zanskou Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μπορεί το πολυαναμενόμενο Google I/O conference να είναι προγραμματισμένο για την εβδομάδα που μας έρχεται, ωστόσο μόλις πρόσφατα διέρρευσαν ορισμένες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη συσκευή με την κωδική ονομασία "Volantis" η οποία όπως φαίνεται θα είναι κατα πάσα πιθανότητα το νέο Google Nexus 9 tablet.Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κατάφερε να συγκεντρώσει το Android Police, η νέα ναυαρχίδα της Google, θα έχει ως κύριο υλικό κατασκευής το αλουμίνιο και θα κατασκευαστεί από την HTC με το βάρος της να φτάνει τα 418 γραμμάρια. Το νέο Nexus tablet θα είναι ακόμη εξοπλισμένο με οθόνη 8.9 ιντσών (4:3) ανάλυσης 2048 x 1440 pixels, 2GB RAM, καθώς και Nvidia Logan SoC 64-bit με υποστήριξη δικτύων LTE. Tέλος θα διαθέτει δύο κάμερες 8ΜΡ και 3ΜΡ εκ των οποίων η κύρια (δηλ. αυτή των 8ΜΡ) θα είναι εξοπλισμένη με σύστημα οπτικής σταθεροποίησης. Πλέον αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την επίσημη παρουσίαση της Google για να δούμε και οn stage τη νέα αυτή συσκευή. Site: Neowin
ougxar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 επιτελους 4:3 για browsing ευτυχως η κωδικη ονομασια δεν ηταν Volanis η Valantis 20
ChimairaX Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μου θυμίζει κάτι μεταξύ Βολάνη και Βαλάντη. EDIT: ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ. EDIT2: Μόλις έκανα έναν συνειρμό. Η Google σαφώς σκεφτόταν τους 2 Έλληνες τραγουδιστές. ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΚΟΙΝΩΣ: GOOGLE NEXUS 9 - POSCHOMULEIPEI 16
legionarius Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Εμένα πάλι μου θυμίζει Game of Thrones. http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Volantis 6
damoclesword Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Αντε να μπαίνει και η HTC στο παιχνίδι των tablets, να δούμε ποιότητα κι από μεριάς Android. 2
Windows8 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 ΚΟΙΝΩΣ: GOOGLE NEXUS 9 - POSCHOMULEIPEI ΑΧχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κλαιωωωω 4
hakunamatata Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 htc+nexus+64bit+lte+αλουμηνιο+++... ονειρευομαι μου φαινεται... που τη χτυπαω? 4
ektor7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 htc+nexus+64bit+lte+αλουμηνιο+++... ονειρευομαι μου φαινεται... που τη χτυπαω? Μην ανησυχείς θα τα πάρει!Απλά να ξέρεις ότι δε θα ξεκινήσει από τα 300$,αλλά από τα 500+$! 1
lagermon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Νομίζω ήταν καιρός να δοκιμάσει και η htc την τυχη της στα tablets γιατί εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ ο σχεδιασμός του htc one
deceit Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 επιτελους 4:3 για browsing ευτυχως η κωδικη ονομασια δεν ηταν Volanis η Valantis Μου θυμίζει κάτι μεταξύ Βολάνη και Βαλάντη. EDIT: ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ. EDIT2: Μόλις έκανα έναν συνειρμό. Η Google σαφώς σκεφτόταν τους 2 Έλληνες τραγουδιστές. ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΚΟΙΝΩΣ: GOOGLE NEXUS 9 - POSCHOMULEIPEI Ναι λέμε, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό. Sotis
hakunamatata Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μην ανησυχείς θα τα πάρει! Απλά να ξέρεις ότι δε θα ξεκινήσει από τα 300$,αλλά από τα 500+$! nexus θα ειναι....δε νομιζω ακομα και στην εκκινηση να ειναι στα 500...δεν ειναι κοροιδα στη google ξερουν πως δουλευει το πραγμα ps:δεν πηγαιναν για καταργηση τα νεξους με τη νεα σειρα silver?
ektor7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 nexus θα ειναι....δε νομιζω ακομα και στην εκκινηση να ειναι στα 500...δεν ειναι κοροιδα στη google ξερουν πως δουλευει το πραγμα ps:δεν πηγαιναν για καταργηση τα νεξους με τη νεα σειρα silver? Δεν είναι επίσημο ακομη τι θα είναι!Μαλλον silver θα είναι και όχι nexus,γι'αυτο πιστεύω ότι θα έχουμε διαφορετική τιμολογιση από ότι έχουμε συνηθίσει στα nexus!
Nix Pixel Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δεν είναι επίσημο ακομη τι θα είναι! Μαλλον silver θα είναι και όχι nexus,γι'αυτο πιστεύω ότι θα έχουμε διαφορετική τιμολογιση από ότι έχουμε συνηθίσει στα nexus! Δε νομίζω να είναι silver. Τα silver ακούγεται ότι θα βγουν το 2015. Στο android police λένε ότι θα το χρησιμοποιήσει η Google για το λανσάρισμα του Android L. Και αυτό δε θα γίνει στο συνέδριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα