικα. Θ'αρχίσει ν'αναβοσβήνει κάποιο λαμπάκι δηλαδή και δεν θα μ'αφήνει να φτιάξω καφέ; ναι 1
*nenya* Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Ναι ναι ένα κίτρινο πλαστικό είναι. Thx a lot
Προτεινόμενες αναρτήσεις