MoviemakerGr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Αφού είσαι ασυγκράτητος και φαίνεσαι να το ευχαριστιέσαι καλά έκανες ! Σε κάθε περίπτωση θα έχεις μια από τις 4 καλύτερες υλοποιήσεις. εγω τελικα πηγα προς gigabyte μερια και την τσιμπησα δν ειχα υπομονη για την ftw και αμφιβαλω αν θα προλαβαινα διαθεσημοτητα.. http://www.you.gr/proionta/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/kartes-grafikon/vga-nv-gb-gtx-970-4gb-ddr5-256bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 εγω τελικα πηγα προς gigabyte μερια και την τσιμπησα δν ειχα υπομονη για την ftw και αμφιβαλω αν θα προλαβαινα διαθεσημοτητα.. http://www.you.gr/proionta/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/kartes-grafikon/vga-nv-gb-gtx-970-4gb-ddr5-256bit Πω πω πόσες υποδοχες για οθόνες που εχει... Ελπίζω, με τόσες υποδοχές, να φτιάξεις battlestation. Με-yes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 εγω τελικα πηγα προς gigabyte μερια και την τσιμπησα δν ειχα υπομονη για την ftw και αμφιβαλω αν θα προλαβαινα διαθεσημοτητα.. http://www.you.gr/proionta/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/kartes-grafikon/vga-nv-gb-gtx-970-4gb-ddr5-256bit Πού τον πάει το ζεστό αέρα αυτή η υλοποίηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 αυτο το μηνα?? χμμ βιαστηκα??? FTW actually is not available anywhere yet Scheduled to start being available by later this month. ενταξει στρωσανε οι τιμες http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=40807&cat=5&sub=137&pmanuf=0&sort=33&step=undefined 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 cpu scaling ; πως τα πανε οι καινουριες με μετριους επεξεργαστες ; εχουμε κανενα review ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως με τον επεξεργαστή της υπογραφής σου καταφέρνει και 64x sample supersampling χωρίς απώλεια επιδόσεων από 1xAA 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Η 980 G1 έχει έρθει ακόμη ελλάδα; Μου φαίνεται η καλύτερη υλοποίηση προς στιγμής σε 980. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 340 έχει τώρα Γερμανια.. 370 υπολόγισε την. αυτο το μηνα?? χμμ βιαστηκα??? FTW actually is not available anywhere yet Scheduled to start being available by later this month. ενταξει στρωσανε οι τιμες http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=40807&cat=5&sub=137&pmanuf=0&sort=33&step=undefined Να ευλογήσουμε κ λίγο την γενειάδα μας.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@crysis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 να πω την μαλακια μου? μηπως στην nv δεν την ''νοιαζει'' τοσο πολυ οσον αφορα τις πωλησεις της 980 σε σχεση με την 970? απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι πανε για 970 λογω τιμης/αποδοσεων. και λεω μηπως περιμενει να βγαλει τα σπασμενα της 980 λογω αυξημενης τιμης, απο την 970 ftw. την ειπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Η 970 FTW είναι για ''ψαγμένα'' παιδιά, δεν την ξέρουν όλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Το FTW είναι της EVGA καταρχήν και σημαίνει "for the winners" άρα είναι μια προωθητική κίνηση για τις oc κάρτες της. μετα σύμφωνα με τις δυνατότητες της η τιμή της είναι πολύ λογική. Ο κόσμος δεν ξεκινάει και τελειώνει στα Games για τις κάρτες γραφικών,υπάρχει κ το compute που εκεί η 980 θα είναι φαντάζομαι αρκετά καλύτερη από την 970 άρα στοχεύει σε άλλο αγοραστικό κοινό. Επίσης και όλες οι άλλες γνώστες υλοποιήσεις GByte MSI Asus είναι super καρτες,και ανεβαίνουν και αυτές σε συχνότητα με τους γνωστούς σχετικά εύκολα τρόπους,αλίμονο αν η FTW ήταν μονόδρομος. Βγάζει και μητρικές FTW αυτό φυσικά δεν σημαίνει να πουλήσουμε τις μητρικές μας και να πάρουμε EVGA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είναι για compute το GM204 γενικότερα..Το GM200 θα είναι καλό σ' αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Εαν αντι να περιμενουμε την ftw παρουμε την msi gaming η την gigabyte θα μπορεσουμε να της κανουμε overclock και να δουλεψει στην ιδια συχνοτητα πυρηνα και μνημης με την ftw? Αν ναι τοτε γιατι να περιμενουμε την ftw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί εγώ τουλάχιστον δεν θέλω να μπλέκω με O/C όταν παίζω, σιγά μην κάθομαι να αγχώνομαι τώρα για το αν θα πετάξει artifacts ή αν θα κρασάρει..Μαμά ρολόγια δυνατά και είσαι τζετ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 αυτη λεει τιποτα?φαινεται καλη και τα clock της καλα ειναι εχει και ευκολο O/C http://www.inno3d.com/products_detail.php?refid=124 παντως και εγω την FTW περιμενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα