VasKag Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δε μιλαω για τα ευφημερευοντα. Στις 15.11 που ρωτας, μονο τα εφημερευοντα σε ενδιαφερουν. Αν θες να αγορασεις κατι. Γενικα δεν υπαρχει κατι στανταρ. Νομιζω γυρω στις 14.00 κλεινουν τα περισσοτερα. Δεν ξερω αν καποια το πανε σερι ή κλεινουν και ξανα ανοιγουν στις 17.00 (Εκτος απο τα εφημερευοντα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Έχω ενα tabletάκι που πέρνει SIM έχω βάλει ΣΙΜ και την αναγνωρίζει κανονικά. Δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως τηλέφωνο? έχω κατεβάσει διάφορα dialer apps αλλά δε φαίνεται να λειτουργούν. Τι κάνω λάθς? Δεν μπορούν όλα τα tablets να χρησιμοποιηθούν για κλήσεις κι ας παίρνουν SIM. Την έχουν για το ίντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αν είναι το Lenovo 7" (δεν θυμαμαι μοντελο) οι SIM ειναι για ιντερνετ... ... με custom firmware όμως μπορείς να λειτουργήσει και σαν τηλέφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nelnel Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ολα αυτα που λες δεν έχουν καμία σχέση με το θεμα μας και τι κάνω εγω και εσυ. Εγω λεω οτι ειναι υποχρεωτικό, μπορεί να κανω και λαθος. Ο φιλος παραπάνω λεει οτι δεν ειναι υποχρεωτικό και δίνει σαν παράδειγμα τους μοναχούς (!). Πλέον οτι και να χρειαστεί κάποιος, απο μια αίτηση μέχρι μια βοήθεια απο τον δήμο του πρεπει να εχει εκκαθαριστικό. "Φιλη"...κοριτσι ειμαι. Για τον μοναχο δεν ηταν παραδειγμα. Ισχυει. Ειναι αυτες οι δυο εξαιρεσεις που υπαρχουν. Πολυ σωστο αυτο που ειπες οτι παντου ζητανε εκκαθαριστικο, αλλα συμφωνα με το νομο, αυτες οι δυο ομαδες μπορουν να επιλεξουν αν θα εχουν η οχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αν είναι το Lenovo 7" (δεν θυμαμαι μοντελο) οι SIM ειναι για ιντερνετ... ... με custom firmware όμως μπορείς να λειτουργήσει και σαν τηλέφωνο όχι είναι ένα που έχω φέρει από τουρκία http://polypad.com.tr/urun/polypad-i8-pro-3g/ έχω κατεβάσει κάποια dialers αλλά από όσο μπορώ να καταλάβω κάποια όντως παίρνουν τηλέφωνο και κάποια απλά καλούν τα προηγούμενα (κάθονται πάνω τους). ποιός θα ήταν ο "σίγουρος" τρόπος να καταλάβω ότι κάνει για τηλέφωνο και ότι απλά δεν κάνω κάτι λάθος? Δηλαδή υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνεις πέρα από το εγκαταστήσεις μια εφαρμογή ? (και αν όχι ποιά?) επίσης τώρα προσεξα στα specs 3G 850/2100 bandı iletişim αυτό είναι άλλο από το "δικό μας" (γιατί θυμάμαι κάτι σαν 900???) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορω να σε βοηθήσω σε αυτό... Ίσως καλύτερα να ανοίξεις ένα νήμα εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/66-tablets/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον Εχουν περασει περιπου 70 ημερολογιακες μερες απο 6 παραγγελιες μου απο banggood-alixpress (χωρις tracking ολες ειναι μικρες παραγγελιες) Οι κινεζοι μ εκαναν full refund αλλα επειδη μ εχουν σπασει τα νευρα εδω στα ελτα με "χαμενα" δεματα γιατι ρωτησα κ αλλα ατομα και εχουν "χαθει" και αλλα δεματακια σε αλλους τι μπορω να κανω; να πιασω προισταμενο; να κανω εγγραφως παραπονο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 "Φιλη"...κοριτσι ειμαι. Για τον μοναχο δεν ηταν παραδειγμα. Ισχυει. Ειναι αυτες οι δυο εξαιρεσεις που υπαρχουν. Πολυ σωστο αυτο που ειπες οτι παντου ζητανε εκκαθαριστικο, αλλα συμφωνα με το νομο, αυτες οι δυο ομαδες μπορουν να επιλεξουν αν θα εχουν η οχι. Σε αυτές τις 2 εξαιρετικές περιπτώσεις, αν ανήκεις σε κάποια από αυτές και δεν είσαι υπόχρεη να κάνεις εκκαθαριστικό, τότε αναγκαστικά πρέπει να πας στην εφορία και να ζητήσεις να σου δώσουν μια βεβαίωση που λέει ότι δεν έκανες φορολογική δήλωση και θα δίνεις αυτή όταν σου ζητάνε εκκαθαριστικό. Και εγώ έτσι έκανα παλιά που δεν είχα κάνει δήλωση. Εννοείται ότι την πρωτότυπη βεβαίωση την κρατάς και δίνεις μόνο επικυρωμένα αντίγραφα για να μην τρέχεις κάθε φορά να βγάζεις καινούρια βεβαίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 "Φιλη"...κοριτσι ειμαι. Για τον μοναχο δεν ηταν παραδειγμα. Ισχυει. Ειναι αυτες οι δυο εξαιρεσεις που υπαρχουν. Πολυ σωστο αυτο που ειπες οτι παντου ζητανε εκκαθαριστικο, αλλα συμφωνα με το νομο, αυτες οι δυο ομαδες μπορουν να επιλεξουν αν θα εχουν η οχι. Σίγουρα κανείς δεν βάζει με το ζόρι κάποιον να κανει δήλωση. Οταν λέω υποχρεωτικό το λεω με την έννοια οτι καποια στιγμη θα χρειαστείς ενα εκκαθαριστικο για μια δουλεια σου σε μια δημόσια υπηρεσία, σε μια τράπεζα κ.α. Εντέλει φίλη μου μάλλον δεν διαφωνούμε κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nelnel Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Σε αυτές τις 2 εξαιρετικές περιπτώσεις, αν ανήκεις σε κάποια από αυτές και δεν είσαι υπόχρεη να κάνεις εκκαθαριστικό, τότε αναγκαστικά πρέπει να πας στην εφορία και να ζητήσεις να σου δώσουν μια βεβαίωση που λέει ότι δεν έκανες φορολογική δήλωση και θα δίνεις αυτή όταν σου ζητάνε εκκαθαριστικό. Και εγώ έτσι έκανα παλιά που δεν είχα κάνει δήλωση. Εννοείται ότι την πρωτότυπη βεβαίωση την κρατάς και δίνεις μόνο επικυρωμένα αντίγραφα για να μην τρέχεις κάθε φορά να βγάζεις καινούρια βεβαίωση. Θα σε στενοχωρησω, αλλα η εφορια απ οταν βγηκε ο νομος που ολοι ειναι υποχρεοι (εκτος των δυο εξαιρεσεων), σταματησε να δινει βεβαιωσεις. Και σε αυτους που ανηκουν στις εξαιρεσεις. Μη ρωτησεις με ποια λογικη... Σίγουρα κανείς δεν βάζει με το ζόρι κάποιον να κανει δήλωση. Οταν λέω υποχρεωτικό το λεω με την έννοια οτι καποια στιγμη θα χρειαστείς ενα εκκαθαριστικο για μια δουλεια σου σε μια δημόσια υπηρεσία, σε μια τράπεζα κ.α. Εντέλει φίλη μου μάλλον δεν διαφωνούμε κάπου. Ναι μωρε, τα ιδια λεμε πανω κατω Πολλοι θεωρουν οτι δε θα τους χρειαστει αφου"ελα μωρε μηδενικη ειναι τι να την κανω,θα παω μια βεβαιωση/υ.δ/τη μανουλα μου να ορκιστει οτι δεν εχω λεφτα" και μετα κολλανε οταν τους το ζητανε και αναλογα την περιπτωση, αν ειναι απαραιτητη 100% την κανουν εκπροθεσμη με ενα ωραιοτατο προστιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Θα σε στενοχωρησω, αλλα η εφορια απ οταν βγηκε ο νομος που ολοι ειναι υποχρεοι (εκτος των δυο εξαιρεσεων), σταματησε να δινει βεβαιωσεις. Και σε αυτους που ανηκουν στις εξαιρεσεις. Μη ρωτησεις με ποια λογικη... Αυτό δεν το ήξερα, τα 3-4 τελευταία χρόνια κάνω κανονικά δήλωση δικιά μου και δεν έχει χρειαστεί να βγάλω βεβαίωση. Αν ισχύει τότε πάω πάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Σε καποια folders υπαρχει αυτο το μενου σε καποια αλλα αυτο Πως γινεται να εχω μονο το δευτερο? Το πρωτο μου ειναι αχρηστο και ενοχλητικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ^ Μάλλον εξαρτάται από το όνομα των αρχείων, πχ άλλα έχουν λέξεις και άλλα αριθμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Όταν κάποιος ανεβάζει φωτογραφίες στο facebook σε κάποιο άλμπουμ, φαίνονται μόνο κάποιες από αυτές στο χρονολόγιο και στην τελευταία φωτογραφία έχει ένα νούμερο που υποδεικνύει πόσες ακόμη φωτογραφίες υπάρχουν στο άλμπουμ (+9 στο παράδειγμα του screenshot). Πως μπορούμε να δούμε και τις υπόλοιπες; Είτε σε pages είτε σε άλμπουμ φίλων δεν μπορώ να δω τις υπόλοιπες φωτογραφίες, όπου και να κάνω κλικ δεν μπορώ να δω τις υπόλοιπες, μάλλον κάτι κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Απλά πατάς πάνω στην πικ που έχει πάνω το 9 και μετάς πηγαίνεις στην επόμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις