Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι επασ ήθελα να πω και τώρα κάνει επαλ.

Ναι evo όταν έρθει.Χωσου xD

Αν και αυτή Ηράκλειο θα καλοπεράσει :P

• Απαντ. 638
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν τη θελεις τοσο πολυ κανεις τα παντα (σε νομιμα πλαισια :P :P :P )

**με ψαρωσατε πολυ ασχημα με τη σχολη ομως!!!!! :mad: :P δε παιζουνε με αυτα!!! :lol:

Δημοσ.

Γατάκι Jorge Cluney :P Τι εννοείς προσόντα? 

Μην κάνεις edit :P

Μα δε με πιάνεις καθόλου...μα καθόλου...

Κάποιος να εξηγήσει στο παιδί τι εννοούμε όταν λέμε ότι μια κοπέλα έχει "προσόντα"... :P

Δημοσ.

Ναι επασ ήθελα να πω και τώρα κάνει επαλ.

Ναι evo όταν έρθει.Χωσου xD

Αν και αυτή Ηράκλειο θα καλοπεράσει :P

Με εμψυχώνεις όμως ρε γμτ :P

αν τη θελεις τοσο πολυ κανεις τα παντα (σε νομιμα πλαισια )

**με ψαρωσατε πολυ ασχημα με τη σχολη ομως!!!!! :mad: :P δε παιζουνε με αυτα!!! :lol:

Αν σου πω ότι έχω ψαχτεί για Σαντορίνη! μωρέ την θέλω αλλά μέσω facebook? και μετά αν πάει Κρήτη τι? μου είπε πως θα ανεβαίνει αλλά και να προχωρήσουμε σε σχέση, πόσο σχέση μπορεί να είναι Αθήνα-Κρήτη?

χωσου evo και αν δεν κατσει παρε 2 πιτα γυρο

Τρώω και ας κάτσει :P τζατζίκια και τα σχετικά δεν τα τρώω έτσι κ αλλιώς!

Μην κάνεις edit :P

Μα δε με πιάνεις καθόλου...μα καθόλου...

Κάποιος να εξηγήσει στο παιδί τι εννοούμε όταν λέμε ότι μια κοπέλα έχει "προσόντα"... :P

Χαχαχαχα κατευθείαν εσύ όμως έτσι? :P τι να σου πω δεν την έχω δει από κοντά για να ξέρω... Φαίνεται να έχει αλλά δεν είναι και στις προταιρεότητές μου αυτά! καλά δεν λέω αλλά προέχουν άλλα!

• Like 1
Δημοσ.

δε μπορω να σου πω για σχεση απο αποσταση ας πει κανας αλλος που χει εμπειρια. αντοχη-ανοχη-υπομονη αυτα!

παιδια σας αφηνω κουραστηκαν τα ματια μου τοσες ωρες!! καλο βραδυ καλη συνεχεια!

Δημοσ.

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Ναι δεν μου αρέσει να μυρίζω άσχημα με τπτ! 

Kαι αμα δεν κατσει παρε μια σνικερς να στανιαρεις και ολα οκ ;)

Ε δεν κάνω και σαν ντίβα :P

δε μπορω να σου πω για σχεση απο αποσταση ας πει κανας αλλος που χει εμπειρια. αντοχη-ανοχη-υπομονη αυτα!

παιδια σας αφηνω κουραστηκαν τα ματια μου τοσες ωρες!! καλο βραδυ καλη συνεχεια!

Έχω δει να κρατάνε και άλλες όχι, δλδ το έχω δει σε ανθρώπους γύρο μου. Μπέρδεμα!

Οοοκ καλό σου βράδυ και σε ευχαριστώ! :)

• Like 1
Δημοσ.

απο τωρα? ουτε 3 δεν ειναι.....καληνυχτα :)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως θα άλλαζα αβαταρ γιατί δημιουργεί διάφορες συνδέσεις με τραγούδια...xD

• Like 2
Δημοσ.

Βγαινεις στο δρομο ....και βλέπεις μπουτια βυζια κωλους ολα οξω.....και σου κοβεται η ορεξη για προσωπικες σχεσεις..... θες τις τυπικές και με εχεμυθια... :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...