npil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 απλή κ γρήγορη ερώτηση(μπορεί κ να έχει γραφτεί σε παλιότερες σελίδες) έκανα προχθες αναβάθμιση απο 7 στα 10 μεσο του site της microsoft.και όχι από το παράθυρο κάτω δεξιά που είχε για upgrade ,λόγω ότι όποτε το παταγα μου έβγαζε "something problem"κτλ. Ή αναβάθμιση τελικά έγινε μία χαρά κ δουλεύουν όλα καλά(drivers κτλ.). Κ τώρα το ερώτημα.....Τα 7 ήταν prof.64 από θείο .Τα 10 είναι όντως prof.64 κ με κλειδί τώρα πια. Λέτε να έχω πρόβλημα αργότερα? αν θέλετε μου απαντάτε κ με pm,για ευνόητους λόγους. thanx
gokuthelegend Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 απλή κ γρήγορη ερώτηση(μπορεί κ να έχει γραφτεί σε παλιότερες σελίδες) έκανα προχθες αναβάθμιση απο 7 στα 10 μεσο του site της microsoft.και όχι από το παράθυρο κάτω δεξιά που είχε για upgrade ,λόγω ότι όποτε το παταγα μου έβγαζε "something problem"κτλ. Ή αναβάθμιση τελικά έγινε μία χαρά κ δουλεύουν όλα καλά(drivers κτλ.). Κ τώρα το ερώτημα.....Τα 7 ήταν prof.64 από θείο .Τα 10 είναι όντως prof.64 κ με κλειδί τώρα πια. Λέτε να έχω πρόβλημα αργότερα? αν θέλετε μου απαντάτε κ με pm,για ευνόητους λόγους. thanx Το μόνο σίγουρο είναι ότι και τα 10 είναι από τον "θείο". Η ίδια η MS είχε αναφέρει παλιότερα ότι οι πειρατές θα μπορούν να κάνουν αναβάθμιση αλλά θα είναι ακόμη πειρατές. Το αν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. 2
kwstaskara Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Η μεγάλη αναβάθμιση για τα windows 10,δεν ειναι 2 αυγούστου; η κάνω λάθος;νομιζω το anniversary update
panos- Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Πάντως το Media Creation Tool στο Site της έχει ακόμα έκδοση 10586.117.
kwstaskara Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ισως να εχουν ορισει καποια ωρα Αμερικής και να έρθει αργά
gokuthelegend Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Πάντως το Media Creation Tool στο Site της έχει ακόμα έκδοση 10586.117. Και εγώ την .117 είχα κατεβάσει και εγκατέστησα αν θυμάμαι καλά, αλλά η τελευταία που έχω τώρα είναι η .494, λογικά μπήκε μέσω ενημερώσεων.
vfragos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Γνωρίζουμε τι ώρα κυκλοφορεί το annviersary update;
alxlightning Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 παιδια λυσσαξατε με το redstone λες και θα αλλαξει κατι στη ζωη σας παρα πολλες κλησεις με ερωτήσεις ποτε θα βγει, τι μέγεθος αρχειου θα εχει κλπκανενας δεν ξερει δεν ξερω γιατι νοιαζεται καν κανεις. θα βγει όταν βγει και θα είναι οσο είναι ((Sorry, κουραστηκα φουλ κι εχω άλλες 3 ωρες ((( 1
vfragos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 παιδια λυσσαξατε με το redstone λες και θα αλλαξει κατι στη ζωη σας παρα πολλες κλησεις με ερωτήσεις ποτε θα βγει, τι μέγεθος αρχειου θα εχει κλπ κανενας δεν ξερει δεν ξερω γιατι νοιαζεται καν κανεις. θα βγει όταν βγει και θα είναι οσο είναι (( Sorry, κουραστηκα φουλ κι εχω άλλες 3 ωρες ((( Απορώ γιατί ασχολείσαι αφού κουράστηκες, απορώ γιατί μπήκες στον κόπο κάν να απαντήσεις, ότι δεν σου αρέσει προσπερνάς. Το φόρουμ δεν είναι μόνο για ότι ενδιαφέρει εσένα, στις τελευταίες σελίδες που κοίταξα δεν αναφέρεται τίποτα για το update. Έμένα προσωπικά με ενδιαφέρει για τα αρκετά καινούργια πράγματα που θα υποστηρίζονται στο surface pro 4 που έχω από γραφή με το στυλό να υποστηρίζεται πιο εκτεταμένα, την βιομετρική κάμερα που θα υποστηρίζεται και στον browser και στα site που θα ξεκινήσουν να το υποστηρίζουν δεν θα χρειάζεται να βάζω password κάθε φορά και στα extensions αυτά είναι τα βασικά και σημαντικά για εμένα. 1
alxlightning Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Απορώ γιατί ασχολείσαι αφού κουράστηκες, απορώ γιατί μπήκες στον κόπο κάν να απαντήσεις, ότι δεν σου αρέσει προσπερνάς. Το φόρουμ δεν είναι μόνο για ότι ενδιαφέρει εσένα, στις τελευταίες σελίδες που κοίταξα δεν αναφέρεται τίποτα για το update. Έμένα προσωπικά με ενδιαφέρει για τα αρκετά καινούργια πράγματα που θα υποστηρίζονται στο surface pro 4 που έχω από γραφή με το στυλό να υποστηρίζεται πιο εκτεταμένα, την βιομετρική κάμερα που θα υποστηρίζεται και στον browser και στα site που θα ξεκινήσουν να το υποστηρίζουν δεν θα χρειάζεται να βάζω password κάθε φορά και στα extensions αυτά είναι τα βασικά και σημαντικά για εμένα. δεν το λεω για το φορουμ λαλα για κλησεις ελεγα, επισης ολο σε σποιλερ ηταν επισης αυτά που αναφέρεις θα υποστηριζονται, ανεξάρτητα απ την ωρα κυκλοφοριας :S
kwstaskara Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Εγώ νοιάζομαι για το Bash on Windows, extensions και να βάλουν κανα quick reply με τις ειδοποιήσεις γιατι βαρέθηκα να κάνω αλλάγες messenger viber .Όλα αυτά είναι χρήσιμα για το laptop κερδίζεις χρόνο κριμα είναι.Οσο ποιο minimal είναι η κατάσταση τοσο το καλύτερο χωρις πολλα πολλα γιατι κατανταει κουραστικο
vfragos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 δεν το λεω για το φορουμ λαλα για κλησεις ελεγα, επισης ολο σε σποιλερ ηταν επισης αυτά που αναφέρεις θα υποστηριζονται, ανεξάρτητα απ την ωρα κυκλοφοριας :S Επειδή ήταν σε σποιλερ αναιρεί αυτό που έγραψες; Είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ και πιθανόν να έχουμε την "λοξα" μας με αυτά όμως. Τώρα για τις κλήσεις, απαγορευστε τους την συγκεκριμένη ερώτηση να βρεις και εσυ την ηρεμία σου...
alxlightning Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Επειδή ήταν σε σποιλερ αναιρεί αυτό που έγραψες; Είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ και πιθανόν να έχουμε την "λοξα" μας με αυτά όμως. Τώρα για τις κλήσεις, απαγορευστε τους την συγκεκριμένη ερώτηση να βρεις και εσυ την ηρεμία σου... not sure if basic or troll
vfragos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 not sure if basic or troll Κάτι σαν το τρεις λαλούν και δύο χορεύουν ένα πράγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις