Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 δεν γνωρίζω. Στον φιλο που έκανα δοκιμές έχει 10αρια πάνω απο 6 μηνες απο δανεικά 7αρια.
Raikkonen86 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Αρα με τα αυθεντικα 8αρια 100% δεν θα εχω κανενα θέμα? Edit: Βεβαια μπορώ να αγορασω και 10αρια απευθειας.
jeandoumpier Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παίδες. Έχω τα windows 8.1 home γνήσια και με product key. Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν κάνω την δωρεάν αναβάθμιση (απλή,χωρίς να χάσω αρχεία και ερφαρμογές-παιχνίδια κτλ) στα Windows 10 και μου ζητήσει activation key, να βάλω αυτό των 8.1??? Ξέρω πως γίνεται και χωρίς key η εγκατάσταση τους, αλλά με ενδιαφέρει γιατί σκέφτομαι σε 1-2 μήνες να κάνω αναβάθμιση σε hardware (κάρτα γραφικών, ssd, τροφοδοτικό), και απ' ότι ξέρω μπορεί μετά από μία τέτοια αναβάθμιση τα 10άρια να μου ζητήσουν activation key.
Alejandro Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παίδες. Έχω τα windows 8.1 home γνήσια και με product key. Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν κάνω την δωρεάν αναβάθμιση (απλή,χωρίς να χάσω αρχεία και ερφαρμογές-παιχνίδια κτλ) στα Windows 10 και μου ζητήσει activation key, να βάλω αυτό των 8.1??? Ξέρω πως γίνεται και χωρίς key η εγκατάσταση τους, αλλά με ενδιαφέρει γιατί σκέφτομαι σε 1-2 μήνες να κάνω αναβάθμιση σε hardware (κάρτα γραφικών, ssd, τροφοδοτικό), και απ' ότι ξέρω μπορεί μετά από μία τέτοια αναβάθμιση τα 10άρια να μου ζητήσουν activation key. Το αν βάλεις κλειδί ή όχι δεν θα κάνει καμία διαφορά. Δεν κερδίζεις κάτι. Επίσης οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις, δεν επηρεάζουν την άδεια χρήσης, δεν θα έχεις πρόβλημα. Η μητρική και ο επεξεργαστής δημιουργούν θέμα με την ενεργοποίηση.
teo20net Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Σήμερα ήρθε η ώρα να περάσω απο τα 7 σε 10άρια στο σύστημα της υπογραφής μου. Έχετε βρεί κάποια λύση στο γεγονός ότι το Speedfan δεν ξεκινάει με τα windows; Έχει αναφερθεί κάποια στιγμή αλλά δεν μπόρεσα να βρώ αν έχει βρεθεί λύση; Στο HTPC μου (επίσης με windows 10) το ρύθμισα απο τον task scheduler και λειτούργησε κατευθείαν. Στο main σύστημά μου, δεν μπορώ να το καταφέρω. Η μόνη διαφορά είναι ότι στο HTPC είχα κάνει clean install ενώ στο main σύστημα έκανα αναβάθμιση σε 10. Edit: Το έφτιαξα βάζοντας το speedfan σε compatibillity mode για Win 7. Ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο 1 pc λειτουργεί κανονικά και στο άλλο θέλει compatibillity mode. Μάλλον το upgrade σε Win10 αφήνει κατάλοιπα, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. 1
The_Judas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Υπάρχει τρόπος να δω αν περιλαμβάνονται συμβατοί drivers στα windows 10 με κάποια παλιά scanner που έχω;;;
accipio Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δύσκολο να απαντηθεί αυτό. Μπορείς να κάνεις το εξής για να το διαπιστώσεις: να βρεις κάποιον άλλον σκληρό δίσκο, να συνδέσεις προσωρινά μόνο αυτόν στο μηχάνημα αποσυνδέοντας τους άλλους, να αποσυνδέσεις τις περιφερειακές συσκευές (σκάνερς, εκτυπωτές κτλ.), να εγκαταστήσεις σε αυτόν τα Windows 10 και στη συνέχεια να συνδέσεις τους σκάνερς για να τους δοκιμάσεις.
dimikanakis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Καλημέρα! Έχει αντιμετωπίσει κανείς διάφορα κολλήματα μετά το τελευταίο update ?
rfc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Καλημέρα! Έχει αντιμετωπίσει κανείς διάφορα κολλήματα μετά το τελευταίο update ? Μερικες 10αδες εκατομμυριων κοσμακη θα ελεγα.
tommybertsen Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Λιγο πιο λιανα γινεται να το κανετε; Γιατι παντα να ειμαι εγω ο τυχερος που δεν εχει προβληματα; 2
rfc Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Πολλοι εχουν θεμα με το ασυρματο και αλλοι με τον chrome μετα το τελευταιο update. Ουτε εγω ειχα θεμα σε κανενα pc. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Έκανα αναβάθμιση σε 10άρια προχθές. Εντυπώσεις....έτσι κι έτσι. Ένα από τα πρώτα προβλήματα είναι πως δεν μπαίνει στο store και μου βγάζει το εξής μήνυμα: Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο διακομιστή. Αν τον χρειαστείτε, ο κωδικός σφάλματος είναι 0x80072EFD. ενώ φυσικά δεν έχω πρόβλημα με την σύνδεση internet. Κάποια βοήθεια;
ntg1980 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Έκανα αναβάθμιση σε 10άρια προχθές. Εντυπώσεις....έτσι κι έτσι. Ένα από τα πρώτα προβλήματα είναι πως δεν μπαίνει στο store και μου βγάζει το εξής μήνυμα: Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο διακομιστή. Αν τον χρειαστείτε, ο κωδικός σφάλματος είναι 0x80072EFD. ενώ φυσικά δεν έχω πρόβλημα με την σύνδεση internet. Κάποια βοήθεια; Εδώ υπάρχει μια λύση. Παρόλα αυτά σου συνιστώ να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Τα προβλήματα στο store και στην έναρξη που ενδεχομένως κάποιες φορές να μην λειτουργεί, προκύπτουν μετά από αναβάθμιση (κυρίως από Windows 7).
imetrelosOK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Χαίρεται παίδες έχω ένα μικροπρόβλημα στα win10 μου εμφανίζει τον σκληρό κάτω δεξιά σαν εξωτερικό-φλασάκι δηλαδή μπορώ να κάνω ασφαλής κατάργηση ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό?? Όχι τίποτα απλά φοβάμαι μην πατήσω καταλάθος και το βγάλω όταν βάλω τον εξωτερικό...Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
teo20net Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Τσέκαρε στο bios αν στη συγκεκριμένη Sata Port που έχεις συνδεμένο το δίσκο, είναι ενεργοποιημένο το "Hot Swap". Αν είναι ενεργοποιημένο, τότε απενεργοποίησέ το. Η άλλη λύση είναι απλά να κλείσεις το pc και να συνδέσεις το sata καλώδιο σε άλλη sata port οπου πιθανότατα το hot swap δεν θα είναι επιλεγμένο στο bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις