Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ... το αλλο σαββατο δινω για διπλωμα οδηγησης .. Εχω μια απορια !! Επειδη διαβασα σε διαφορα αλλα φορουμ (δεν ξερω αν υπαρχει και εδω δεν εψαξα για να πω την αληθεια) πω το διπλωμα σε καποιους αργει πανω απο δυο τρις μηνες και σε αλλους μονο κατι μερες εγω τι να πρωτοπιστεψω ?! Γιαυτο λοιπον ανοιξα το θεμα να εγω μια γενικη αποψη... αλλοι ειπανε πως αν πας στο υπουργιου που εδωσες θεωριτικα (σηματα) με την ημερομηνια (ημερα / μηνα) που εδωσες πορεια μπορει να το παρεις εκεινη τη στιγμη μεσα σε 5-10 μερες περιπου αφου εχεις δοσει !! Ισχυει αυτο ?! Σε εσας ποσο καιρο εκανε να εκδοθει ?! Ειναι κανενας που να εχει δοκιμασει το κοπλακι με το υπουργιο?! Ευχαριστω εκ των προωτερον για τις απαντησεις σας ! 

Δημοσ.

Δύο ΤΡΙΣ μήνες δεν έχει κάνει σε κανέναν....

Ωστόσο συνήθως αργεί ένα μικρότερο διάστημα περί τον ένα μήνα εκτός εορτών.

Δημοσ.

Κανενα μηνα θελει γενικα... αλλα σκας το 30-50ρακι και το εχεις στην εβδομαδα αμα θες.. 

Εχω ακουσει οτι δεν γινεται αυτο ... Και τα ξαδερφια μου πο δοσανε και κατι γνωστοι το προσπαθησανε και δεν τους το βγαλανε !! :/ 

Δημοσ.

Γενικά από ότι έχω καταλάβει είναι ανάλογα με την περιοχή και τα κεντρικά που έχεις. Κάπου εδώ νομίζω το είχα διαβάσει πως του έκανε 4 μήνες στην Λάρισα. Εγώ πάλι όπως και η αδερφή μου, μας έκανε 23-25 μέρες. Τώρα τα κεντρικά δεν ξέρω που είναι, στην Αγία Παρασκευή που έδωσα σήματα? πάντως πορεία έδωσα στην Αλσούπολη. 

Καλή επιτυχία πάντως :)

Δημοσ.

Γενικά από ότι έχω καταλάβει είναι ανάλογα με την περιοχή και τα κεντρικά που έχεις. Κάπου εδώ νομίζω το είχα διαβάσει πως του έκανε 4 μήνες στην Λάρισα. Εγώ πάλι όπως και η αδερφή μου, μας έκανε 23-25 μέρες. Τώρα τα κεντρικά δεν ξέρω που είναι, στην Αγία Παρασκευή που έδωσα σήματα? πάντως πορεία έδωσα στην Αλσούπολη. 

Καλή επιτυχία πάντως :)

Ευχαριστω πολυ φιλε μου !! :) 

• Like 1
Δημοσ.

Εχω μια απορια !! Επειδη διαβασα σε διαφορα αλλα φορουμ (δεν ξερω αν υπαρχει και εδω δεν εψαξα για να πω την αληθεια) πω το διπλωμα σε καποιους αργει πανω απο δυο τρις μηνες και σε αλλους μονο κατι μερες εγω τι να πρωτοπιστεψω ?!

Δεν έχω ακούσει ποτέ για δίπλωμα που βγήκε σε κάτι μέρες, έχω ακούσει από 3 βδομάδες min έως 5 μήνες max. Προσωπική εμπειρία έχω μόνο σε 2 περιπτώσεις, στη μία μέσα στο 2013 έκανε 2 μήνες και στην άλλη μέσα στο 2014 έκανε 4 μήνες. Στην περιοχή μου αυτά, νομαρχία Αχαϊας.

Να έχεις υπόψιν πως πλέον τα νέα διπλώματα εκτυπώνονται από τη διεύθυνση διαβατηρίων της αστυνομίας, δεν είναι θέμα μόνο της τοπικής διεύθυνσης μεταφορών.

Δημοσ.

Το δικό μου.

Πριν σχεδόν 10 χρόνια βέβαια αλλά βγήκε μέσα σε λίγες μέρες.

Γενικά όλη η διαδικασία μου πήρε λιγότερο από μήνα. 26/6 πήγα πρώτη μέσα στη σχολή. 22/7 βγήκε το δίπλωμα. 

Δημοσ.

Το δικό μου.

Πριν σχεδόν 10 χρόνια βέβαια αλλά βγήκε μέσα σε λίγες μέρες.

Γενικά όλη η διαδικασία μου πήρε λιγότερο από μήνα. 26/6 πήγα πρώτη μέσα στη σχολή. 22/7 βγήκε το δίπλωμα.

Πριν 10 χρόνια τα διπλώματα ήταν σε ρόζ χαρτάκι και τα εκτύπωνε η τοπική διεύθυνση μεταφορών. Τότε όντως έβγαιναν πολύ γρήγορα. Πλέον υπάρχουν τα νέα σε σχήμα πλαστικής πιστωτικής κάρτας, και εκτυπώνονται από την αστυνομία:

diploma-odigisis-patratora.jpg

Δημοσ.

Ναι το ξέρω αυτό.

Αλλά και τότε στις περισσότερες περιοχές αργούσαν κυρίως λόγω του πολύ κόσμου.

Μάλιστα σε πιο κεντρικά σημεία όποιος ξεκινούσε μαθήματα από μέσα Ιουνίου και μετά δίπλωμα πριν το Σεπτέμβρη δεν έβλεπε.

Αν τώρα τα βγάζει η αστυνομία μάλλον πιο γρήγορα θα το έπαιρνα. 

Δημοσ.

Αν τώρα τα βγάζει η αστυνομία μάλλον πιο γρήγορα θα το έπαιρνα.

Όχι, το τμήμα διαβατηρίων της αστυνομίας μόνο τα εκτυπώνει, στο μηχανολογικό γίνονται όλα τα υπόλοιπα όπως πάντα. Απλά το "ταξίδι" που κάνουν τα χαρτιά υπηρεσιακώς προς αστυνομία και ξανά πίσω παίρνει κάποιο χρόνο, για αυτό και το minimum έχει ανέβει πλέον στις 3 βδομάδες από μερικές ημέρες που ήταν παλιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...