Voziniotis-3 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ρε σπόροι εσείς δεν είστε για αυτό το φόρουμ. Γραφτείτε στο e-steki.gr και θα βγάλετε γούστα εκεί. 2
somebody:) Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 ναι βρε παιδακι μου θυμαμαι το στορυ αλλα αντε να γραφω τωρα ΣΑ-ΝΤΟ-ΡΙ-ΝΗ ενω το ΚΡΗ-ΤΗ ειναι πιο μικρη λεξουλα Ρε σπόροι εσείς δεν είστε για αυτό το φόρουμ. Γραφτείτε στο e-steki.gr και θα βγάλετε γούστα εκεί. +1 Ε καλα δεν γουστάρω τις 40ρες είπαμε...5 το πολυ χρονια διαφορα..αλλα ναι στα 40 θα κοιτάξεις τα Πιπινια κατσε στα 20 κοιτας 15 στα 40 κοιτας 23 στα 30 τι κοιτας?
lifeowner771 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ρε σπόροι εσείς δεν είστε για αυτό το φόρουμ. Γραφτείτε στο e-steki.gr και θα βγάλετε γούστα εκεί.Μπαα.Το ινσομνια μας καλύπτει τις ανάγκες 2
evoracing Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ρε σπόροι εσείς δεν είστε για αυτό το φόρουμ. Γραφτείτε στο e-steki.gr insomnia.gr** και θα βγάλετε γούστα εκεί. **όχι δεν με πληρώνουν ναι βρε παιδακι μου θυμαμαι το στορυ αλλα αντε να γραφω τωρα ΣΑ-ΝΤΟ-ΡΙ-ΝΗ ενω το ΚΡΗ-ΤΗ ειναι πιο μικρη λεξουλα +1 κατσε στα 20 κοιτας 15 στα 40 κοιτας 23 στα 30 τι κοιτας? Όκ τότε Στα 30 να περνάς καλά 2
zio10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 ναι βρε παιδακι μου θυμαμαι το στορυ αλλα αντε να γραφω τωρα ΣΑ-ΝΤΟ-ΡΙ-ΝΗ ενω το ΚΡΗ-ΤΗ ειναι πιο μικρη λεξουλα +1 κατσε στα 20 κοιτας 15 στα 40 κοιτας 23 στα 30 τι κοιτας? πάλι 23 1
lifeowner771 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 ναι βρε παιδακι μου θυμαμαι το στορυ αλλα αντε να γραφω τωρα ΣΑ-ΝΤΟ-ΡΙ-ΝΗ ενω το ΚΡΗ-ΤΗ ειναι πιο μικρη λεξουλα +1 κατσε στα 20 κοιτας 15 στα 40 κοιτας 23 στα 30 τι κοιτας? Στα 18 κοιτάζω τις 20ρες όπως ειπα και πιο πριν
panosno1com Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 παμε 4fun να τρολλαρουμε ! Αυτο με τις ηλικιες συμβαινει πιστευω επειδη ειτε εχεις ωριμασει ή εχεις διαφορετικο τροπο σκεψης απο τους φιλους/παρεα σου ή (Δε το λεω οτι ισχυει απολυτα ,απλα μια αποψη ειναι) επειδη οι μεγαλυτερες γυναικες σε γενικες γραμμες κοιτανε μικροτερους απο καποια ηλικια κ μετα οποτε παει και ως μικροτερος με μεγαλυτερη να σε ενδιαφερει Ξαναλεω δεν ισχυει απολυτα κ εμενα παντως οι σχεσεις μου εστω και λιγους μηνες (χαχαχα) μεγαλυτερες ηταν εκτος απο μια
somebody:) Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 (Αγγελε) α γεια σου! Στα 18 κοιτάζω τις 20ρες όπως ειπα και πιο πριν αααααα με συγχωρεις!! παρανοησα!! παμε 4fun να τρολλαρουμε ! Αυτο με τις ηλικιες συμβαινει πιστευω επειδη ειτε εχεις ωριμασει ή εχεις διαφορετικο τροπο σκεψης απο τους φιλους/παρεα σου ή (Δε το λεω οτι ισχυει απολυτα ,απλα μια αποψη ειναι) επειδη οι μεγαλυτερες γυναικες σε γενικες γραμμες κοιτανε μικροτερους απο καποια ηλικια κ μετα οποτε παει και ως μικροτερος με μεγαλυτερη να σε ενδιαφερει Ξαναλεω δεν ισχυει απολυτα κ εμενα παντως οι σχεσεις μου εστω και λιγους μηνες (χαχαχα) μεγαλυτερες ηταν εκτος απο μια υποθετω εννοεις γυναικες 40+ ετσι? γιατι γυναικα με μικροτερο που το δες αλλου?
lifeowner771 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ευτυχώς για εμενα επειδή ειμαι χαλαρός με αυτα τα θεματα όπως ειχα αναφέρει σε ενα ποστ πιο πριν,δεν με πολυ απασχολεί και τοσο..σιγουρα με τραβάνε οι "μεγαλύτερες" που ειναι πολυ πιο δύσκολη περίπτωση,αλλα δεν θα τα βάλω και μαύρα..Την φάση αντέχω να την κανω και με μικρότερη η συνομήλικη..Απλως κλείνω κλαπετα οταν μιλάει xD
panosno1com Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δε θελω να κρινω απο μια φιλη μου ,εχω φιλη που παλιοτερα τα φτιαχνε με μεγαλυτερους κ τωρα που πατησε τα 30 οι "στοχοι" ή αυτοι που χει κανει σχεση ειναι μικροτεροι ! (δεν εννοω 18 ουτε σχολιαροπαιδα ) Και σε συζητησεις σε παρεες που υπηρχαν κ γυναικες οι περισσοτερες εχουν ισχυριστει κατι τετοιο ! (οπως ειπα δεν ειναι οτι ισχυει απολυτα ,δε μ αρεσει να μαι απολυτος στη ζωη μ εξαλλου )
zio10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 (Αγγελε) α γεια σου! αααααα με συγχωρεις!! παρανοησα!! υποθετω εννοεις γυναικες 40+ ετσι? γιατι γυναικα με μικροτερο που το δες αλλου? ΤΙ εννοείς? Εσύ δεν το έχεις δει? Ήδη ο evo και ο lifeowner το είπανε
lifeowner771 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μάλλον εννοεί να βγαίνει μια μεγαλύτερη με μικρότερο απο οτι καταλαβα 1
zio10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μάλλον εννοεί να βγαίνει μια μεγαλύτερη με μικρότερο απο οτι καταλαβα Ε δεν είναι ο κανόνας αλλά συμβαίνει! Έχω φίλους που είναι με 10-15 χρόνια μεγαλύτερες...
somebody:) Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 εγω νομιζα οτι ηταν 1 στα 100 οπως τη βρισκει ο καθενας εγω χαιρετω! καλη συνεχεια!
lifeowner771 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Οτι δεν ειναι ο κανόνας αυτο ειναι σίγουρο..Ειδικα οταν εισαι σε "μικρότερες" ηλικίες αυτο ειναι ακομα πιο δύσκολο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα