Titus_Labienus_secondo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Σημαίνει "επί τούτω" και χρησιμοποιείται όπως αυτό. Θα σε παρακαλούσα όπως δώσεις κάποια παραδείγματα χρήσης στην καθημερινότητά μας, καθώς είναι από τις λέξεις που και 100 φορές να διαβάσω την σημασία της δεν μου μένει.
Lucifer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Σκάνδαλο Volkswagen. Η εταιρεία λέει ότι θα ερευνήσει και ο υπαίτιος θα τιμωρηθεί. Μαζεύουν 5 τύπους και τους λένε "είστε υπεύθυνοι να βρείτε τι παίχτηκε". Αυτή είναι μια επιτροπή 5 ανθρώπων που δεν υπήρχε, αλλά καθώς προέκυψε το σκάνδαλο, συστάθηκε ad hoc. Γενικά το χρησιμοποιείς για να πεις ότι κάτι έγινε, φτιάχτηκε, προτείνεται κτλ σε σχέση με κάτι που προκύπτει. Αν αύριο το πρωί εμφανιστεί ένας εξωγήινος στο Σύνταγμα, θα συσταθεί μια διπλωματική αποστολή ad hoc, επί τούτω, γι' αυτό και μόνο το σκοπό, κατ' εξαίρεσιν σχεδόν. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια, θέλω να πάω μια μπλούζα που μου είναι κάπως πιο μεγάλη από το νούμερό μου (την είχα πάρει πριν χρόνια επειδή ήταν cool). Θέλω να κοντίνει κάπως τα μανίκια αλλά και την ίδια την μπλούζα γιατί μου φτάνει αρκετά χαμηλά. Προφανώς πρέπει να πάω σε ράφτη-ράφτρα. Πού τους βρίσκουμε αυτούς;; Δεν έχω ιδέα γι'αυτό ρωτάω. Θα πάω εκεί που λέει "μεταποίηση"; Είμαι σωστός;
zio10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Θα σε παρακαλούσα όπως δώσεις κάποια παραδείγματα χρήσης στην καθημερινότητά μας, καθώς είναι από τις λέξεις που και 100 φορές να διαβάσω την σημασία της δεν μου μένει. Όπως σου είπε και ο Lucifer. Σημαίνει "γι 'αυτό το λόγο / σκοπό συγκεκριμένα" ας πούμε. Ό,τι κι αν είναι αυτό. (Αν και να πω την αλήθεια νόμιζα ότι ρωτάς για δίκτυα! ) Παιδια, θέλω να πάω μια μπλούζα που μου είναι κάπως πιο μεγάλη από το νούμερό μου (την είχα πάρει πριν χρόνια επειδή ήταν cool). Θέλω να κοντίνει κάπως τα μανίκια αλλά και την ίδια την μπλούζα γιατί μου φτάνει αρκετά χαμηλά. Προφανώς πρέπει να πάω σε ράφτη-ράφτρα. Πού τους βρίσκουμε αυτούς;; Δεν έχω ιδέα γι'αυτό ρωτάω. Θα πάω εκεί που λέει "μεταποίηση"; Είμαι σωστός; Ναι εκεί πας. Συνήθως κάτι τρύπες είναι
idomeneas7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Τι είναι αυτό το άσπρο που απλώνουν στις τζαμαρίες των μαγαζίων όταν τους κάνουν ανακαίνιση?
stavi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 έχει κολλήσει το ποπ κορν με τις ταινίες, ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω;
Iris_89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 έχει κολλήσει το ποπ κορν με τις ταινίες, ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; Υπομονή.
Liverpool89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ανεργος που εχει ενταχθει στο τακτικο επιδομα ανεργιας, ακομα δεν εχει μπει το ποσο του πρωτου μηνα, αν γινει προσληψη σε αλλη εταιρια το επιδομα χανεται εντελως;
zio10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ανεργος που εχει ενταχθει στο τακτικο επιδομα ανεργιας, ακομα δεν εχει μπει το ποσο του πρωτου μηνα, αν γινει προσληψη σε αλλη εταιρια το επιδομα χανεται εντελως; Αν δεν κάνω λάθος παίρνεις το ποσό που αντιστοιχεί στις μέρες που ήσουν άνεργος
Liverpool89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω γιατι νομιζω οτι το σταματας και το ξαναρχιζεις..
zio10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω γιατι νομιζω οτι το σταματας και το ξαναρχιζεις.. Μπορεί κάτι να έχει αλλάξει. Πριν 5 χρόνια πάντως είχα μπει ταμείο ανεργίας για 10-15 μέρες μέχρι να ξαναρχίσω δουλειά και με πλήρωσαν γι'αυτές τις μέρες μόνο.
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα γιορτάζει ο Κυριακος? Βλεπω εναν οσιο στο εορτολόγιο αλλά δεν είμαι σίγουρος..
VasKag Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχει επιτοιχια βαση τηλεορασης (μαλλον για 32") που να μπορει να ανοιγει οπως φαινεται στην εικονα, και μετα να διπλωνει παλι στον τοιχο?
deesnider Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα γιορτάζει ο Κυριακος? Αν μη τι άλλο, από mod δεν το περίμενα... ...πολιτικό post ρε 'συ stormrain; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις