Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα το anniversary update στο συστημα της υπογραφης ολα καλα ξαφνικα ομως μολις παταω δεξι κλικ ολα τα μενου εμφανιζονται διαφανα βλεπω δηλαδη το desktop και κολανε 

εκανα unistall την καρτα γραφικων τους οδηγους και εστρωσε αλλα μετα απο επανεκινηση ξανα το ιδιο

καμια ιδεα τι να κανω?

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εκανα το anniversary update στο συστημα της υπογραφης ολα καλα ξαφνικα ομως μολις παταω δεξι κλικ ολα τα μενου εμφανιζονται διαφανα βλεπω δηλαδη το desktop και κολανε 

εκανα unistall την καρτα γραφικων τους οδηγους και εστρωσε αλλα μετα απο επανεκινηση ξανα το ιδιο

καμια ιδεα τι να κανω?

Το ίδιο έπαθα και εγώ αν δεις λίγο πιο πάνω στο post. Το προσπάθησα μάλιστα δυο φορές το update και μου κόλλησε και τις δυο φορές.

• Like 1
Δημοσ.

Κατεβαστε το τελευταιο Iso..καντε φορματ και clean install...και πιστευω οτι θα ειστε μια χαρα...εχω κανει clean install μεχρι τωρα σε 4 μηχανηματα...και ολα πανε φινα....απλα θα φατε κανα 2 μερεs να τα στησετε παλι οπωs θελετε..χαλαλι ομωs μπροστα σε απροβληματιστα 10αρια...

• Like 1
Δημοσ.

φορματ? πλακα κανεις μαλλον θα καθομαι να τα ξαναστηνω απο την αρχη ολα

δε παιζει να βγει κανας driver να λυσει στο θεμα?

Δημοσ.

Το ίδιο έπαθα και εγώ αν δεις λίγο πιο πάνω στο post. Το προσπάθησα μάλιστα δυο φορές το update και μου κόλλησε και τις δυο φορές.

Τα 10 που είχατε είναι προϊόν αναβάθμισης ή τα είχατε περάσει με καθαρή εγκατάσταση; Επίσης μιλάμε για αυθεντικά ή σπασμένα;

Δημοσ.

Για να στηθει σωστα ενα μηχανημα..μονο με clean install...αυτο με εχει μαθει η μεχρι τωρα πορεια μου στα χαζοκουτια του διαβολου..χαχα....οπωs θελει ο καθεναs πρατει..

Δημοσ.

Για να στηθει σωστα ενα μηχανημα..μονο με clean install...αυτο με εχει μαθει η μεχρι τωρα πορεια μου στα χαζοκουτια του διαβολου..χαχα....οπωs θελει ο καθεναs πρατει..

μα ρε ανθρωπε φρεσκια εγκατασταση εχω με αυθεντικα windows τι με λες τωρα

Τα 10 που είχατε είναι προϊόν αναβάθμισης ή τα είχατε περάσει με καθαρή εγκατάσταση; Επίσης μιλάμε για αυθεντικά ή σπασμένα;

εγω λεω στο συστημα της υπογραφης εεε αμα κοιταξεις θα δεις τα εχω αυθεντικα

Δημοσ.

Είχα περασμένα Win 8 πειρατικά και έκανα πέρυσι την αναβάθμιση σε Windows 10, και πλέον είναι αυθεντικά. Αυτό το διάστημα με τα Win 10, ποτέ μου δεν είχα θέμα. Ούτε με κολλήματα, ούτε στις ενημερώσεις, ούτε με drivers ούτε τίποτα.

Αυτό το πρόβλημα γίνεται μετά το anniversary update. Προς το παρών, θα το αφήσω έτσι χωρίς την αναβάθμιση. Ύστερα από κάποιο διάστημα θα ξαναπροσπαθήσω μπας και το διορθώσουν. Αλλιώς μετά αν μου κάνει τα ίδια, μάλλον θα πάω για clean install.

Δημοσ.

μα ρε ανθρωπε φρεσκια εγκατασταση εχω με αυθεντικα windows τι με λες τωρα

εγω λεω στο συστημα της υπογραφης εεε αμα κοιταξεις θα δεις τα εχω αυθεντικα

Καλα ρε Ανθρωπα..Δεν Κοιταξα!!!!!!!!

Δημοσ.

Είχα περασμένα Win 8 πειρατικά και έκανα πέρυσι την αναβάθμιση σε Windows 10, και πλέον είναι αυθεντικά.

Εγώ φταίω που ασχολούμαι...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ φταίω που ασχολούμαι...

Γιατί ρε φίλε, δεν κατάλαβα. Η Microsoft δεν φαγώθηκε με το έτσι θέλω και τον εξαναγκασμό στην ουσία σε όσους είχαν πειρατικά να κάνουν την αναβάθμιση σε Win 10; Τώρα μου βγάζει το anniversary και μου ακυρώνει τα Windows; Την βλέπω να τρώει και άλλες μηνύσεις.

Δημοσ.

καμια ιδεα τι να κανω?

Και εγώ με X99 σύστημα είμαι αλλά πήγαν όλα οκ χωρίς κανένα πρόβλημα, κάτι μου λέει ότι πρέπει να περιμένεις για νεότερο driver από την nvidia. 

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί ρε φίλε, δεν κατάλαβα. Η Microsoft δεν φαγώθηκε με το έτσι θέλω και τον εξαναγκασμό στην ουσία σε όσους είχαν πειρατικά να κάνουν την αναβάθμιση σε Win 10; Τώρα μου βγάζει το anniversary και μου ακυρώνει τα Windows; Την βλέπω να τρώει και άλλες μηνύσεις.

Όπως μαγικά έγιναν τα πειρατικά αυθεντικά, έτσι θα λυθεί και το πρόβλημα. Επίσης ποτέ δεν ανάγκασε κανέναν με πειρατικά να αναβαθμίσει.

Δημοσ.

Η ίδια η MS είχε αναφέρει ότι οι πειρατές θα μπορούν να αναβαθμίσουν αλλά θα είναι πάλι πειρατές. Δεν έχεις αυθεντικά Windows 10 με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίσης δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις από την στιγμή που δεν πλήρωσες για ένα εμπορικό προϊόν. 

• Like 4
Δημοσ.

Η ίδια η MS είχε αναφέρει ότι οι πειρατές θα μπορούν να αναβαθμίσουν αλλά θα είναι πάλι πειρατές. Δεν έχεις αυθεντικά Windows 10 με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίσης δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις από την στιγμή που δεν πλήρωσες για ένα εμπορικό προϊόν. 

Δεν το γνώριζα αυτό που αναφέρετε. Είχα την εντύπωση πως ωθούσε τους πειρατές σε αυθεντικά Win 10. Εννοείται πως εφόσον παραμένουν πειρατικά τότε δεν έχω απαιτήσεις.

Ίσως κάποια στιγμή να τα αγοράσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...