Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περα απο αυτα τα ψοφια ψεκαστηρακια που περνεις απο σουπερ-μαρκετ πως αρωματιεις ενα χωρο. Τα ΙΚΕΑ τι κανουν και μυριζει τοσο φρεσκα και ωραια. Θελει εγκαταστασεις-αεραγωγους και φασαρια η δουλεια?

Δημοσ.

Ψόφια? Εγώ δεν τα βάζω επειδή μου μυρίζουν υπερβολικά έντονα. Τι κάνεις σπίτι σου, ντουμανιάζεις όλη μέρα?

Δημοσ.

Περα απο αυτα τα ψοφια ψεκαστηρακια που περνεις απο σουπερ-μαρκετ πως αρωματιεις ενα χωρο. Τα ΙΚΕΑ τι κανουν και μυριζει τοσο φρεσκα και ωραια. Θελει εγκαταστασεις-αεραγωγους και φασαρια η δουλεια?

oil burner και έλαια και ασε το ΙΚΕΑ.  Θα βρεις και στα τζαμπο αν θελεις κατι φθηνο. 

55211m_m_l.jpg

Δημοσ.

Ναι. Παιρνεις το Oil burner, Κατω ανάβεις το ρεσο οπως στη φωτο, πανω βαζεις νερό και λίγες σταγόνες απο αιθερια έλαια, κάποια στιγμή αρχίζουν να εξατμιζονται και μυριζει ωραία ο χώρος. Το μειονέκτημα ειναι ότι είναι σχετικά αργό και ότι κάποιες φορές θα χρειαστεί να συμπληρώσεις νερό. 

Το αρωμα που βγαινει ειναι ανάλογα το αιθεριο έλαιο που θα επιλέξεις, στο τζαμπο έχει κατι φθηνοπράγματα με 1 ευρω αλλά αν θελεις κατι πιο φυσικο μπορείς να παρεις απο αλλα μαγαζια με 4-5 ή να κανεις συνδυασμούς κλπ 

Εναλλακτικά μπορείς να αναψεις το ρεσό και όταν εχει υγροποιηθει κάπως να ρίξεις λιγες σταγόνες από το αιθεριο έλαιο αλλα το αποτελεσμα δεν ειναι το ίδιο. 

Δημοσ.

όταν λέει σαν τρόπο αποστολής ελτά(dhl) εγώ παραλαμβάνω το δέμα από τα ελτά ή έρχεται κουριερ σπίτι?

Δημοσ.

Πολλοί προτείνουν το αλατόνερο για το συνάχι. Το πρόβλημα είναι ότι η μύτη είναι τόσο μπουκωμένη, που δεν περνάει το νερό. Πώς θα γίνει η πλύση;

Δημοσ.

Βάζεις το ζουμί σε μια σύριγγα, κλείνεις το ένα ρουθούνι με το ένα χέρι και με το άλλο χώνεις τη σύριγγα στο ανοιχτό και ταυτόχρονα αδειάζεις τη σύριγγα και ρουφάς από το ρουθούνι. Το ζουμί θα βγει από το στόμα.

edit: με το κεφάλι να γέρνει προς τα εμπρός.

Δημοσ.

Βάζεις το ζουμί σε μια σύριγγα, κλείνεις το ένα ρουθούνι με το ένα χέρι και με το άλλο χώνεις τη σύριγγα στο ανοιχτό και ταυτόχρονα αδειάζεις τη σύριγγα και ρουφάς από το ρουθούνι. Το ζουμί θα βγει από το στόμα.

edit: με το κεφάλι να γέρνει προς τα εμπρός.

και χωρίς την βελόνα , ε

• Like 2
Δημοσ.

Πόσο θα κοστίσει το κορνιζάρισμα μιας αφίσας διαστάσεων 35cmX50cm; Με το πιο απλό υλικό και σχέδιο που υπάρχει.

Δημοσ.

Βοήθεια! Θέλω να αγοράσω ένα domain(.gr) το οποίο δεν είναι διαθέσιμο αλλά λήγει σε 9 ημέρες. Μπορώ να κάνω backorder,αλλά πως ξέρω αν δεν έχουν κάνει και άλλοι; Κάνω backorder ή χαμένα λεφτά;

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...