Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι με το Οφις κόλλησες...σου λέω ότι δεν ήταν ενημέρωση γι αυτό το λογισμικό, αλλά για το λειτουργικό αυτή τη φορά, μια σωρευτική ενημέρωση για τη νέα έκδοση των Win10.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

40 χρόνια Micro & Soft. Ποιος το έχει ευχαριστηθεί στο έπακρο;

Περίμενα να γίνει ένα Big & Strong αλλά μάταια. Το ζόρισμα συνεχίζεται...

Έχασα μια σελίδα που έλεγε ποιες περιττές υπηρεσίες μπορώ να απενεργοποιήσω.

Κάποια πρόταση παρόμοια;;;;

Δημοσ.

Με την .351 για κάποιο λόγο ενεργοποιήθηκε η επιλογή για είσοδο με τον κωδικό πρόβασης του microsoft account και δεν μπορώ να θυμηθώ πως απενεργοποιώ την επιλογή.

Κάθε βοήθεια δεκτή.

Δημοσ.

Με την .351 για κάποιο λόγο ενεργοποιήθηκε η επιλογή για είσοδο με τον κωδικό πρόβασης του microsoft account και δεν μπορώ να θυμηθώ πως απενεργοποιώ την επιλογή.

Κάθε βοήθεια δεκτή.

Με ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα το βρίσκεις. Θα στο έδινα αλλά είμαι από κινητό.

Δημοσ.

Κάθε βοήθεια δεκτή.

γράφεις στην αναζήτηση netplwiz το εκτελείς και αποεπιλέγεις το πλαίσιο για των κωδικό

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Problem solved!

Προσπαθούσα μέσω των ρυθμίσεων, μα δεν έβρισκα τίποτα.

Δημοσ.

καλησπερα, θελω αν μπορει να με βοηθησει καποιος. εχω παρει τα windows10 απο τη δωρεαν αναβαθμιση απο windows8.1 απλα τωρα θα αλλαξω μητρικη και επεξεργαστη οποτε τι πρεπει να κανω για να εχω τα windows10 στο νεο υλικο? εγκατασταση win8.1 και μετα παλι αναβαθμιση δωρεαν?

Δημοσ.

καλησπερα, θελω αν μπορει να με βοηθησει καποιος. εχω παρει τα windows10 απο τη δωρεαν αναβαθμιση απο windows8.1 απλα τωρα θα αλλαξω μητρικη και επεξεργαστη οποτε τι πρεπει να κανω για να εχω τα windows10 στο νεο υλικο? εγκατασταση win8.1 και μετα παλι αναβαθμιση δωρεαν?

Όχι βέβαια! Καθαρή εγκατάσταση Windows 10 και επικοινωνία με Microsoft για ενεργοποίηση. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν θα γίνει αλλά αυτός είναι ο τρόπος.

Δημοσ.

Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ.

ναι οκ,κάτι σε offline αυτοματοποιημένο δεν υπάρχει(δεν είμαι αυτός που ρώτησε παραπάνω απλά με ενδιαφέρει και μένα σε αλλαγή συστήματος)

Προσωπικά δεν επιθυμώ να περάσω λογαριασμό στο σύστημα και θέλω τοπικό λογαριασμό,το store δεν με απασχολεί ούτε εφαρμογές κατεβάζω απο εκεί(άσχετα αν έχω WP)

Δημοσ.

και εγω ειμαι συνδεδεμενος offline. αν γινετε ομως να σενδεθεις μονο μια φορα και μετα μενουν ενεργοποιημενα δεν υπαρχει προβλημα... θα στειλω και ε μαιλ στη microsoft να δω τι θα μου πουν.

Δημοσ.

επανερχομαι για ενημερωση. αλλαξα μητρικη-επεξεργαστη-ραμ-καρτα γραφικων.. πριν την αλλαγη εκανα συνδεση με λογαριασμο hotmail στο windows και πηγα στις ρυθμισεις εκει που λεει για το κλειδι ενεργοποιησης και σιγουρευτηκα οτι ειναι συνδεμενο με το λογαριασμο email μου. μετα αλλαξα τα πραγματα. εκανα εναρξη υπολογιστη κανονικα μπηκα στα windows πηγα παλι στις ρυθμισεις και σιγουρετυτηκα οτι ειναι συνδεδεμενο με το εμαιλ μου και μετα εκανα φορματ και ολα οκ με την αδεια χρησης.. ειναι κανονικα ενεργοποιημενα τα windows.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα, 

δεν ξερω αν γινεται καπως, η γλωσσα πληκτρολογιου που χρησιμοποιω σε καθε εφαρμογη να ειναι διαφορετικη.

Τι εννοω, ειμαι στο chrome και γραφω αγγλικα. Οταν παω στο viber που εκει πριν εγγραφα ελληνικα, να μενει η ιδια γλωσσα.

Τωρα οτι εχω επιλεξει σαν γενικη γλωσσα, σε οποια εφαρμογη και αν ειμαι, τοτε αυτη ειναι η γλωσσα. 

Ειναι δυνατον να γινει κατι τετοιο; 

Δημοσ.

Καλησπερα, 

δεν ξερω αν γινεται καπως, η γλωσσα πληκτρολογιου που χρησιμοποιω σε καθε εφαρμογη να ειναι διαφορετικη.

Τι εννοω, ειμαι στο chrome και γραφω αγγλικα. Οταν παω στο viber που εκει πριν εγγραφα ελληνικα, να μενει η ιδια γλωσσα.

Τωρα οτι εχω επιλεξει σαν γενικη γλωσσα, σε οποια εφαρμογη και αν ειμαι, τοτε αυτη ειναι η γλωσσα. 

Ειναι δυνατον να γινει κατι τετοιο; 

post-269452-0-35914600-1478605226_thumb.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...