Whynot splitscreen? Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ είσαι φίλε μου: http://community.us.playstation.com/t5/UNCHARTED-4-A-Thief-s-End/bd-p/96478 Γράψε την πρότασή σου (στα αγγλικά εννοείται) ευγενικά εξηγώντας τι θες και γιατί το θες και προσπάθησε να αγνοήσεις τα trolls (παντού υπάρχουν αυτά). Να 'σαι καλά, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Local Multiplayer με δικά μου άτομα? Δυστυχως στα σημερινα games το split screen/local multiplayer δεν σχεδον αφαντο. Για Fighting ειναι αναμεσα σε: 1)Injustice 2 2)Street Fighter 5 3)Mortal Kombat X 4)UFC 2 5)Tekken 7(οταν βγει) Για Racing ειναι αναμεσα σε: Υπαρχει κανενα triple AAA ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 το Street Fighter ειναι το πιο ισορροπημενο beat em up (αν ρωτας πιο απο ολα να προτιμησεις). απο Racing δεν νομιζω να υπαρχει απολυτως τιποτα εκτος και αν σε ενδιαφερουν και psn exclusive παιχνιδια που δεν ειναι ακριβως AAA όπως αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχει βγει τον τελευταίο καιρό κανένα άλλο παιχνιδάκι για διπλό από την ίδια κονσόλα? Κατά προτίμηση κανά platform, να παίξουμε με το κορίτσι...Με bubble bobble τη βγάζουμε μετά το rayman 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχει βγει τον τελευταίο καιρό κανένα άλλο παιχνιδάκι για διπλό από την ίδια κονσόλα? Κατά προτίμηση κανά platform, να παίξουμε με το κορίτσι...Με bubble bobble τη βγάζουμε μετά το rayman τα παρακατω ειναι εξαιρετικες επιλογες κατ'εμε Valliant hearts: The great war Guns gore & cannoli Fat princess adventures Helldivers Overcooked 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις, το valiant hearts το είχα παίξει λίγο, αλλά ήταν πολύ αργό για τα γούστα μου, το helldivers το παίξαμε και δεν της άρεσε.. Από τα υπόλοιπα, μόνο το guns glore ίσως να δοκιμάσουμε, τα άλλα δε μου γεμίζουν το μάτι..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αν και δεν έχω PS4 , στο PS3 είχαμε λιώσει το little big planet με την γυναίκα μου , να φανταστώ το έχετε δεί έτσι? Γιατί είναι και απο τα ποιο γνωστά όσον αφορά πλατφόρμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις, το valiant hearts το είχα παίξει λίγο, αλλά ήταν πολύ αργό για τα γούστα μου, το helldivers το παίξαμε και δεν της άρεσε.. Από τα υπόλοιπα, μόνο το guns glore ίσως να δοκιμάσουμε, τα άλλα δε μου γεμίζουν το μάτι..! επειδη το εχω ψαξει και γω αρκετα με τη συζυγο, δε πιστευω οτι θα βρεις κατι πιο ποιοτικο σε platform couch co-op.. ριξε ομως μια ματια στο www.co-optimus.com που εχει τα παντα, ισως να μου εχει ξεφυγει κατι.. edit και το little big planet που αναφερθηκε πιο πανω δεν ειναι ασχημο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εδω σε εχω παλλικαριμ! http://www.metacritic.com/game/playstation-4/towerfall-ascension Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Little big planet ναι έχω παίξει τα 2 πρώτα.. Το towerfall δε μ αρέσει, δε θέλω indie pixel-ιασμένα παιχνίδια... Ευχαριστώ πάντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μερικά που παίζω μαζί με την γυναίκα μου (split screen/local coop) και σου προτείνω είναι: 1) Trine 1, 2, 3 2) Just Dance 2014,2015,2016, 2017 3) Beyond two souls 4) Heavy rain 5) Never alone 6) Knack 7) Surgeon simulator 8) Plants Vs Zombies Garden Warfare 9) Resident Evil Revelations 2 10) Metal slug 3 11) Gun gore and Cannoli 12) Mortal Kombat X 13) Call of duty advance warfare 14 Magicka 2 Και από παιχνίδια που δεν είναι (split screen/local coop) 1) King's Quest 2) Όλα της Telltale 3) Until Dawn 4) Journey Όποιος έχει να προτείνει κανένα άλλο καλό παιχνίδι ας το προτείνει να το τσεκάρουμε. Δείτε εδώ την λίστα για όλα τα co-op του PS4 http://www.co-optimus.com/system/22/playstation-4.html 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Είναι και το Minecraft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μετα το Rayman, το μόνο που ακούμπησε την co-op απόλαυση: - Guacamelee- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 τελειο παιχνιδι για 1- 2 ατομα στο ps4. το ειχαμε λιωσει τοτε στα ηλεκτρονικα και επεφταν αμετρητα 20αρικα!!σημερα ετυχε και το ειδα και αυριο παει σιγουρα για αγορα.ανεκτιμητο και πολυ fun https://www.youtube.com/watch?v=bjCYTn_Ruf8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topmar Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Χριστός Ανέστη παιδιά, είμαι νέος στο αντικείμενο PS γενικώς και δεν έχω ιδέα τι παίζει.... Πήρα για τα μικρά παιδιά μου (7, 9, 10) ένα PS4 Slim 1TB και θέλω να μου προτείνετε μερικά απλά παιχνίδια που να παίζουν και τα 2 χειριστήρια μαζί που έχω. ΥΓ: Εγώ είμαι της παλιάς γενιάς, Tetris, Pacman κλπ. Χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα