Antwni Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ναι επασ ήθελα να πω και τώρα κάνει επαλ. Ναι evo όταν έρθει.Χωσου xD Αν και αυτή Ηράκλειο θα καλοπεράσει
somebody:) Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 αν τη θελεις τοσο πολυ κανεις τα παντα (σε νομιμα πλαισια :P ) **με ψαρωσατε πολυ ασχημα με τη σχολη ομως!!!!! δε παιζουνε με αυτα!!!
dimitrisOP Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 χωσου evo και αν δεν κατσει παρε 2 πιτα γυρο
somebody:) Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 τα πιτα γυρο πιανουν στο 13 τωρα στο 18+ να σκεφτω.. μμ.. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ!!
dimitrisOP Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 σε μενα πιανουν μια χαρα και ειμαι 21 1
Antwni Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Γατάκι Jorge Cluney Τι εννοείς προσόντα? Μην κάνεις edit Μα δε με πιάνεις καθόλου...μα καθόλου... Κάποιος να εξηγήσει στο παιδί τι εννοούμε όταν λέμε ότι μια κοπέλα έχει "προσόντα"...
evoracing Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ναι επασ ήθελα να πω και τώρα κάνει επαλ. Ναι evo όταν έρθει.Χωσου xD Αν και αυτή Ηράκλειο θα καλοπεράσει Με εμψυχώνεις όμως ρε γμτ αν τη θελεις τοσο πολυ κανεις τα παντα (σε νομιμα πλαισια ) **με ψαρωσατε πολυ ασχημα με τη σχολη ομως!!!!! δε παιζουνε με αυτα!!! Αν σου πω ότι έχω ψαχτεί για Σαντορίνη! μωρέ την θέλω αλλά μέσω facebook? και μετά αν πάει Κρήτη τι? μου είπε πως θα ανεβαίνει αλλά και να προχωρήσουμε σε σχέση, πόσο σχέση μπορεί να είναι Αθήνα-Κρήτη? χωσου evo και αν δεν κατσει παρε 2 πιτα γυρο Τρώω και ας κάτσει τζατζίκια και τα σχετικά δεν τα τρώω έτσι κ αλλιώς! Μην κάνεις edit Μα δε με πιάνεις καθόλου...μα καθόλου... Κάποιος να εξηγήσει στο παιδί τι εννοούμε όταν λέμε ότι μια κοπέλα έχει "προσόντα"... Χαχαχαχα κατευθείαν εσύ όμως έτσι? τι να σου πω δεν την έχω δει από κοντά για να ξέρω... Φαίνεται να έχει αλλά δεν είναι και στις προταιρεότητές μου αυτά! καλά δεν λέω αλλά προέχουν άλλα! 1
dimitrisOP Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Τρώω και ας κάτσει τζατζίκια και τα σχετικά δεν τα τρώω έτσι κ αλλιώς!
lifeowner771 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Kαι αμα δεν κατσει παρε μια σνικερς να στανιαρεις και ολα οκ
somebody:) Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 δε μπορω να σου πω για σχεση απο αποσταση ας πει κανας αλλος που χει εμπειρια. αντοχη-ανοχη-υπομονη αυτα! παιδια σας αφηνω κουραστηκαν τα ματια μου τοσες ωρες!! καλο βραδυ καλη συνεχεια!
evoracing Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ναι δεν μου αρέσει να μυρίζω άσχημα με τπτ! Kαι αμα δεν κατσει παρε μια σνικερς να στανιαρεις και ολα οκ Ε δεν κάνω και σαν ντίβα δε μπορω να σου πω για σχεση απο αποσταση ας πει κανας αλλος που χει εμπειρια. αντοχη-ανοχη-υπομονη αυτα! παιδια σας αφηνω κουραστηκαν τα ματια μου τοσες ωρες!! καλο βραδυ καλη συνεχεια! Έχω δει να κρατάνε και άλλες όχι, δλδ το έχω δει σε ανθρώπους γύρο μου. Μπέρδεμα! Οοοκ καλό σου βράδυ και σε ευχαριστώ! 1
dimitrisOP Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 δε μπορω να σου πω για σχεση απο αποσταση ας πει κανας αλλος που χει εμπειρια. αντοχη-ανοχη-υπομονη αυτα! παιδια σας αφηνω κουραστηκαν τα ματια μου τοσες ωρες!! καλο βραδυ καλη συνεχεια! απο τωρα? ουτε 3 δεν ειναι.....καληνυχτα 1
Antwni Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Εγώ πάντως θα άλλαζα αβαταρ γιατί δημιουργεί διάφορες συνδέσεις με τραγούδια...xD 2
winterman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Βγαινεις στο δρομο ....και βλέπεις μπουτια βυζια κωλους ολα οξω.....και σου κοβεται η ορεξη για προσωπικες σχεσεις..... θες τις τυπικές και με εχεμυθια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα