makfil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Η τραπεζική εβδομάδα τελειώνει την ΠΑ και από ΣΑ μπορείς να κάνεις πάλι ανάληψη.
Athens44 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 A, ευχαριστω πολυ! Η τραπεζική εβδομάδα τελειώνει την ΠΑ και από ΣΑ μπορείς να κάνεις πάλι ανάληψη.
Porg Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 "ο προσαρμογέας δεν έχει έγκυρη ρύθμιση παραμέτρων ip" Τις τελευταίες μέρες με έχει ζαλίσει αυτό το μν, δεν έχω ίντερνετ στο σταθερό κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή Κάνω την αντιμετωπισή προβλήματος των windows αλλά σχεδόν ποτέ δεν το διορθώνει Βασικά διορθώνεται απο μόνο μετά απο λίγο και μετά δεν έχει πρόβλημα όσο είναι ανοιχτός ο υπολογιστής Καμιά ιδέα; Επίσης θέλω κάποιο καλό anti malware
Iris_89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Έχω ένα ζευγάρι Nike, τα αγόρασα λίγα χρόνια πριν, σχεδόν αχρησιμοποίητα και θέλω να μάθω το μοντέλο τους. Δεν το γράφει πουθενά στο παπούτσι, έκανα αντίστροφη image search, κανένα αποτέλεσμα. Έψαξα στις εικόνες, μηδέν.. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Στη 'γλώσσα' του παπουτσιού δεν γράφει κάτι?
Iris_89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Στη 'γλώσσα' του παπουτσιού δεν γράφει κάτι? Όχι.. Τα αγόρασα από επίσημο Nike Store πάντως
VasKag Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Βαλε μια εικονα και εδω μήπως τα αναγνωρισει κάποιος.
therock Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αν σκαναρω αποδειξης ταμειακης προιοντων που εχω αγορασει, γινονται δεκτες αν της επανεκτυπωσω σε περιπτωση εγγυησης αν προκυψει το οτιδηποτε? Δε μιλαω για τα Α4 που βγαζουν εσοπ/πλαισιο κτλ, αλλα μια οποιαδηπτοε ταμειακη για να τις περναω στον υπολογστη και να πεταω τις πρωτοτυπες
Iris_89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Βαλε μια εικονα και εδω μήπως τα αναγνωρισει κάποιος. Ιριδίζουν κάπως..
Razor_7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 BitComet FrostWire Ποίο απ' τα δύο προτείνετε? Είχα deluge αλλά πολύ μάπα από ταχύτητες (τα κλασσικά bit και u δε θέλω να τα βάλω) Καμιά ιδέα; Επίσης θέλω κάποιο καλό anti malware antimalwarebytes
VasKag Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 νομιζα οτι οι ταχυτητες ειναι συνδυασμος συνδεσης, seeder, και ρυθμισεων, ανεξαρτητως software @iris Στη γλωσσα κατω απο τις μεγεθη υπαρχει ενα νουμερο. Αν το βαλεις στο google, σου βγαζει το μοντελο. πχ στο δικο μου nike ειναι 454242-006 edit τωρα ειδα οτι ειπες οτι δεν εχει τιποτα. περιεργο 1
gokuthelegend Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 BitComet FrostWire Ποίο απ' τα δύο προτείνετε? Είχα deluge αλλά πολύ μάπα από ταχύτητες (τα κλασσικά bit και u δε θέλω να τα βάλω) antimalwarebytes Εγώ χρησιμοποιώ το qbittorrent εδώ και πολύ καιρό. Δεν έχει καμιά σχέση με το utorrent και το bittorent, είναι open source και μάλιστα αυτή την περίοδο κύριος maintainer είναι Έλληνας. 1
Iris_89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 νομιζα οτι οι ταχυτητες ειναι συνδυασμος συνδεσης, seeder, και ρυθμισεων, ανεξαρτητως software @iris Στη γλωσσα κατω απο τις μεγεθη υπαρχει ενα νουμερο. Αν το βαλεις στο google, σου βγαζει το μοντελο. πχ στο δικο μου nike ειναι 454242-006 edit τωρα ειδα οτι ειπες οτι δεν εχει τιποτα. περιεργο Πουθενά δεν γράφει τίποτα, το παραμικρό. Μοναδική λύση να πάω σε Nike Store και να τους ρωτήσω μήπως ξέρουν.
Razor_7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 νομιζα οτι οι ταχυτητες ειναι συνδυασμος συνδεσης, seeder, και ρυθμισεων, ανεξαρτητως software @iris Στη γλωσσα κατω απο τις μεγεθη υπαρχει ενα νουμερο. Αν το βαλεις στο google, σου βγαζει το μοντελο. πχ στο δικο μου nike ειναι 454242-006 edit τωρα ειδα οτι ειπες οτι δεν εχει τιποτα. περιεργο κι εγώ το ίδιο νόμιζα μέχρι που το τέσταρα στα ίδια ακριβώς τόρρεντς και αρκετές φορές και διαπίστωσα ότι δεν... Χαρακτηριστικά ένα με 30seeds ήταν στα ~10kb/s ενώ με το u στα 800kb/s. Άλλα ήταν νεκρά τελείως χωρίς λογική μιας και υπήρχαν seeders. Ο,τι να 'ναι ήταν γενικά. Εγώ χρησιμοποιώ το qbittorrent εδώ και πολύ καιρό. Δεν έχει καμιά σχέση με το utorrent και το bittorent, είναι open source και μάλιστα αυτή την περίοδο κύριος maintainer είναι Έλληνας. από ταχύτητα κομπλέ να φανταστώ.
gokuthelegend Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 από ταχύτητα κομπλέ να φανταστώ. Ναι ναι, όλα κομπλε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις