hla Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα,θέλω να καταγγείλω εναν παπά που παίρνει μαύρο χρήμα αλλά δεν ξέρω που πρέπει να απευθυνθώ. Στο σδοε ή στην αστυνομία; Ξέρεις κανείς την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί; Επειδή ζω σε μικρή πόλη και δεν θέλω να στοχοποιηθώ μπορεί να γίνει ανώνυμα;
John323 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 θέλω να καταγγείλω εναν παπά που παίρνει μαύρο χρήμα αλλά δεν ξέρω που πρέπει να απευθυνθώ. Ξες κανα παπα να κοβει αποδειξεις? 1
idomeneas7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Παρε εδω να σου πουν: Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) Τηλ Καταγγελιών: 1517, 2103401113 Email: [email protected] Ισως δεν εχουν δικαιοδοσια βεβαια και ειναι θεμα εκκλησιας... 1
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ξες κανα παπα να κοβει αποδειξεις? Κάποιοι κόβουνε ναι
Gtr34 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Χωρις να ειμαι σιγουρος, στην Μητροπολη που ανηκει .
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 δηλαδή στα μνημόσυνα που χαρτζιλικώνουν τους παπάδες πρέπει να κόβουν και αποδείξεις? βασικά πως ακριβώς τα παίρνει ? 1
Valerie_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Όπου και να καταγγείλεις στο βρόντο θα πάει 2
g_alkis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Απευθύνσου στο Θεό. Πιο πιθανό να γίνει κάτι. 14
arxaggelos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Χωρις να ειμαι σιγουρος, στην Μητροπολη που ανηκει . Σίγουρη επιτυχία. Είναι βέβαιο ότι δεν θα έχουν ιδέα και θα πέσουν από τα σύννεφα (pun intended).
redhotstef Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, θέλω να καταγγείλω εναν παπά που παίρνει μαύρο χρήμα αλλά δεν ξέρω που πρέπει να απευθυνθώ. Στο σδοε ή στην αστυνομία; Ξέρεις κανείς την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί; Επειδή ζω σε μικρή πόλη και δεν θέλω να στοχοποιηθώ μπορεί να γίνει ανώνυμα; Γραψε με γραφιτι νυχτα βραδυ μετα τις 2 που δε κυκλοφορει κανεις.. "ο παπας της εκκλησιας μας παιρνει μαυρο χρημα!.." Με νομιμα μεσα το μονο που θα του κανεις ειναι να του κλ@σεις τα φρυδια. Ετσι τουλαχιστον με το γραφιτι στο προαυλιο της εκλησιας θα πεσει ντροπη..
chillbill Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) δηλαδή στα μνημόσυνα που χαρτζιλικώνουν τους παπάδες πρέπει να κόβουν και αποδείξεις? βασικά πως ακριβώς τα παίρνει ? άλλο το χαρτζιλικώνουν κι αλλο αν πρέπει κανονικά να κόβουν. Όντως είναι υποχρεωμένοι να κόβουν απόδειξη για την τέλεση διαφόρων τελετών, για τα έξοδα της εκκλησίας κτλ, κι εννοείται ότι τα χρήματα κανονικά παν στην εκκλησία. Π.χ. σε βάφτιση εμάς μας έκοψε κανονικότατα απόδειξη ο άνθρωπος για όλο το ποσό που πήρε. Ομοίως σε γάμο (που πέτυχα φοβερό παππά, ο οποιος ενώ πήγα κι εγώ να δώσω κάτι ψιλά παραπάνω , αρνήθηκε να τα πάρει, και πήρε μόνο ότι έκοψε απόδειξη !) καταλαβαίνω ότι σε εξαιρέσεις πέτυχα, αλλά να το λέμε και ότι α) ΝΑΙ , πρέπει να κόβουν αποδείξεις, που ρωτήθηκε β) ναι, υπάρχουν και καποιες καλές περιπτώσεις παππάδων! Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2014 από chillbill 1
michael92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Αφού υπάρχουν καθυστερημένοι που τα δίνουν. Δεν φταίνε οι παπάδες που υπάρχουν θεούσες/ θίτσες/ κορόιδα. 2
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 σε βάφτιση εμάς μας έκοψε κανονικότα απόδειξη ο άνθρωπος για όλο το ποσό που πήρε ο άνθρωπος αν χωρίς απόδειξη σου έκοβε ενα 100αρι θα ήθελα να δω τι θα έκανες
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 υπάρχει επισημος τιμοκαταλογος για τις τελετές ή ό,τι γουστάρει κοπανάει ο καθένας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα