haris013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Στο κλιματιστικο στην εξωτερικη μοναδα,υπαρχει σωληνας απο οπου φευγουν τα νερα που μαζευονται οσο λειτουργει. Επειδη κοντα δεν εχω λουκι,εχω μια μεγαλη πλαστικη φιαλη νερου,αυτη για τους ψυκτες,οπου και μαζευεται. Τοσα χρονια οταν φουλαρει παω και το αδειαζω . Αυτο το συγκεκριμενο νερο , μπορω να το χρησιμοποιησω καπως ; Πχ σφουγγαρισμα,ποτισμα(οκ,μαλακια ειπα) ή οτιδηποτε ή ειναι ενα αχρηστο βρωμονερο για πεταμα ; για σηδέρομα νομίζω και για το αμάξι(τζάμια) αλλά δεν πέρνω και όρκο, σίγουρα γίνεται αυτό που λέω με το νερό που βγάζουν οι αφυγραντήρες 1
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Σφουγγάρισμα ναι. Πότισμα δεν ξέρω, διότι άμα είναι απεσταγμένο μπορεί να μην προσφέρει τίποτα στα φυτά 1
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Τι φαση ας πουμε, γιατι εχω και γω κατι καρτες NBA και δεν ηξερα που να τις φυλλαξω http://www.kaissa.eu/product/selides-ntosie Θελεις αυτα και ενα ντοσιε 1
Valerie_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Adoni στο σίδερο ,στο πλύσιμο της μηχανής,στο πλύσιμο του αμαξιού,γενικά όπου μπαίνει απιονισμένο. Που βλέπω στο εβαυ τι έχω αγοράσει μέχρι τώρα; το ιστορικό των αγορών μου δηλαδή 1
leftermann Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 my ebay -> purchase history. εμένα με δείχνει μέχρι το 2013.
zio10 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Με λες ότι κοιμάμαι και όρθια. θενξ ρε λεφτ Κάνεις σαβουροκαταμέτρηση; 1
άδικος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Υπάρχει ακόμα κάποιο νήμα για καρέκλες γραφείου; Ή κάποιο/α καταστήματα απ'όπου αξίζει αγορά;
Ison_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Η σωστή φράση είναι "αν επιτρέπεται" ή "αν επιτρέπετε"; Ήξερα ότι το σωστό είναι το δεύτερο (πληθυντικός ευγενείας), αλλά βλέπω συχνότερα το πρώτο και μου κάνει εντύπωση.
d_gkal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 μαλλον και τα 2 ειναι σωστα. εξαρταται τι και απο ποιον το ζητας.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Και τα δύο σωστά είναι. "Αν επιτρέπεται" (από τους όρους χρήσης ενός ιστότοπου, λ.χ.) και "αν επιτρέπετε" (εσείς, πολλοί ή πληθυντικός ευγενείας).
Γιαούρτι Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 για να μην ανοίγω θέμα. στο παρακάτω ρουμπινέτο βενζίνης απο μηχανάκι: όταν είναι γυρισμένο πάνω τραβάει και απο τη ρεζέρβα, σωστά; όταν είναι όπως στη φωτό, πλάγια κάνει κάτι;
MT60RS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 στη μεση μαλλον ειναι το "κλειστό" υπαρχει μια μικρη περιπτωση να ειναι το "prime". Μερικα μηχανακια εχουν ρουμπινετο υποπιεσης, που στελνει βενζινη μονο οταν δουλευει το μοτερ. Η θεση "prime" στελνει κανονικα με την βαρυτητα, ωστε να μην ξελιγωσεις την μπαταρια μεχρι να ξαναγεμισουν τα φλοτερ. (σε περιπτωση που εχει σβησει απο βενζινη) απο τι μηχανακι ειναι;
kalogeros Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Πριν κάνα χρόνο μας είχαν φέρει μια ανθοδέσμη, η οποία, μεταξύ άλλων, είχε και κάτι κλωναράκια με κάτι μικρά μωβ (αν θυμάμαι καλά) μπιλάκια, που έμοιαζαν με blueberry. Έβγαλα σπόρο από ένα από αυτά τα μπιλάκια και τον φύτεψα σε μία γλάστρα, νομίζοντας ότι είναι blueberry. Εχθές άνθισε για πρώτη φορά, και είμαι πλέον σίγουρος ότι δεν είναι blueberry. Μπορεί κανείς να καταλάβει από τις φωτό τι διάλο είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις