zio10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Καταρχήν δεν θα πάω εγώ φυλακή για να πιδ... ένα 15χρονο με βυζγιά... Γιατί όταν είσαι 19-22 και τα "έχεις" με ένα 15-16, τι ακριβός θα κάνετε? θα το διαβάζεις στα μαθήματα? θα το πηγαίνεις σχολείο? Γιατί για να είναι 15-16 και να το αφήνουν οι γονείς του να το παίρνεις για ένα βράδυ ολόκληρο, γιατί θα το πάρεις! τότε κάτι τρέχει με τους γονείς, και αυτό δεν είναι και πολύ καλό! Η αλήθεια είναι ότι πλέον τα μικρά έχουν αποθρασυνθεί εντελώς! Όταν ντύνονται (που λέει ο λόγος) έτσι όπως ντύνονται και πας και την πεις π...α θα σε την πιασουν τα κλάματα άλλα άμα της πεις τι ωραίο μ.. είσαι εσύ θα σου πει αααωωω ευχαριστώ ! ναι το έχω ακούσει και αυτό! Προσωπικά τα μικρά δεν μου κινούν καθόλου το ενδιαφέρον... Όταν βρεθεί κάποιο που να είναι σοβαρό, τότε θα το πάρω και εγώ στα σοβαρά! Είμαι ο Άγγελος και μόλις τελείωσα XD evo, μη φοβάσαι φυλακή δεν πας! 1
somebody:) Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 κατσε να παρω υφος ψυχολογου .. και... "για ποια ηλικιακη ομαδα αναφερεσαι"
zio10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Για εξήγηστε μου κατι ψυχολόγοι του ινσομνια...Για ποιο λόγο οι μοναδικές κοπέλες που μου κάνουν κλικ ειναι μεγαλύτερες απο εμενα;Πάνω κάτω 1 με 4 χρονια η διαφορα με εξαίρεση μια φορά που ηταν 8 χρονια.(Ναι πολλά ειναι..ακομα προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο)Μικροτερες και συνομηλικες ειναι μονο για καμία φάση και τέρμα..Δεν μπορω να με καταλάβω έχεις "γυναικείο μυαλό" μάλλον 2
somebody:) Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Αγγελε συμφωνω! και εχω και μια αλλη απορια την οποια θα τη ρωτησω στη πορεια μη σας πεσουν μαζεμενες
evoracing Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Για εξήγηστε μου κατι ψυχολόγοι του ινσομνια...Για ποιο λόγο οι μοναδικές κοπέλες που μου κάνουν κλικ ειναι μεγαλύτερες απο εμενα;Πάνω κάτω 1 με 4 χρονια η διαφορα με εξαίρεση μια φορά που ηταν 8 χρονια.(Ναι πολλά ειναι..ακομα προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο)Μικροτερες και συνομηλικες ειναι μονο για καμία φάση και τέρμα..Δεν μπορω να με καταλάβω Δεν έχεις κάποιο πρόβλημα ..! Θα σε ρωτήσω κάτι, έχεις ωριμάσει απότομα? Και εγώ έτσι είμαι, λόγο δύσκολης παιδικής ηλικίας, τώρα είμαι 19 και σε σχέση με συνομηλίκους μου ο τρόπος ζωής και οι επιλογές διαφέρουν με την ηλικία! Πάντα με τράβαγαν οι μεγαλύτερες λόγο του ότι είναι ποιο σοβαρές και ξέρουν τι θέλουν (νομίζω ). Σε εμένα το μεγαλύτερο είναι 4 χρόνια πάντως Με λίγα λόγια σαν να έχεις μυαλό 23 σε σώμα 19... Αγγελε συμφωνω! και εχω και μια αλλη απορια την οποια θα τη ρωτησω στη πορεια μη σας πεσουν μαζεμενες Έλα έλα δεν παθαίνουμε κάτι σκυλιά μαύρα είμαστε
somebody:) Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 μπα θα την κρατησω για πιο μετα γιατι θα φυγω σε λιγο και δε θελω να χασω το καλυτερο
zio10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δεν έχεις κάποιο πρόβλημα ..! Θα σε ρωτήσω κάτι, έχεις ωριμάσει απότομα? Και εγώ έτσι είμαι, λόγο δύσκολης παιδικής ηλικίας, τώρα είμαι 19 και σε σχέση με συνομηλίκους μου ο τρόπος ζωής και οι επιλογές διαφέρουν με την ηλικία! Πάντα με τράβαγαν οι μεγαλύτερες λόγο του ότι είναι ποιο σοβαρές και ξέρουν τι θέλουν (νομίζω ). Σε εμένα το μεγαλύτερο είναι 4 χρόνια πάντως Με λίγα λόγια σαν να έχεις μυαλό 23 σε σώμα 19... Έλα έλα δεν παθαίνουμε κάτι σκυλιά μαύρα είμαστε 18 δεν είναι αυτή που θες ρε? Τι μας λες? μπα θα την κρατησω για πιο μετα γιατι θα φυγω σε λιγο και δε θελω να χασω το καλυτερο Εγώ λέω να ανοίγει μόνο βράδυ το θέμα, τη μέρα να κλειδώνεται! 1
somebody:) Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 πραγματικα μετα τις 23:00 τουλαχιστον που λεμε και καμια βλακια παραπανω λογω ωρας 1
evoracing Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 18 δεν είναι αυτή που θες ρε? Τι μας λες? Εγώ λέω να ανοίγει μόνο βράδυ το θέμα, τη μέρα να κλειδώνεται! Ναι γι αυτό και την θέλω τόσο για την ηλικία της και αυτή είναι αρκετά σοβαρή, δεν έχει περάσει και αυτή λίγα... Κρύβε λόγια ρεεε!! μπα θα την κρατησω για πιο μετα γιατι θα φυγω σε λιγο και δε θελω να χασω το καλυτερο Περιμένω με αγονία 2
lifeowner771 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 18 ειμαι και ναι θα έλεγα πως εχω οριμασει πολυ γρηγορότερα σε σχέση με φίλους και γνωστους.Απλα με μεγαλύτερες νιώθω πως εχω να πω πολυ περισσότερα πραγματα.Και οχι μονο με μεγαλύτερες αλλα και με 20 χρόνους,25 χρόνους περνάω πολυ καλύτερα γιατι μπορω να πω πολυ περισσότερα.Με την παρέα μου νιώθω σαν να ειμαι ο πατέρας τους... . Βλέπω και πολυ πιο διαφορετικά πραγματα και καταστάσεις σε σχέση με φίλους η γνωστούς..Σε επίπεδο που δεν υπαρχει λόγος κάν να ασχοληθώ και να πω αυτα που πιστεύω γιατι θα ειναι σαν να μιλάω σε τοίχους 1
somebody:) Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 18 δεν είναι αυτή που θες ρε? Τι μας λες? μμ κατσε να ξαναπιασω το ψυχολογοςστυλ "Αγγελε μηπως και αυτη (η κοπελα στη κρητη) σου αρεσει γιατι ειναι μεγαλυτερη οσο αναφορα την ταξη και υποσυνειδητα την εχεις στο μυαλο σου σα μεγαλυτερη?" 1
evoracing Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 18 ειμαι και ναι θα έλεγα πως εχω οριμασει πολυ γρηγορότερα σε σχέση με φίλους και γνωστους.Απλα με μεγαλύτερες νιώθω πως εχω να πω πολυ περισσότερα πραγματα.Και οχι μονο με μεγαλύτερες αλλα και με 20 χρόνους,25 χρόνους περνάω πολυ καλύτερα γιατι μπορω να πω πολυ περισσότερα.Με την παρέα μου νιώθω σαν να ειμαι ο πατέρας τους... . I feel you bro μμ κατσε να ξαναπιασω το ψυχολογοςστυλ "Αγγελε μηπως και αυτη (η κοπελα στη κρητη) σου αρεσει γιατι ειναι μεγαλυτερη οσο αναφορα την ταξη και υποσυνειδητα την εχεις στο μυαλο σου σα μεγαλυτερη?" Όπα όπα αυτή η κοπέλα που είναι Σαντορίνη και θα πάει Κρήτη (τα μπέρδεψες ). Βασικά είναι 1 χρόνο μικρότερή μου, αλλά αυτό είναι με μυαλό 20+, και νομίζω αυτό με τράβηξε! (και με κόλλησε)
lifeowner771 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 I feel you bro Χαχαχα.Compassion high five
zio10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Πάντως θα αντιστραφεί αυτό παιδιά, δε γίνεται να συνεχίσει έτσι! Αν πας 40 δε θα γουστάρεις τις 60άρες αλλά τις 23χρονες
lifeowner771 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ε καλα δεν γουστάρω τις 40ρες είπαμε...5 το πολυ χρονια διαφορα..αλλα ναι στα 40 θα κοιτάξεις τα Πιπινια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα