Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, panakos_thess είπε

επειδη δεν εψαξα βγηκε τιποτα επισημο iso?

Για την Τρίτη που μας έρχεται λένε ότι θα βγει επίσημα. Αν θυμάμαι καλά από τις προηγούμενες φορές, συνήθως βραδάκι, σε ώρα Ελλάδας, βγαίνει το ενημερωμένο Media Creation Tool.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Spring creators update δεν μου λειτουργεί το asus gpu tweaks 2 και το AI Suite 3. Οταν τα κάνω install πετάει μπλε οθόνη. Εσάς λειτουργούν οποιοι τα χρησιμοποιείτε? υπάρχει κάποιο άλλο να τα αντικαταστήσω αυτα τα 2?

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.

κατέβασα το iso. Πως θα καταλάβω ότι είναι η έκδοση που βγαίνει αύριο χωρίς να κάνω φορματ;

Δημοσ.

Από πέρυσι ταλαιπωρούμαι με το creator update από την 1703 στην 1709 που έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργεί πρόβλημα στα Office 2010, με μήνυμα να βάλω το CD του, που δεν το έχω.

Έχω προσπαθήσει πολλές φορές αλλά πάντα καταλήγω στο ίδιο αποτέλεσμα και ξαναγυρίζω στην 1703. Τις τελευταίες 15 μέρες λίγο μετά το άνοιγμα του desktop εμφανίζει το μήνυμα για update, ξεκινάει το κατέβασμα και φτάνει σε ένα σημείο που είτε βγάζει μήνυμα για πρόβλημα και σταματάει είτε γυρίζει αυτόματα στην 1703 χωρίς να επέμβω. Το θέμα έχει γίνει από ενοχλητικό σε προβληματικό. Χθες το απόγευμα άνοιξα τον υπολογιστή και έβγαλε μήνυμα ότι δεν βρίσκει το δικό μου sign in (!!!) και αναγκάστηκα να μπω μέσω F8 για να ξεπεράσω το πρόβλημα.

Είναι προφανές ότι, με την κατάσταση αυτή, δεν γίνονται ενημερώσεις στην 1703 και στο Office. Υπάρχει κάποιος τρόπος να λύσω το πρόβλημα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...