Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.howtogeek.com/124286/how-to-uninstall-your-windows-product-key-before-you-sell-your-pc/

Μια χαρά φεύγει.

Το πειρατικό δεν μπαίνει κάπου... Πειρατικό είναι :P

Το γνήσιο κλειδί έφυγε. Στο ίδιο pc είχα άλλο κλειδί, το έσβησα με τον παραπάνω τρόπο, και έχω άλλο τώρα, κανονικά. 

Αν θέλω να πουλήσω το PC χωρίς το κλειδί, θα κάνω το παραπάνω. Δεν ξέρω αν γίνεται και 2η φορά ωστόσο.

Μπαίνει απλά μπαίνει και σε άλλους 1000 users και όλοι έχουν το ίδιο :P μπορείς να δεις το πειρατικό με το Speccy

Την ξέρω την μέθοδο αυτή την είχα δοκιμάσει στο παρελθόν σε genuine αλλά το κράτησε δεν το έβγαλε ενώ έλεγε ότι πέτυχε. Μέτα δε ξανά δοκίμασα, όταν άρχισαν να πουλάνε Digital Licenses για Windows σε τιμή τσιχλόφουσκας :P Είπα δεν παίρνω καμιά 20αρια; και πήρα, τα 15 τα έβαλα στην δουλειά, 4 στα pc μου και ένα το έκανα δώρο. :D

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα ειπε οτι εφυγε. Δεν βρηκα αλλο κλειδι. Τι να πω τωρα... Μπας και το προηγουμενο που ειχα απο eBay ήταν τπτ πειρατικο; Δεν αποκλειεται :P 

και τα 2 σε τιμες τσιχλοφουσκας τα ειχα παρει :P Οποτε κλαιν ,χαχαα! 
Το ιδιο κλειδι που εχω τωρα, το εχω βαλει και σε 2ο πισι. Νομιζω οτι σταματανε να μπαινουν, οταν πλεον φτανουν στο "τελμα". Δηλαδη, ειναι licences για πολλαπλη χρηση (με καποιο μαγικο τροπο) , και οταν σε καποιον δεν δουλεψει, δινουν διαφορετικό. Αυτό πιστεύω εγώ για τα συγκεκριμενα κλειδια.

Δημοσ.

Σε εμένα ήρθε άμεσα.

ΜΙλάμε για το ίδιο site ; Μου γράφει το 2ο email τους

Thank you for your purchase! We have received your order and are currently preparing your purchase. Please expect another email containing the account details within 24 hours.

Δημοσ.

Ναι. Ίσως να παίζει ρόλο η ώρα; Εγώ το πήρα σε λιγότερο από 2 λεπτά το κλειδί. Λογικά εσένα θα σου έρθει σε λίγο ή αύριο. :)

Δημοσ.

Ναι. Ίσως να παίζει ρόλο η ώρα; Εγώ το πήρα σε λιγότερο από 2 λεπτά το κλειδί. Λογικά εσένα θα σου έρθει σε λίγο ή αύριο. :)

Είναι ΗΠΑ το συγκεκριμένο ; Και τους πέτυχα μάλλον όταν έκλειναν ;;

Δημοσ.

Χαχα, πραγματικά, δεν ξέρω τι να πω :) Ότι και αν είναι, ενημέρωσε όταν λάβεις το κλειδάκι, αλλιώς στείλε τους mail ή μίλα τους στο chat που έχουν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μίλα τους στο chat που έχουν!

Μίλησα ! Συνήθως κωδικούς για w10 στέλνουν άμεσα μου είπαν ! Αλλά αυτή τη στιγμή έχουν κάποιες ... ελλείψεις ...

Κατά πάσα πιθανότητα , θα τον έχω μέχρι το βράδυ , αλλά δεν είναι 100% σίγουρο. 

Το αργότερο αύριο !!!

Υ.Γ. Είμαι τόσο γκαντέμης που και άμμο από τη σαχάρα να έκανα παραγγελία, μπορεί να είχε έλλειψη !

++Μου ήρθε ο κωδικός στις 20 ώρες περίπου μετά την παραγγελία.  

Επεξ/σία από Dr_73
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Φίλος αγόρασε hp laptop χωρίς λειτουργικό.

Μου τό έδωσε να του εγκαταστήσω τά απαραίτητα.

Έκανα αγορά win10 από psngames.org, άμεσα έλαβα κλειδί ενεργοποιησης όλα οκ.

Θέλει οπωσδήποτε τα office και θέλω γνώμες ποια έκδοση να πάρω και από πού?

Επίσης θά πρέπει κάθε χρόνο να πληρώνει η όχι πλέον???

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Φίλος αγόρασε hp laptop χωρίς λειτουργικό.

Μου τό έδωσε να του εγκαταστήσω τά απαραίτητα.

Έκανα αγορά win10 από psngames.org, άμεσα έλαβα κλειδί ενεργοποιησης όλα οκ.

Θέλει οπωσδήποτε τα office και θέλω γνώμες ποια έκδοση να πάρω και από πού?

Επίσης θά πρέπει κάθε χρόνο να πληρώνει η όχι πλέον???

Ευχαριστώ

Υπάρχει συνδρομητικό MS Office (το λεγόμενο Office 365) όπου πληρώνεις κάθε χρόνο και σου δίνει την τελευταία έκδοση του Office για 5 υπολογιστές αν θυμάμαι καλά, συν κάποιες παροχές επιπλέον. Αλλά μπορείς να αγοράσεις και εφάπαξ την τρέχουσα έκδοση του Office (Office 2016 στην προκειμένη περίπτωση). Τον φίλο σου μάλλον τον ενδιαφέρει η εφάπαξ πληρωμή, κοίτα προς ebay αν βρεις κάτι.

Δημοσ.

Χαίρεται.

Σήμερα αποφάσισα να ενεργοποιήσω τα win10 μετά από ένα μήνα λειτουργίας και αγόρασα ένα retail Home από το http://www.hrkgame.com

Πάω να το ενεργοποιήσω και μου έβγαζε σφάλμα 0xc004c008 ότι χρησιμοποιείται ίσως σε άλλη συσκευή.
Η αντιμετώπιση προβλημάτων δεν βοήθησε.

Να δοκιμάσω τηλεφωνική  ενεργοποίηση ή να τους στείλω τίκετ;

Δημοσ.

Εχω κανει την δωρεαν αναβαθμιση απο 7 στα 10. Επειδη παρατηρω κολληματα, θελω να κνω ενα clean instal τα windows. Το key επειδη δεν αναφερεται καπου..συμπληρωνεται μονο του στο clean instal?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kostakiss είπε

Εχω κανει την δωρεαν αναβαθμιση απο 7 στα 10. Επειδη παρατηρω κολληματα, θελω να κνω ενα clean instal τα windows. Το key επειδη δεν αναφερεται καπου..συμπληρωνεται μονο του στο clean instal?

Ναι, κάνεις skip όταν το ζητήσει και ενεργοποιούνται αυτόματα.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...