Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πόσο "εύχρηστη" είναι η κάθε συσκευή & software για τον καθένα, είναι εντελώς υποκειμενικό! Και μένα αμα με βάλεις να σου κάνω editing σε finalcut θα στο κάνω με κλειστά μάτια, ενώ άμα με βάλεις σε windows και premiere θα βρίζω... 

Συμφωνώ. Και μένα αμα με βάλεις να σου κάνω editing σε AVID MC θα στο κάνω με κλειστά μάτια, ενώ άμα με βάλεις σε finalcut  θα βρίζω... 

Υ/Γ Τι είναι το premiere?  :-D 

Δημοσ.

υ.γ. 1  Ξεκολλάτε με τα specs ή τραβήξτε κανά benchmark για να ξεκαβλ....ε. :P Tο προσωπικό μου PC είναι ένα MBAir με 4GB στο οποίο καθημερινά χρησιμοποιώ το handbrake για να μετατρέπω σειρές σε mp4 και πάντα έχω ανοιχτά mail/tweetbot/messages/transmission(torrent)/radium(ραδιόφωνο)/skype/viber/whatsappForMac/itunes/safari/PhotoApp. Κανένας συμβιβασμός πουθενά.

Εντυπωσιακό!!!  :shock:

Που να βρεις PC να τα κάνει όλα αυτά.

Επειδή με ενδιαφέρει, στο Metro 2033 για παράδειγμα πως τα πάει? 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα παιχνίδια είναι για παιδάκια, το έχουμε πει αυτό

Επεξ/σία από qsis
Δημοσ.

υ.γ. 1  Ξεκολλάτε με τα specs ή τραβήξτε κανά benchmark για να ξεκαβλ....ε. :P Tο προσωπικό μου PC είναι ένα MBAir με 4GB στο οποίο καθημερινά χρησιμοποιώ το handbrake για να μετατρέπω σειρές σε mp4 και πάντα έχω ανοιχτά mail/tweetbot/messages/transmission(torrent)/radium(ραδιόφωνο)/skype/viber/whatsappForMac/itunes/safari/PhotoApp. Κανένας συμβιβασμός πουθενά.

Σιγα τα αυγα, εγω τρεχω 1 VM με XP, 1 με 2008 R2 με SQL (το xp παιζει client στην βάση), Hamachi, uTorrent, Outlook, Viber,Skype, κανω ενα resize και crop σε ενα βιντεακι της GoPro, ειμαι σε 4 σελίδες και ακουω και μουσική...

Απο οτι λέει το EasyTune απο 1.79GHz o επεξεργαστής πήγε 4.2GHz, δουλεύει στο φούλ στους 50οC αλλά μια χαρα δουλεύω και τα υπόλοιπα. i7 με 8GB (3 το κάθε VΜ ομως).Με τι προγραμμα να κανω ενα bench πλακα πλακα, μιας και εχω και onboard καρτα, να δουμε τι θα βγαλει???

Δημοσ.

Αν ήταν να πιστεύουμε αυτές τις αναφορές... κάθε χρόνο όλες οι εταιρίες καλύτερα πανε... μετά βγαίνουν στην φόρα τα πραγματικά (πχ galaxy s5 ή iphone 5c)

Btw nfc μόνο για apple pay, για τα υπόλοιπα είναι κλειδωμένο... Το γέλιο δεν σταματά

• Like 1
Δημοσ.

Από την άλλη το Apple Pay μέσω nfc είναι κάτι που θα καθιερωθεί. Όσο καιρό αν είχαν τα Android nfc, δεν θα το βλέπαμε ποτέ. Τώρα όμως κάτι μπορεί να γίνει.

Δημοσ.

Αν ήταν να πιστεύουμε αυτές τις αναφορές... κάθε χρόνο όλες οι εταιρίες καλύτερα πανε... μετά βγαίνουν στην φόρα τα πραγματικά (πχ galaxy s5 ή iphone 5c)

Btw nfc μόνο για apple pay, για τα υπόλοιπα είναι κλειδωμένο... Το γέλιο δεν σταματά

Το κλειδωμένο bt ξέχασες.

Δημοσ.

Εγω να ρωτήσω κάτι ασχετο με το NFC?

οταν αρχισαν να λενε για RFID σε ταυτότητες ή υποδόρια τσίπ ,όλοι φρικαραν γιατι θα τους ελεγχαν παντα, θα ηξεραν που βρίσκονται, τις συνήθειες τους και τα σχετικά. Τώρα που το προτείνουν ως λύση για την καθημερινότητα, όλοι το γουστάρουν?

δηλαδη, το να συνδέσουν τον λογαριασμο της τράπεζάς σου και να βλέπουν ανα πάσα ώρα και στιγμή που είναι το κινητό σου, τι αγοράζεις, τις συνήθειες σου, το οτι δεν εχεις εισοδήματα αλλά πληρώνεις μεσω κινητού στην αθήνα, καπακι στην μύκονο, καπάκι σε άλλο προορισμό, δεν σας λέει τιποτα?

κατα τα αλλα, ψαχνουμε proxies, site με ανωνυμία, μπαίνουμε με alias ονόματα σε σελίδες-forums και τα σχετικά αλλά η μούρη, μούρη!

Οχι, δεν ειμαι της εκκλησίας, αλλα απορώ πως γίνεται να αλλάζει μυαλά ο κόσμος τόσο εύκολα.ταυτότητα με τσιπάκι δεν θέλουμε, αλλα ενα κινητό που να εχει ΚΑΙ GPS για να λέει που είμαστε, δεν ειναι κακό....άλλωστε, μην ξεχνάμε οτι στα windows (εκει μπορω να πω με σιγουριά), ειτε κινητά είτε ταμπλετς, σε ρωτάει αν θες να μοιράζονται αυτές οι πληροφορίες με την MS και ξαφνικά, χαιρεσαι που εχεις αυτοματη προγνωση καιρου, ειδήσεις της περιοχής, αξιοθέατα και τα σχετικά (και ολος ο πλανήτης ξέρει που είσαι)

Δημοσ.

Το κλειδωμένο bt ξέχασες.

Οχι... Οοοοοχιιιι... Για εκείνο αποφασισατε εδώ και χρόνια ότι δεν μας χρειάζεται. Απλά μην γίνει κάνα χαζό και το ξεκλειδώσουν όπως τότε με τα mms ή το μεγαλύτερο iPhone... ή τα widget... ή τα custom πληκτρολόγια... ή το nfc... Oh wait

Δημοσ.

Οχι... Οοοοοχιιιι... Για εκείνο αποφασισατε εδώ και χρόνια ότι δεν μας χρειάζεται. Απλά μην γίνει κάνα χαζό και το ξεκλειδώσουν όπως τότε με τα mms ή το μεγαλύτερο iPhone... ή τα widget... ή τα custom πληκτρολόγια... ή το nfc... Oh wait

Μα έτσι κι αλλιώς αν μιλάμε για μεταφορά αρχείων μέσω nfc όπως γίνεται στο android το Bluetooth ολοκληρώνει τη δουλειά, το nfc κάνει την αρχική επικοινωνία μεταξύ των συσκευών (αν και στη περίπτωση των galaxy με το sbeam γίνεται και με WiFi direct)

Δε μπορείς να στείλεις αρχείο μέσω nfc, θα πάρει χρόνια

Δεν παίζει να κάνει κάτι παραπάνω από πληρωμές στο ios το nfc, όπως και το bt δεν κάνει κάτι παραπάνω από το να συνδεεις ακουστικά ή κάνα περιφερειακό

Ακόμα και να ακουμπήσεις άλλη συσκευή για να στείλεις το link σου και να βλέπει ο άλλος αυτό που βλέπεις εσύ (διαστημική τεχνολογία!) δε το κόβω να γίνεται, δε νομίζω ότι ποτέ θα επικοινωνήσουν δύο συσκευές με ios χωρίς να μεσολαβήσει internet, μόνη εξαίρεση το apple watch

Δημοσ.

Τι να πω βρε παιδιά. Ποτέ δεν μου έλειψε προσωπικά η μεταφορά αρχείων μέσω BT στο iPhone. Στο Note 3 δύο φορές το έχω χρησιμοποιήσει μόνο.

Θα μπορούσαμε να λέμε πιο ουσιαστικά προβλήματα του iOS, όπως για παράδειγμα ότι δεν υπάρχει κάποιο Download folder. Κατεβάζεις κάτι και πρέπει να ανοίξει οπωσδήποτε με κάποια εφαρμογή. Αντίθετα στο Android μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις, ακόμα και exe και τα να το μεταφέρεις αργότερα στον υπολογιστή σου για εγκατάσταση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...