Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα το lumnia 535 αλλα δεν εχει ζουμ η καμερα ή εγω δεν μπορω να το βρω

Το zoom γίνεται με το δάχτυλα στην οθόνη.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θελω να φτιαξω κατι σα μινι ταυτοτητα να την εχω παντα μαζι στο πορτοφολι γιατι πολλες φορες τη ξεχναω. Το Α4 με τις 2οψεις επικυρωμενο δε βολευει. Αν φτιαξω μια διπλης οψεως εκτυπωση αλλα σε μικρογραφια σε μεγθος καρτας το ΚΕΠ θα την επικυρωσει αραγε

Δημοσ.

το δέρμα στο σημείο που κάποιος έχει κάνει τατουάζ έχει άλλη υφή ;

Tις πρωτες μερες μπορει και ναι, μετα ειναι το ιδιο με πριν….. 

Δημοσ.

το δέρμα στο σημείο που κάποιος έχει κάνει τατουάζ έχει άλλη υφή ;

Τις πρώτες μέρες ναι, θα το νιώθεις όταν βάζεις bepanthol αλλά σε 1-2 εβδομάδες φεύγει. Αν θες βέβαια μπορείς να το κάνει και μόνιμο, ανάγλυφο, αλλά εκεί πονάει πάρα πολύ!

edit: οταν απαντάτε κάπου απαντήστε με παραθέσεις για να ξέρουμε που πάει το κάθε τι...

• Moderators
Δημοσ.

Guys ψαχνω αυτο απο κανενα ελληνικο καταστημα. Εχουμε δει κατι τετοιο? Και βασικα με ποια keywords να το εψαχνα?

http://www.ebay.co.uk/itm/Trading-Card-Multi-Punched-9-section-Clear-plastic-Sleeves-Pk-of-10-/380867587507?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item58ad7a2db3

• Super Moderators
Δημοσ.

Θήκες προστατευτικές για συλλεκτικές κάρτες. Από μαγαζιά τύπου Κάισσα, φαντάζομαι.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Θήκες προστατευτικές για συλλεκτικές κάρτες. Από μαγαζιά τύπου Κάισσα, φαντάζομαι.

Τhaaanks both :D

Το βρηκα Καισσα αυτο που θελω!!! 

Δημοσ.

Τhaaanks both :D

Το βρηκα Καισσα αυτο που θελω!!! 

Για πιστωτικές το θες; :P Και τα βιβλιοπωλεία δεν έχουν τέτοια;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για πιστωτικές το θες; :P Και τα βιβλιοπωλεία δεν έχουν τέτοια;

Χαχα αν ειχα τοσες εν λειτουργια πιστωτικες θα ηταν το λιγοτερο απο τα προβληματα μου το που θα τις βαλω :lol:  Για κατι trading cards που ανακαλυψα τις θελω, αλλα οντως τις θηκες τις εχουν καταστηματα στυλ Καισσα, οχι τα κλασικα βιβλιοπωλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα αν ειχα τοσες εν λειτουργια πιστωτικες θα ηταν το λιγοτερο απο τα προβληματα μου το που θα τις βαλω :lol:  Για κατι trading cards που ανακαλυψα τις θελω, αλλα οντως τις θηκες τις εχουν καταστηματα στυλ Καισσα, οχι τα κλασικα βιβλιοπωλεια.

Τι φαση ας πουμε, γιατι εχω και γω κατι καρτες NBA και δεν ηξερα που να τις φυλλαξω

• Like 1
Δημοσ.

Στο κλιματιστικο στην εξωτερικη μοναδα,υπαρχει σωληνας απο οπου φευγουν τα νερα που μαζευονται οσο λειτουργει.

Επειδη κοντα δεν εχω λουκι,εχω μια μεγαλη πλαστικη φιαλη νερου,αυτη για τους ψυκτες,οπου και μαζευεται.

Τοσα χρονια οταν φουλαρει παω και το αδειαζω .

Αυτο το συγκεκριμενο νερο , μπορω να το χρησιμοποιησω καπως ; Πχ σφουγγαρισμα,ποτισμα(οκ,μαλακια ειπα) ή οτιδηποτε ή ειναι ενα αχρηστο βρωμονερο για πεταμα ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...