Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι περίεργο που έχω δει στα 10άρια είναι με ένα Βelkin usb bluetooth adapter μερικές φορές το βλέπουν και μερικές φορές φαίνεται ότι δεν υπάρχουν drivers!! :shock:  η λύση είναι να κάνω restart και σε περίπτωση που δεν λειτουργήσει θα πρέπει να κάνω shutdown και μετά να ξανα ανοίξω το pc.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και οι δυο υπολογιστες εχουν την ιδια εκδοση Windows 10 πχ Pro ενα φλασακι θα φτιαξεις και για τους δυο.

Eυχαριστώ.Τι χωρητικότητα πρεπει να έχει το φλασακι?

Δημοσ.

παιδια είχα μέχρι το βραδυ τα windows 10 στα ελληνικα και το πρωί που άνοιξα τον υπολογιστή ήταν στην αγγλική γλώσσα και με αλλαγμένη οθόνη στην επιφάνεια εργασίας! Αυτή που είχα πριν αναβαθμίσω απο 8.1 Τι έγινε???

Δημοσ.

Σε W8.1 PRO με φοιτητική άδεια, δλδ που αργά ή γρήγορα λήγει, η αναβάθμιση σε W10 θα είναι μόνιμη ή όχι ?

(Ρωτάω γιατί εδώ γίνεται μόνιμη η άδεια με W7-8 δώρο από τους θειους...) 

• Super Moderators
Δημοσ.

Το γράφει στο Dreamspark ότι τα προϊόντα που έχεις activated λήγουν με το που σταματήσει η πρόσβασή σου σε αυτό?

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια αυτό δε το είχα κοιτάξει.

Είδα ότι δεν είναι μόνιμα ενεργοποιημένα και λήγουνε κάποια στιγμή το 2016 μέσω cmd slmgr -xpr

Κλειδί μέσω ΕΑΠ είναι

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο σταθερό και σε ένα laptop που έχω upgraded σε Win10 από Win8.1 και Win7 keys αντίστοιχα, που μου έδωσε ξάδερφος από το Dreamspark του, γράφει Perma Activated με το slmgr -xpr...

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο ThReSh. Permanent Activation κι ως Retail είναι.

Τα μπέρδεψα γιατί στην αρχή είχα κλειδί από KMS Client Setup Keys που δίνει η MS.

Sorry κι ευχαριστώ... θα χα μείνει ακόμα με την βεβαιότητα ότι λήγουνε!

• Super Moderators
Δημοσ.

Np ρε συ, δεν ήμουν κι εγώ σίγουρος τι παίζει με το Dreamspark ούτε γνώριζα την συγκεκριμένη εντολή :)

Δημοσ.

Εχει βγει μια εκδοση Multiple edition  που εχει τα Home και τα Pro τα εχει βαλει κανεις; Ζηταει κωδικο κατα την εγκατασταση για να δει ποια εκδοση Windows θα σου βαλει η επιλεγεις εσυ κατα την εγκατασταση ποια εκδοση απο τις δυο θελεις να κανεις εγκατασταση;

Δημοσ.

Είχα τα windows 8.1 σπασμένα και είχα κάνει αναβάθμιση πριν κυκλοφορήσουν τα windows 10. Τώρα περιμένω να μου έρθει νέο μηχάνημα. Μπορώ να βάλω κατευθείαν τα 10 εφόσον έχουν συσχετιστεί με το email μου ή είναι hardware bound? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...