Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 οχι δεν μπορει να κανει τιποτα ειναι μονο για να βλεπεις που ειναι το δεμα
Haldol Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ο μόνος ασφαλής τρόπος και για τις δύο μεριές, είναι με courier και προ-συνεννόηση (οδηγίες) ώστε να ανοιχτεί το δέμα κατά την παραλαβή. Στην αντικαταβολή με ΕΛΤΑ, εσύ μπορεί να στείλεις μια ωραιότατη σκατούλα αντί για κινητό. Τίποτα δεν διασφαλίζει τον παραλήπτη.
gokuthelegend Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ναι αυτον εννοουσα, και γω δεν νομιζω να μπορει να κανει κατι τετοιο Κοίτα, από ότι βλέπω, προσπαθείς να βγάλεις από την μύγα ξύγκι. Για να είσαι σίγουρος στέλνεις συστημένο με αντικαταβολή (με αντικαταβολή πάει έτσι κι αλλιώς πάντα συστημένο) και εννοείται ότι κρατάς τυχόν αποδείξεις που θα σου δώσουν από το κούριερ. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Μάλλον από ότι κατάλαβα, διάβασες το άλλο θέμα εδώ στο insomnia με τον άτυχο κύριο που του αρπάξανε την οθόνη χωρίς να πληρώσουν, αυτό ήταν ατυχή περίπτωση, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς, επέλεξε αντικαταβολή και ξεμπέρδεψες.
IgnaKing Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Σημερα πηγα και το εστειλα ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (σημπληρωσα και ενα πρασινο χαρτι που ειναι για αντικαταβολη και καλα το εγραψα και στο κουτι )σε τι μπορω να κινδυνεψω;Να μην παρω τα λεφτα να παρει το κινητο και να φυγει;
IgnaKing Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 10 φορες τα ιδια πραγματα. Να γινουν 11!
gokuthelegend Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Σημερα πηγα και το εστειλα ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (σημπληρωσα και ενα πρασινο χαρτι που ειναι για αντικαταβολη και καλα το εγραψα και στο κουτι )σε τι μπορω να κινδυνεψω; Να μην παρω τα λεφτα να παρει το κινητο και να φυγει; Έχω στείλει και εγώ αντικαταβολή ένα PSP με ΕΛΤΑ Courier και δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα. Ο αγοραστής παρέλαβε το psp σε 3 μέρες (στο κατάστημα ήταν σε 2 μέρες αλλά δεν μπορούσε να πάει να το πάρει και πήγε την επόμενη μέρα). Όταν το παρέλαβε, την αμέσως επόμενη μέρα (την 4η δηλαδή) είχα τα λεφτά στο χέρι.
IgnaKing Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Έχω στείλει και εγώ αντικαταβολή ένα PSP με ΕΛΤΑ Courier και δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα. Ο αγοραστής παρέλαβε το psp σε 3 μέρες (στο κατάστημα ήταν σε 2 μέρες αλλά δεν μπορούσε να πάει να το πάρει και πήγε την επόμενη μέρα). Όταν το παρέλαβε, την αμέσως επόμενη μέρα (την 4η δηλαδή) είχα τα λεφτά στο χέρι. Πολυ καλοοο,γιατι νομιζω λενε 3 μερες να το πανε και 3 μερες για να σου ερθουν τα λεφτα (καμια εβδομαδα δηλαδη)
gokuthelegend Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ καλοοο,γιατι νομιζω λενε 3 μερες να το πανε και 3 μερες για να σου ερθουν τα λεφτα (καμια εβδομαδα δηλαδη) Κοίτα, το πακέτο πάει γρήγορα, το θέμα είναι ο αγοραστής πότε θα πάει να το πάρει. Αν ο αγοραστής δεν εμφανιστεί για 1 εβδομάδα τότε προφανώς δεν είναι πρόβλημα του κούριερ. Επίσης από την στιγμή που ο αγοραστής θα παραλάβει το δέμα και πληρώσει, τότες την επόμενη μέρα έχεις τα λεφτά στα χέρια σου. Για να λέμε και τα καλά, με ΕΛΤΑ έχω μείνει ευχαριστημένος.
IgnaKing Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Κοίτα, το πακέτο πάει γρήγορα, το θέμα είναι ο αγοραστής πότε θα πάει να το πάρει. Αν ο αγοραστής δεν εμφανιστεί για 1 εβδομάδα τότε προφανώς δεν είναι πρόβλημα του κούριερ. Επίσης από την στιγμή που ο αγοραστής θα παραλάβει το δέμα και πληρώσει, τότες την επόμενη μέρα έχεις τα λεφτά στα χέρια σου. Για να λέμε και τα καλά, με ΕΛΤΑ έχω μείνει ευχαριστημένος. Δηλαδη αν το παρει π.χ αυριο μεθαυριο εχω τα λεφτα; καλοοο
gokuthelegend Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδη αν το παρει π.χ αυριο μεθαυριο εχω τα λεφτα; καλοοο Ναι, με ΕΛΤΑ Κούριερ εγώ είχα τα λεφτά την επόμενη μέρα από την μέρα που παρέλαβε το δέμα ο αγοραστής. Τώρα από κατάστημα σε κατάστημα και από κούριερ σε κούριερ μπορεί να γίνεται διαφορετικά, εγώ λέω τι έγινε στην δική μου περίπτωση. Να σημειώσω όμως ότι τα λεφτά πήγα αυτοπροσώπως και τα πήρα επιτόπου από το κατάστημα, δεν μου τα βάλανε σε λογαριασμό σε τράπεζα όπως κάνουν κάποιες άλλες εταιρίες κούριερ.
IgnaKing Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, με ΕΛΤΑ Κούριερ εγώ είχα τα λεφτά την επόμενη μέρα από την μέρα που παρέλαβε το δέμα ο αγοραστής. Τώρα από κατάστημα σε κατάστημα και από κούριερ σε κούριερ μπορεί να γίνεται διαφορετικά, εγώ λέω τι έγινε στην δική μου περίπτωση. Να σημειώσω όμως ότι τα λεφτά πήγα αυτοπροσώπως και τα πήρα επιτόπου από το κατάστημα, δεν μου τα βάλανε σε λογαριασμό σε τράπεζα όπως κάνουν κάποιες άλλες εταιρίες κούριερ. Na sou pw tin alitheia egw piga se elta twra an einai meso ipiresias courier h an iparxei ksexoristo katastima den to kserw
IgnaKing Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια μια ερωτηση επι του θεματος, τι ακριβως ειναι η αποστολη δεματος αλλα συστημενη;δηλαδη τι ακριβως παρεχει ;
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Συστημένο ένα δέμα σημαίνει ότι η παράδοση γίνεται απευθείας στον παραλήπτη και παίρνει υπογραφή και θέλει και ταυτότητα
IgnaKing Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Συστημένο ένα δέμα σημαίνει ότι η παράδοση γίνεται απευθείας στον παραλήπτη και παίρνει υπογραφή και θέλει και ταυτότητα αν τυχει και δεν ειναι σπιτι παει και το περνει απο το ελτα; αν δεν ειναι συστημενο δεν ζητανε ταυτοτητα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα