Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω ενα αρκετα καλο λαπτοπ με μισοκαμενη την καρτα οθονης [αλλα χρωματα σκιες κλπ] 

εκτος απο remote desktop-teamviewer τι αλλο θα μπορουσα να κανω για να ... βλεπω?

ενννοω μηπως καποια αλλη εξοδος του μπορει να δωσει οπτικο αποτελεσμα? [δεν εχει s-video out]

thanks!

Δημοσ.

εχω ενα αρκετα καλο λαπτοπ με μισοκαμενη την καρτα οθονης [αλλα χρωματα σκιες κλπ] 

εκτος απο remote desktop-teamviewer τι αλλο θα μπορουσα να κανω για να ... βλεπω?

ενννοω μηπως καποια αλλη εξοδος του μπορει να δωσει οπτικο αποτελεσμα? [δεν εχει s-video out]

thanks!

Μήπως να άλλαζες την κάρτα γραφικών; Αν έχει οποιαδήποτε έξοδο (vga, hdmi), δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως να άλλαζες την κάρτα γραφικών; Αν έχει οποιαδήποτε έξοδο (vga, hdmi), δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

μπα δεν, το κοστος ειναι μεγαλο, δεν εχει αλλη ντιρεκτ εξοδο εικονας, απο ντοκιν ισως???

Δημοσ.

μπα δεν, το κοστος ειναι μεγαλο, δεν εχει αλλη ντιρεκτ εξοδο εικονας, απο ντοκιν ισως???

Νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό που λες, δεν έχει καμία έξοδο εικόνας; Δεν το έχω ξαναδεί σε λάπτοπ! (το πιο πιθανό είναι να μην έπαιζε βέβαια αλλά λέμε)

• Like 1
Δημοσ.

Τοο ταβάνι κουζίνας & μπάνιου μπορεί να βαφτεί με πλαστικό χρώμα; Ή θα γίνεται τρελή συμπύκνωση υδρατμών;

Δημοσ.

Άνετα και μάλιστα υπάρχει πλαστικό χρώμα με μυκητοκτόνα δράση και αντιμουχλική προστασία (βλ. Βίβεχρωμ "kitchen n' bath").

Δημοσ.

Σε core2duo λαπτοπ με 2gb ram αξιζει να μπει ssd,θα φανει διαφορα?επειδη τα windows 7 τρωνε σκαλωματα.μην πειτε λινουξ,δεν θελει ο χρηστης.

Δημοσ.

Σε core2duo λαπτοπ με 2gb ram αξιζει να μπει ssd,θα φανει διαφορα?επειδη τα windows 7 τρωνε σκαλωματα.μην πειτε λινουξ,δεν θελει ο χρηστης.

Και λίγη ραμ αν έβαζε ακόμα καλύτερα. Αν μπορεί να δώσει 100-150€ δηλαδή για ραμ και ssd θα δει σίγουρα διαφορά

Δημοσ.

Ηρθε η στιγμη να βαλουμε πετρελαιο.

Του ειχα πει οτι αν ειναι ακριβο μαλλον δεν θα συμμετεχω, ηδη το χε κλειστο.

Η σεζον ξεκιναει μαιο, οπου πρεπει να πληρωσω εικοσι ευρω επι εξι μηνες.(μαιο μεχρι οκτωμβριο) λογικη σε ολο αυτο δεν βρηκα.

Δημοσ.

Ηρθε η στιγμη να βαλουμε πετρελαιο.

Του ειχα πει οτι αν ειναι ακριβο μαλλον δεν θα συμμετεχω, ηδη το χε κλειστο.

Η σεζον ξεκιναει μαιο, οπου πρεπει να πληρωσω εικοσι ευρω επι εξι μηνες.(μαιο μεχρι οκτωμβριο) λογικη σε ολο αυτο δεν βρηκα.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Το πάγιο; Από Οκτώβριο έως Μάιο θες να πεις;

Δημοσ.

Απο το μαιο μεχρι τωρα μου ειπε οτι πρεπει να το πληρωσω, ενω πριν νοικιασω του ειχα πει για το πετρελαιο.

Κοστος αγορα κλπ, μου ειπε ειναι φθηνο. Σημερα το ανοιξε να δουμε αν δουλευει, τα σωματα γεματα αερα, εξαερισμο δεν κανουν, θα φερει τεχνικο, θελει κι τα προηγογμενα οπου ηταν ξενοικιαστω μενανε ουτε ξερω.

Δημοσ.

Απο το μαιο μεχρι τωρα μου ειπε οτι πρεπει να το πληρωσω, ενω πριν νοικιασω του ειχα πει για το πετρελαιο.

Κοστος αγορα κλπ, μου ειπε ειναι φθηνο. Σημερα το ανοιξε να δουμε αν δουλευει, τα σωματα γεματα αερα, εξαερισμο δεν κανουν, θα φερει τεχνικο, θελει κι τα προηγογμενα οπου ηταν ξενοικιαστω μενανε ουτε ξερω.

Έχω την εντύπωση ότι τα προηγούμενα πρέπει να τα πληρώσει αυτός! Εσύ τι σχέση έχεις; Από όταν μπήκες και μετά θα πληρώνεις ό,τι σου αναλογεί οκ αλλά για πριν γιατί;

Δημοσ.

Θα φυγει σε λιγο καιρο ο αδερφος μου για αγγλια στην περιοχη slough (περιπου 45 λεπτα απο λονδινο)

Οποιος ξερει η εχει μεινει εκει ας μου δωσει καμια πληροφορια να του την μεταφερω η οτιδηποτε χρησιμη πληροφορια για λονδινο και γυρω περιοχες ευπροσδεκτη!

:) :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...