Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την βοηθεια σας παιδια

σε 2 μερες εχω να παω σε κατι γενεθλεια.Το θεμα ιεναι οτι πριν 2 ωρες με τσιμπησε ενα κουνουπι[νομιζω σκνιπα]και στο ποδι αλλα και στο μετωπο.Το μετωπο μου εχει βγαλει το κλασικο ασπρο πριξιματακι και ειναι κοκκινο εδω και 1 ωρα.Τι να βαλω?Πηγα και πηρα μια κορτιζονουχα κρεμα ,παιζει να κανει δουλεια?Αμα δεν ηταν στο προσωπο χεστηκα,αλλα τωρα μαμηθηκε.Παιζει να φυγει μεχρι το σαββατο ?

1ddb0aa0d46f9825547eef89ea870dd8.jpg

• Like 3
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την βοηθεια σας παιδια

σε 2 μερες εχω να παω σε κατι γενεθλεια.Το θεμα ιεναι οτι πριν 2 ωρες με τσιμπησε ενα κουνουπι[νομιζω σκνιπα]και στο ποδι αλλα και στο μετωπο.Το μετωπο μου εχει βγαλει το κλασικο ασπρο πριξιματακι και ειναι κοκκινο εδω και 1 ωρα.Τι να βαλω?Πηγα και πηρα μια κορτιζονουχα κρεμα ,παιζει να κανει δουλεια?Αμα δεν ηταν στο προσωπο χεστηκα,αλλα τωρα μαμηθηκε.Παιζει να φυγει μεχρι το σαββατο ?

Φενιστίλ λέω κι εγώ. Πάρε και βάλε κάμποσες φορές τη μέρα

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νεο θέμα. Μπορώ μια επιδότηση από πρόγραμμα συμβολαίου κοσμοτε να την χρησιμοποίησω σε αγορά π.χ. ενός παιχνιδιού από το Γερμανο;

Δημοσ.

Υπάρχει παγκοσμίως κάποιο πιο επιτυχημένο προϊόν από την coca cola; Σκέφτομαι αλλά δεν μου έρχεται κάτι...:)

Δημοσ.

Windows, Toyota Corolla, Honda 50cc cub (το παπί που λέμε εμείς στην Ελλάδα), Harry Potter είναι τα πρώτα που σκέφτηκα. Σίγουρα αν Googlάρεις θα βρεις κι άλλα

• Like 1
Δημοσ.

Windows, Toyota Corolla, Honda 50cc cub (το παπί που λέμε εμείς στην Ελλάδα), Harry Potter είναι τα πρώτα που σκέφτηκα. Σίγουρα αν Googlάρεις θα βρεις κι άλλα

Σίγουρα όλα αυτά είναι πολύ επιτυχημένα προϊόντα αλλά κανένα από αυτά δεν το ξέρουν από τη μεγαλύτερη πόλη ως το τελευταίο χωριό, από τον πιο μικρό εώς τον πιο ηλικιωμένο...:)

Δημοσ.

Υπάρχει παγκοσμίως κάποιο πιο επιτυχημένο προϊόν από την coca cola; Σκέφτομαι αλλά δεν μου έρχεται κάτι... :)

Σίγουρα όλα αυτά είναι πολύ επιτυχημένα προϊόντα αλλά κανένα από αυτά δεν το ξέρουν από τη μεγαλύτερη πόλη ως το τελευταίο χωριό, από τον πιο μικρό εώς τον πιο ηλικιωμένο... :)

Aυτο ομως ? :-D  

Toilet_paper_orientation_over.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Una κλέβεις. Αυτό δεν είναι προϊόν, είναι εφεύρεση. Νομίζω η αρχική απορία του zio αφορούσε σε brand name. Αλλιως παμε σε κουτάλι, μαχαίρι, ποτήρι κτλ.

• Like 2
Δημοσ.

Στην Lloyds εκτός από διαβατήριο για άνοιγμα λογαριασμού, χρειάζεσαι και proof of address? Και την χρεωστική την παίρνεις αμέσως ή στη στέλνουν?

Δημοσ.

Στην Lloyds εκτός από διαβατήριο για άνοιγμα λογαριασμού, χρειάζεσαι και proof of address? Και την χρεωστική την παίρνεις αμέσως ή στη στέλνουν?

Κατα 90% μονο διαβατηριο η ταυτοτητα.....

(εκτος αν πεσεις σε πολυ στραβαδι υπαλληλο :P)

Στην στελνουν σε 2-3 μερες με post office...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...