Alchemist` Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, Έτυχε σήμερα να έχω ανοιχτή την τηλεόραση και είδα ότι το MEGA είχε ολόκληρο αφιέρωμα κατά την διάρκεια του δελτίου ειδήσεων για την κυκλοφορία του νέου iPAD air 2. Με το που το είδα ένα πράγμα μου ήρθε στο μυαλό... Δεν είχανε ποτέ αντίστοιχη ανταπόκριση για κανένα άλλο tablet. Θα πει κανείς ότι είναι μια "τεχνολογική είδηση" το ότι κυκλοφόρησε ένα νέο προϊόν αλλά από την άλλη: 1) Όπως είπα δεν αναφέρουν ποτέ την κυκλοφορία προϊόντων άλλων εταιριών. Θα δεχόμουν κάτι τέτοιο (όπως και γίνεται) σε ένα site όπως το Insomnia ή φανταστικό κανάλι τηλεόρασης που είναι καθαρά τεχνολογικό και ξέρω ότι ναι μεν μου λεεί σήμερα για το ipad αλλά αύριο θα μου πει για το samsung, lenovo, whatever. 2) Δεν μιλάμε για κάποια εκπομπή, που έχει τυχόν χορηγούς, ή μπορεί να μιλάει για ότι θέλει τέλος πάντων αλλά για ένα "δελτίο ειδήσεων". Πως κρίθηκε ότι η κυκλοφορία του Ipad είναι είδηση αλλά του galaxy note όχι? 3) Δεν αναφέρονται απλά στην κυκλοφορία ως γεγονός αλλά λένε και αναληθή πράγματα για το πόσο πρωτοποριακό είναι σε σχέση με τα υπόλοιπα στο τσουβάλι. Πέρα λοιπόν από την πλάκα που έχει να τους παρακολουθείς γιατί οι άνθρωποι είναι άσχετοι με την τεχνολογία και δεν ξέρουν τι λένε, πιστεύω ότι αυτό είναι αδικία ως προς τις όποιες άλλες εταιρίες, και με βάση τα 1,2 και 3 δεν μιλάμε ποιά για είδηση αλλά αγγίζουμε τα όρια της διαφήμισεις η οποία παρουσιάζεται στον τηλεθεατή ως είδηση (δίνοντας και άλλη βαρύτητα στο θέμα). Δεν έχω σκοπό να τους λογοκρίνω, ότι θέλει λέει ο καθένας και προφανώς ότι θέματα θέλει διαλέγει για να παρουσιάσει, απλά νομίζω ότι δεν είναι ηθικά σωστό. Προφανώς βέβαια και υπάρχουν πολλά σοβαρότερα προβλήματα στις "ειδήσεις" αλλά και την τηλεόραση γενικότερα, αλλά whatevs... Είναι και αυτό ένα θέμα. Προσωπικά όταν βλέπω τέτοια θέματα ενοχλούμαι. Ποιά η γνώμη σας? 1
LongTom Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Α) Τα apple πάντα κάνουν σούσουρο, δεν το κάνει μόνο η ελληνική τηλεόραση,αλλά τα διεθνή μέσα.Βέβαια στο εξωτερικό έχουν ανάλογη ανταπόκριση και όταν βγάζει και η Samsung(ή η Microsoft) κάτι. Β)Η έμμεση διαφήμιση δεν είναι τίποτα καινούργιο. Υπήρχε,υπάρχει και θα υπάρχει ες αεί. Πλήρωσε η apple ελλάς και βγήκε megalo θέμα. Τόσο απλό. Τώρα εάν είναι καλό,φυσικά και όχι. Αλλά είναι σίγουρο ότι θα το δεις πάρα πολλές φορές με διάφορα προϊόντα. Η Ελ τηλεόραση είναι trash του χειρίστου είδους, μακάρι όλα τα προβλήματα της να ήταν τέτοια... 1
cosmos000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Σου έκανε εντύπωση το συγκεκριμένο ....ίσως θα επρεπε να μας προβληματίζουν ολες οι ειδήσεις και όχι μονο του συγκεκριμένου καναλιού.Θα έπρεπε επίσης να αναθεωρήσεις την άποψη που εκφραζεις στο 2)....γιατι και οι ειδήσεις είναι μια εκπομπη με χορηγούς που κατευθύνουν την κοινη γνώμη... 2
gatokoritso Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Σήμερα στο σκάι ειπαν για το νέο ipad και μετά καπάκι για το nexus 6. Ναι είναι πρώτα διαφήμιση και μετά είδηση αλλά τουλάχιστον μπήκαν στο κόπο να δείξουν και κάτι άλλο εκτος από Apple.
gokuthelegend Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μάλλον καλά κάνω και δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι. Από ότι έχω καταλάβει οι "Ειδήσεις" μόνο ειδήσεις δεν λένε.
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μάλλον καλά κάνω και δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι. Από ότι έχω καταλάβει οι "Ειδήσεις" μόνο ειδήσεις δεν λένε. Τώρα το κατάλαβες; Το θέμα είναι να έχει την παιδεία ο κόσμος να καταλάβει ότι αυτά που βλέπει είναι σαπίλες αλλά το επόμενο ζήτημα είναι ότι και η παιδεία είναι σαπίλα πλέον. Οπότε σε κάνουν ο,τι θέλουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα