Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάλω τα 10..Μπορώ να βάλω την τελευταία insider preview έκδοση;Ήμουν γραμμένος στο πρόγραμμα.

Είναι νεότερη της final απ'ότι καταλαβαίνω.

Θα έχω κάποιο πρόβλημα;

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ αν και χάνεται το εικονίδιο του store αλλά μικρό το κακό. Το σπαστικό που συνεχίζει είναι ότι μπαίνει σε sleep σε 3-4 λεπτά αδράνειας αντί για μισή ώρα και μετά μόνο του πάει στην οθόνη του login

Δημοσ.

Μου βγαλε μηνυμα να αναβαθμισω στα window 10 ειτε τωρα ειτε το βραδυ.Εχει και επιλογη choose time αλλα επιλογες μεχρι το Σαββατο.Δεν θελω τα windows 10 ειμαι στα 7 (αυθεντικα) και δεν εχω κανενα παραπονο.Πως μπορω να αποφυγω την εγκατασταση?

Βρηκα στο ιντερνετ οτι πρεπει να κανω uninstall το KB3035583 αλλα δεν το βρισκω καν στα updates.

Δημοσ.

Μου βγαλε μηνυμα να αναβαθμισω στα window 10 ειτε τωρα ειτε το βραδυ.Εχει και επιλογη choose time αλλα επιλογες μεχρι το Σαββατο.Δεν θελω τα windows 10 ειμαι στα 7 (αυθεντικα) και δεν εχω κανενα παραπονο.Πως μπορω να αποφυγω την εγκατασταση?

Βρηκα στο ιντερνετ οτι πρεπει να κανω uninstall το KB3035583 αλλα δεν το βρισκω καν στα updates.

Ρίξε μια ματιά εδώ . Αν ακολουθήσεις αυτά τα βήματα, θα βρεις την ενημέρωση και θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε απεγκατάσταση. ΑΝ μετά την απεγκατάσταση (και από πιθανό restart) σου την εμφανίσει ξανά προς εγκατάσταση στο Windows Update, πάτα απόκρυψη και τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδια.Εχω ενα νεο pc σπιτι μου και 8ελω windows 10 αλλα για να τα εχς πλιρεσ χρηαζωμαι κοδικο μου λεει το pc...τι να κανω μποριται να με βοηθησεται?

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.Εχω ενα νεο pc σπιτι μου και 8ελω windows 10 αλλα για να τα εχς πλιρεσ χρηαζωμαι κοδικο μου λεει το pc...τι να κανω μποριται να με βοηθησεται?

Η λύση είναι εύκολη, τα αγοράζεις και είσαι κομπλέ. Δώσε και κάτι παραπάνω για κανένα ορθογραφικό λεξικό.

• Like 5
Δημοσ.

εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γτ ολοι τρεχουμε να βαλουμε τα δεκαρια ρε παιδια?παρουσιαζει καποιο προβλημα ο υπολογιστης σας?ολοι ετσι κανουμε και μετα μπαινουμε εδω και κλαιμε για τις ασυμβατοτητες που εχουν τα δεκαρια με πολλες απο τις περιφερειακες μας συσκευες...ελεος...εφοσον δουλευετε μια χαρα στα 7αρια η στα 8αρια και παει λεγοντας μην αλλαζετε λειτουργικο...ε και τι εγινε δλδ που ειναι δωρεαν?λες και τωρα που εχετε ενεργοποιησει τα λειτουργικα σας με ενα σωρο τροπους επειδη οι περισσοτεροι τα εχουμε παρει απο τον θειο εγινε τπτ?μια χαρα δουλευεουν ολα γνησια και μη..εγω τουλαχιστον την πατησα με τα δεκαρια και γιαυτο σας το λεω...οσοι εχουμε λιγο παλια συστηματα μενουμε οπως ειμαστε..γνωμη μου παντα..μονο οταν παψουν να υπαρχουν τα 7αρια θα γυρισω σε νεοτερη εκδοση

• Like 2
Δημοσ.

εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γτ ολοι τρεχουμε να βαλουμε τα δεκαρια ρε παιδια?παρουσιαζει καποιο προβλημα ο υπολογιστης σας?ολοι ετσι κανουμε και μετα μπαινουμε εδω και κλαιμε για τις ασυμβατοτητες που εχουν τα δεκαρια με πολλες απο τις περιφερειακες μας συσκευες...ελεος...εφοσον δουλευετε μια χαρα στα 7αρια η στα 8αρια και παει λεγοντας μην αλλαζετε λειτουργικο...ε και τι εγινε δλδ που ειναι δωρεαν?λες και τωρα που εχετε ενεργοποιησει τα λειτουργικα σας με ενα σωρο τροπους επειδη οι περισσοτεροι τα εχουμε παρει απο τον θειο εγινε τπτ?μια χαρα δουλευεουν ολα γνησια και μη..εγω τουλαχιστον την πατησα με τα δεκαρια και γιαυτο σας το λεω...οσοι εχουμε λιγο παλια συστηματα μενουμε οπως ειμαστε..γνωμη μου παντα..μονο οταν παψουν να υπαρχουν τα 7αρια θα γυρισω σε νεοτερη εκδοση

Όλα συγκαταλέγονται στην "ψώρα" των κομπιουτεράδων χρόνια τώρα. Από παλιά έβγαινε κάτι καινούριο και το δοκιμάζαμε και ερχόμασταν αντιμέτωποι με νέα προβλήματα που άλλα λύνονταν και άλλα όχι. Πάντα όμως υπήρχε η διάθεση για την ανακάλυψη του μελλοντικού και είναι και αυτή που οδηγεί στην εξέλιξη της τεχνολογίας. Κανείς δεν έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό κανενός για να βάλει τα 10. Σίγουρα αν κάποιος κάνει δουλειά με τον υπολογιστή του και είναι καλυμμένος με τα 7, τα 8/8.1, δεν έχει κάποιο λόγο να κυνηγήσει τα 10 (αν και το ότι μπορεί να πάρει δωρεάν ένα νέο λειτουργικό είναι μεγάλο κίνητρο). Κακά τα ψέμματα, για όλους εμάς τους computer geeks, όλο αυτό το σκάλισμα και το troubleshooting είναι και λίγο ευχαρίστηση.

• Like 1
Δημοσ.

Τρέχουν όλοι για να τα πάρουν δωρεάν. Η διορία είναι μέχρι 29 Ιουλίου, αν δεν κάνεις αναβάθμιση μέχρι τότε μετά θα πρέπει να τα αγοράσεις. Εννοείται ότι αυτοί που τα παίρνουν από τον "θείο" είναι εκτός συζήτησης μιας και δεν τους ενδιαφέρει το θέμα, μιλάμε πάντα για τον νόμιμο τρόπο. Από την στιγμή που είναι καινούριο λειτουργικό είναι φυσιολογικό να υπάρχουν προβλήματα, αυτό δεν σημαίνει ότι κάποια στιγμή δεν θα φτιαξουνε, πιστεύω ότι θα στρώσει η κατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.

προσεξτε παιδια...δεν αναφερομαι σε ολο τον κοσμο..απλα σε μεριδα ανθρωπων που απλα δεν χρειαζεται να μπορυν σε τετοιο κοπο...εγω ας πουμε δεν μπορω να τρεξω τα δεκαρια..μαλλον..μπορω αλλα δεν θελω να μπω σε περιπετειες γτ εχω ενα υγειες συστημα τωρα...και δεν υπαρχουν και τα χρηματα για να κανω μια τουλαχιστον αμεσσα αναβαθμιση του συτηματος τουλαχιστον μεσα στο 2016..ε τι να κανω...αφου παω σφαιρα με τα 7αρια γτ να τα αλλαξω...ετσι πρεπει να σκευτομαστε και οχι ποσο σφαιρα μπορουμε να παμε...το συστημ α παιζει ρολο και οχι το λειτουργικο αν ειναι πιο καινουριο...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Τρέξαμε όλοι" κατά τη γνώμη μου γιατί:

1. Είναι δωρεάν και νόμιμο λογισμικό για πάντα αν εγκατασταθεί έως τον Ιούλιο 2016, κατόπιν θα πρέπει να το αγοράσουμε κανονικά.

2. Φάνηκε (κατόπιν βέβαια) πως έχουν καλύτερη διαχείριση σε ζητήματα μνήμης & πόρους επεξεργαστή

3. Θα ενσωματωθούν σε πληθώρα άλλων συσκευών (κινητά, έξυπνα ρολόγια κλπ - τουλάχιστον αυτό είναι το σχέδιο)

4. Το νεότερο λειτουργικό αργά ή γρήγορα θα έχει παράπλευρη υποστήριξη και από τρίτους κατασκευαστές (παιχνιδιών, καρτών γραφικών, browsers κλπ κλπ) οπότε κάποια στιγμή θα σταματήσει η υποστήριξη στα παλαιότερα

5. Μελλοντικές αναβαθμίσεις επεξεργαστών κλπ θα έχουν βάση τα windows 10 ή θα αποδίδουν καλύτερα με αυτά

Όλα τα παραπάνω τα αναφέρω έχοντας αναβαθμίσει 2 λαπτοπ της οικογένειας, 2 επιτραπέζιους δικούς μου και ένα νετμπουκ, όλα με αυθεντικά 7αρια ή 8.1

Από τη στιγμή που έτρεξα τον έλεγχο αναβάθμισης και πήρα το ΟΚ ΤΟ ΜΟΝΟ πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν σε ένα λαπτοπ hp με 7αρια σε εφαρμογή της μαμάς του. Μικρό το κακό...

Φιλικά

Επεξ/σία από kokotas kokos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...