Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελείως ξεφτίλα καλητερα να καταθέσεις πινακίδες παρα να το πουλήσεις

Και σε τι ακριβώς θα βοηθήσει αυτό?

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και σε τι ακριβώς θα βοηθήσει αυτό?

είναι ψυχολογικό το θέμα, ότι δε θα του πιάσουν τον κώλο επειδή θα το πουλήσει τζάμπα.  :-D

ασχέτως αν στην πράξη θα έχει μεγαλύτερη ζημιά

Δημοσ.

είναι ψυχολογικό το θέμα, ότι δε θα του πιάσουν τον κώλο επειδή θα το πουλήσει τζάμπα.  :-D

ασχέτως αν στην πράξη θα έχει μεγαλύτερη ζημιά

Σκέψου όμως τι θα γίνει με την ψυχολογία του όταν καταλάβει τι ζημιά θα έχει στην πράξη! Δες τι έπαθε το αυτοκίνητο του πατέρα μου μετά από 1 χρόνο σε ακινησία:

23rltld.jpg

Μόλις άνοιξε το καπό είδε πάνω στη φωλιά 4-5 ποντικάκια μαζί με τη μαμά τους... την έκαναν όμως πριν βγουν φώτο.

Δημοσ.

Συγγνώμη κιόλας Joshua αλλά ο πατέρας σου προφανώς βαριέται να ασχοληθεί με το αυτοκίνητό του.

Και ο πατέρας μου το έχει ακίνητο (παράδοση πινακίδων) 9 μήνες αλλά δεν έχει γίνει καταφύγιο ζωντανών.

Το έχει κουκουλώσει, το καθαρίζει 1-2 φορές το μήνα, το πάει καμιά βόλτα στο τετράγωνο...

Δημοσ.

Που δεν πάει το evo? :P

Ποιο TypeR το παλιό ή το καινούργιο?

εννοω δε παει παραλια+καλοκαιρακι+γκομενακια με βυζακια τοπλες και καμπριο

• Like 1
Δημοσ.

Και ο πατέρας μου το έχει ακίνητο (παράδοση πινακίδων) 9 μήνες αλλά δεν έχει γίνει καταφύγιο ζωντανών.

Το έχει κουκουλώσει, το καθαρίζει 1-2 φορές το μήνα, το πάει καμιά βόλτα στο τετράγωνο...

Για elaborate λίγο, γιατί εγώ κατάλαβα (απο τα συμφραζόμενα) οτι ανασφάλιστο όχημα "πατάει" σε δημόσιο δρόμο... :whistle:

Δημοσ.

Για elaborate λίγο, γιατί εγώ κατάλαβα (απο τα συμφραζόμενα) οτι ανασφάλιστο όχημα "πατάει" σε δημόσιο δρόμο... :whistle:

Τουλάχιστον πάει μόνο 1 τετράγωνο... Ξέρεις πόσοι δεν έχουν ασφάλεια? προχτές τράκαραν (συχνό φαινόμενο) στην γωνία ποιο κάτω από το σπίτι μου, ο ένας με Yaris ο άλλος με Polo. Το Yaris κομμάτια, το Polo χτυπημένο πίσω και στραβωμένη η πίσω αριστερή ρόδα. Έφυγε όμως με κόφτες! σαν καβούρι πήγαινε! και δεν έφταιγε κιόλας ο άλλος πέρασε stop.

Δημοσ.

και εγω αυτό καταλαβα!

liapis.unblogger.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Συγγνώμη κιόλας Joshua αλλά ο πατέρας σου προφανώς βαριέται να ασχοληθεί με το αυτοκίνητό του.

Μην νομίζεις, και μερικές ημέρες ακινησίας είναι αρκετές για να πάνε ποντίκια να κάνουν φωλιά. Και το χειρότερο είναι πως προτιμούν καλώδια για να τροχίζουν τα δόντια τους.

Όσο για τον πατέρα σου, μάλλον παράδειγμα προς αποφυγή είναι και όχι προς μίμηση(οδήγηση σε δημόσιο δρόμο χωρίς πινακίδες και ασφάλεια).

Στο θέμα μας τώρα, ειπώθηκε παραπάνω το "κρίμα που κάποιοι αναγκάζονται να πουλήσουν" και ο dimitrisOP απάντησε πως καλύτερα να καταθέσουν πινακίδες αντί να πουλήσουν. Έτσι όπως το βλέπω εγώ, αναγκάζεται να πουλήσει κάποιος το αυτοκίνητο του επειδή χρειάζεται τα χρήματα ή επειδή δεν μπορεί να το συντηρήσει. Το να το κρατήσει καταθέτοντας πινακίδες είναι ότι χειρότερο, και την αξία του θα χάνει το αυτοκίνητο, και μπελά βάζει στο κεφάλι του για διάφορους λόγους.

Δημοσ.

Έχω δίπλωμα αυτοκινήτου (και μηχανής) απο τα 18. Σήμερα στα 34 μου, δεν έχω τρακάρει ποτέ, εκτός από την παρακάτω μοναδική φορά.

Στα 25 μου, πήρα ένα S2000 για βόλτα. Λάστιχα τελειωμένα, δρόμος γυαλί, εμπειρία από πισωκίνητο μηδενική, συνεπώς, μέσα σε 2 λεπτά οδήγησης, με ~50χλμ σε ανοικτή στροφή, πετάει κώλο, υπερδιορθώνω, γυρνά από την άλλη, τετακέ και σκάει πάνω σε κολόνα.

Έτσι απλά και γρήγορα, μου έφυγαν 20.000€....  :-(  (θα μπορούσε να φτιαχτεί και με πολύ λιγότερα, αλλά έκατσε πουστιά)

Συνεπώς, θέλει εμπειρία και χέρια αυτό το αμάξι, συν συγκρατημένο μυαλό, που δύσκολα έχει ένα 19χρονος.

• Like 1
Δημοσ.

εγω το ειχα σε ακινησια ενα χρονο σε κλειστο γκαραζ με κουκουλα και το καθαριζα συχνα,τιποτα δεν επαθε ουτε ποντικια μπηκαν μεσα ουτε τιποτα μαλλον ο πατερας σου απλα το παρατησε ,σιγα μην το εδινα για 5000 χιλιαρικα που πιανει αυτες τις μερες μια χαρα λυση ειναι τωρα αν εχεις αναγκη για λευτα ειναι αλλη υποθεση

και οταν ειδικα εχεις ριξει αρκετα χρηματα και πολυ προσωπικη δουλεια πανω στο αυτοκινητο δεν θα το εδινα με τιποτα

Δημοσ.

εγω το ειχα σε ακινησια ενα χρονο σε κλειστο γκαραζ με κουκουλα και το καθαριζα συχνα,τιποτα δεν επαθε ουτε ποντικια μπηκαν μεσα ουτε τιποτα μαλλον ο πατερας σου απλα το παρατησε ,σιγα μην το εδινα για 5000 χιλιαρικα που πιανει αυτες τις μερες μια χαρα λυση ειναι τωρα αν εχεις αναγκη για λευτα ειναι αλλη υποθεση

και οταν ειδικα εχεις ριξει αρκετα χρηματα και πολυ προσωπικη δουλεια πανω στο αυτοκινητο δεν θα το εδινα με τιποτα

Σε γκαράζ(μάλλον σε αποθήκη από τσίγκο είναι το πιο σωστό) το έχει χωρίς κουκούλα, και αυτή βρίσκεται ανάμεσα σε αγρούς. Και ναι το παράτησε, σιγά μην καθόταν να καθαρίζει/συντηρεί 2 φορές το μήνα αυτοκίνητο που δεν κυκλοφορεί.

Όσο για σένα, από ότι γράφεις δεν φαίνεται να "αναγκάστηκες" να πουλήσεις. Δεν γράφεις καν γιατί έκανες ακινησία. Πάντως σίγουρα μέσα στο χρόνο αυτό σίγουρα έχασε μέρος της αξίας του, και θα συνεχίσει να χάνει.

Επίσης αν υπάρχει συναισθηματική αξία για οποιοδήποτε λόγο, τότε η χρηματική αξία είναι αδιάφορη η τουλάχιστον έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Δημοσ.

λογο τεκμηριων ειχα καταθεση τις πινακιδες γιατι εχει πολυ καπου ~9000 το χρονο οσο για την χρηματικη αξια ερχεται απλα σε δευτερη μοιρα και σχεδον αδιαφορο,το συντηρουσα γιατι θα ξαναεπερνα πινακιδες παλι και να το πουλαγα για 3 χιλιαρικα μου το περνανε λογο μεγαλου κυβισμου.Το μονο που θα μπορουσα να παρω με αυτα τα λευτα θα ηταν κανενας κουβας πολης οποτε οχι δεν αξιζει να το δωσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...