redhotstef Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Τα δε λεωφορεία για τα οποία γίνεται η όλη κουβέντα είναι σαν αυτό: Δεν συμφέρει να βάλουν μεγαλύτερο για τόσο μικρές αποστάσεις. Πλακα με κανεις; Απ οτι μου απανταει το google τα λεωφορεια σας ειναι ετσι: Μπαινετε σε λεωφορεια με 6 ροδες και μιλατε και απο πανω; 1
David20 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι δεν εχουμε παραπονο...εγω ειδικα αν το λεωφορειο δεν εχει μεγεθος Βoing 747 δεν μπαινω..Παντως το μονο που κανει ο ΟΑΣΘ με θρησκευτικη ευλαβεια ειναι να σε κανει να νιωθεις σαρδελα "Τρατα" στην κονσερβαρα και βεβαια εκει που τα σπαει ειναι οι ελεγκτες, που εξαντλουν την τζαμπα μαγκια τους και αυστηροτητα σε γεροντακια και απενταρους ανθρωπους κοβοντας προστιμα αβερτα και εχουν κι ενα τουπε,ξερετε,αυτο το σιχαμενο και πολυ "καπως" υφακι του στυλ "εχω εξουσια",οτι πιο σιχαμενο δηλαδη και ακρως εμετικο υπαρχει.Νομιζουν οτι εχουν εξουσια τωρα, τα κουτσαβακια, τα χθεσινα μαλακιστηρια που ουτε το ονομα τους δεν ξερουν να γραψουν. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2014 από David20 2
mary Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 15 λεπτα κανει κανείς ΑΝΕΤΑ με τα πόδια το ΑΠΘ- Αριστοτέλους. Το χω κανει πολλές φορες οταν σπουδαζα. Η μια άκρη της πόλης από την άλλη είναι πχ καλαμαρια φοινικας μεχρι κτελ. Αυτο δε γινεται με τα πόδια. Εκτός απο τα ωραια λεωφορεια παραπανω που ειναι καινουργια, και τα βαζουν μονο στο κεντρο, υπαρχουν και τα άλλα τα μπλε τα παλια τα οποια ειναι αηδια. 1
redhotstef Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Bασικα εσεις οι Θεσσαλονικεις ειστε τυχεροι στο θεμα λεωφορειο. Τωρα που δεν εχετε μετρο ακομα, σχεδιαζουν να σας φερουν κατι τετοια.. Εγω και 3 ευρω, θα τα δινα για μπω σε τετοιο λεωφορειο!
arxaggelos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Bασικα εσεις οι Θεσσαλονικεις ειστε τυχεροι στο θεμα λεωφορειο. Τωρα που δεν εχετε μετρο ακομα, σχεδιαζουν να σας φερουν κατι τετοια.. Εγω και 3 ευρω, θα τα δινα για μπω σε τετοιο λεωφορειο! Αυτό συγκεκριμένα είναι ό,τι πρέπει για τις γραμμές που πάνε Νεάπολη-Συκιές και Άνω Πόλη. 10
David20 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Χε χε ..ετσι...για Ανω Πολη-Συκιες ειναι λουκουμι...θα μπαινει με αναποδο τιμονι και χειροφρενακι ο οδηγος στα στροφιλικια...Τζετ το βλεπω..Αυτο ειναι λεωφορειο...οχι τα αλλα τα γατακια..Σπρωχνεις και μια ορχηστρουλα μεσα και απολαμβανει ο κοσμακης το live του... 1
ant_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Θυμαμαι να δινω 25-30 σεντς για φοιτητικο εισιτηριο και να μην σκεφτεσαι καν τα χρηματα τωρα σταζω κοντα στο ευρω και λες ας παω με τα ποδια αντι για λεοφωρειο αυτο με τα κομμενα νυχτερινα δρομολογια φοβερη προοδος.. γενικα στον οασθ γινεται μεγαλο φαγοποτι απο τα μεγαλα κεφαλια δεν δικαιολογουνται σε καμια περιπτωση αυτες οι αυξησεις τα τελευταια χρονια μονη δικαιολογια ειναι οτι θελανε να παρουνε νεα εξοχικα και να χτισουνε πισινες μερικοι τωρα που τσεκαρα βαλανε και στο 78 ν που μεχρι πριν λιγο καιρο εμπαινες με το κανονικο εισιτηριο ειδικο εισιτηριο με 2 ευρω! δεν πανε καλα τα ατομα 3
pavlinara Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μειώνονται οι μισθοί , αυξάνονται οι άνεργοι κι αυτοί αυξάνουν τα εισιτήρια. Να δεις πως θα αυξηθεί η λαθρεπιβιβαση τωρα,
David20 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μειώνονται οι μισθοί , αυξάνονται οι άνεργοι κι αυτοί αυξάνουν τα εισιτήρια. Να δεις πως θα αυξηθεί η λαθρεπιβιβαση τωρα, Στανταρ αυτο... 1
ant_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Με το 78ν βρωμαει πολυ ταριφοσυμφωνια κατω απο το τραπεζι ποσες φορες δεν επαιρνε κοσμος που ηταν σε εξοδο κεντρο αυτην την γραμμη τωρα αναγκαστικα αρκετοι θα παρουν ταξι ο μπουταρης αν και οκ δεν ειναι μονο στο χερι του ας κανει επιτελους κατι δραστικο για αυτο το θεμα δημαρχος της πολης ειναι δεν ειναι ο περιπτερας της γειτονιας αν δεν κανει κατι για ενα τετοιο καθημερινο και σημαντικο θεμα τον πολιτων της πολης που ειναι δημαρχος ας γυρισει πισω στην ναουσα να κανει κρασια 1
tomato9 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μειώνονται οι μισθοί , αυξάνονται οι άνεργοι κι αυτοί αυξάνουν τα εισιτήρια. Να δεις πως θα αυξηθεί η λαθρεπιβιβαση τωρα, οι προσαγωγες στα τμηματα και οι δικαστικες κλησεις θα αυξηθουν επισης. καποιοι παντως δεν θα αντιμετωπισουν τετοια προβληματα, λογω φοβου που νιωθουν οι ελεγκτες για το background τους. αυτους ειτε τους ζητουν ευγενικα να βγαλουν ενα εισιτηριο, ειτε να κατεβουν(για να παρουν το επομενο βεβαιως)
Anorymous Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?list=UU9yHAKhKiOMHIcKqSB21RDA&v=bUElSOh8pZc&feature=player_detailpage 1
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Έχουν τρελαθεί εκεί στην αγαπημένη Σαλόνικα ρε? 1
michael92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάντως η πρώτη εταιρεία που θα φέρει minivan και ας κάνει 2.5-3ευρώ το εισητήριο θα έχει τα λεφτά μου.
dollyyy19 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 δεν μπορει κανεις να επενδυσει σε μμμ στην σαλονικα,διοτι ο οασθ εχει κανει συμφωνια να παρεχει τις υπηρεσιες του για αρκετα χρονια,με αντιτιμο να μην γινουν επενδυσεις απο τριτους που να τον ζημιωνουν(τον οασθ).αυτο ισχυει δεκαετιες τωρα......γιαυτο και το μετρο θα λειτουργησει οταν θα ληξει αυτη η συμφωνια...........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα