Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προκειται για μια απατη πολυ εξυπνα καμουφλαρισμενη πανω στις ιδιοτητες του "κολλαγονου του οργανισμου" στην οποια ομως συμμετεχουν και οι φαρμακοποιοι. Δυστυχως το κερδος ανα μπουκαλακι κολλαγονου ειναι τοσο μεγαλο σε σχεση με τα πραγματικα φαρμακα που ο φαρμακοποιος κανει το κοροιδο.

Περισσοτερα για το "Θαυματουργο Κολλαγονο" εδω

• Like 2
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελλαδα, η χωρα της υπερβολης.

Ελληνες, οι ανθρωποι των ακρων.

Υπαρχει ενα 'hype' γυρω απο το θεμα (ειναι στα πανω του, φυσικα για λογους οικον.συμφεροντων), αλλα μεχρι να το βγαζουμε αχρηστο παει πολυ.

Σιγουρο δεν ειναι το θαυματουργο φαρμακο 'δια πασαν νοσον και πασαν μ@@@ιαν'!

Ωστοσο, εχω ακουσει απο πολλους ανθρωπους οτι ειναι καλυτερα με προβληματα στις αρθρωσεις.

Δεν μπορει να ειναι ολοι αυθυποβαλλομενοι.

Κι επειδη οντως μες το στομαχι 'διαλυεται' και δεν μενει τιποτε ως οφελος, εχουν βγαλει 'νεες εκδοσεις' κολλαγονων (σε υγρο) που διορθωνουν αυτο το θεμα.

Βεβαια, και παλι, το ποσο θα βοηθηθει κανεις, εξαρταται απο πολλους παραγοντες, αλλα αυτο συμβαινει εξαλλου σε ολα τα φαρμακευτικα και συναφη ειδη.

Δημοσ.

Υπαρχει ενα 'hype' γυρω απο το θεμα (ειναι στα πανω του, φυσικα για λογους οικον.συμφεροντων), αλλα μεχρι να το βγαζουμε αχρηστο παει πολυ.

Ωστοσο, εχω ακουσει απο πολλους ανθρωπους οτι ειναι καλυτερα με προβληματα στις αρθρωσεις.

Κι επειδη οντως μες το στομαχι 'διαλυεται' και δεν μενει τιποτε ως οφελος, εχουν βγαλει 'νεες εκδοσεις' κολλαγονων (σε υγρο) που διορθωνουν αυτο το θεμα.

Βεβαια, και παλι, το ποσο θα βοηθηθει κανεις, εξαρταται απο πολλους παραγοντες, αλλα αυτο συμβαινει εξαλλου σε ολα τα φαρμακευτικα και συναφη ειδη.

Ακόμα κι αυτό να κάνει πάλι κέρδος είναι για μένα :)

Δημοσ.

Τοτε με τις συσκευες οζον κ.τ.λ δεν εβγαιναν διαφορες εταιρειες σε πολλα καναλια και κοροιδευαν τον κοσμο?(και ποσα αλλα)

Ποσο σοβαρα να παρω διαφημισεις με ενα τυπο φουλ μακιγιαρισμενο και ροζακι κραγιον ντιγκα στο μποτοξ (μαλλον και μεταμοσχευση μαλλιων)να λει οτι το αυτος το πινει κ.τ.λ δηλαδη ουτε κωμωδια να βλεπεις.

Ελπιζω απλως να μην κανει κακο γιατι αυτο που υποσχεται ΣΙΓΟΥΡΑ δεν το κανει....

Δημοσ.

παντως οποιος θελει τα πιθανα οφελη του κολαγονου μπορει απλα να φαει ζελατινη!!! που αφομοιωνεται πολυ ευκολοτερα απο τον οργανισμο και κατα βαση ειναι κολαγονο. σε πολυ χαμηλοτερη τιμη! βουρ στα ζελεδακια λοιπον

Δημοσ.

Αυτη που πλασαρει το κολλαγονο στα διαφορα καναλια αξιζει,για κανα σφυνολοημα.Το κολλαγονο παλι για να ξεβουλωσεις καμια σωληνα ισως κ να κανει κατι.

Δημοσ.

Εγώ πάντως, εδώ και κάτι μήνες, έχω αντικαταστήσει τα λάδια τού αυτοκινήτου με κολλαγόνο και το όχημα έχει βρει την υγειά του. Τώρα τι λέτε εσείς οι αμφισβητίες...

Δημοσ.

Ποιοί είναι περισσότεροι ?

Αυτοί που είδαν αποτελέσματα με αυτό το πράγμα ή όσοι είδαν αποτελέσματα από άστρα/καφέ-φλιτζάνι/Ταρώ κλπ

Υποθέτω οι 2οι ....

συνεπώς αν είναι θέμα αριθμού "πιστών" και τα υπόλοιπα θα πρέπει να έχουν βαση.

• Moderators
Δημοσ.

εδω υπηρχαν/ουν ατομα που πιστευαν οτι με τα power balance βραχολια γινονταν νιντζα στο κολλαγονο θα κολλησουμε?

Πραγματικα θυμαμαι εναν στο καραβι μια φορα που ελεγε οτι απο οταν το εβαλε εκανε τη δουλεια του στο μισο χρονο και οτι ειχε κανει χειρουργειο χωρις αναισθησια... Κλωτσια στο μο...νι

• Like 2
Δημοσ.

Στην τηλεοραση αυτον τον καιρο εκτος απο το ποσιμο κολλαγονο,παιζει και αυτο εδω:

p-699499-900-both.jpg

προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει για να εχω αποψη αν ειναι καλό η κακό , αλλά   συγγενικό μου ατομο ηλικιας 82 ετων με δυσκολια στο περπατημα κ ειδικα στο ανεβοκατεβασμα σκαλιών το δοκιμασε κ ειδε μεγάλη  διαφορά πρός το καλυτερο , κ εγω τον ειδα να ανεβαινει σκαλιά  με  ευκολία κ μου εκανε μάλιστα  εντύπωση  κ τον ρωτησα το πως κ το γιατί κ μου ειπε πως το αγορασε 36 euro απο φαρμακειο πού εργαζεται σαν υπαλληλος ο αδελφος της νύφης  του κ του το προτεινε αυτός , μου ειπε οτι βαζει  6 - 7 σταγονες μεσα σε  λίγο  νερό  κ το πινει καθημερινα κ  ειναι πολυ ευχαριστημενος αλλά διαρκει μόνο μία εβδομάδα , τον πιστευω γιατι ειναι πολύ  μά παρα πολύ τσιγγούνης κ για να δινει αυτος 36 euro παει να πει οτι εχει δει σίγουρα διαφορά - πάντως   εχει αγοράσει  αυτό ακριβώς πού φαίνεται στην foto 

Δημοσ.

Αν θεωρούμε την αυθυποβολή θετικό στοιχείο, τότε οι αντίστοιχοι που την υπερασπιζεστε, μην έχετε θέμα με αστρολόγους, μαντείες, μάγια και τέτοια. Και το power balance εννοείται. 

Για οποιοδήποτε συμπλήρωμα αν δεν υπάρχει ΔΙΠΛΑ ΤΥΦΛΗ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ έρευνα σε ανθρώπους, απλά μην ασχολείστε.

• Like 2
Δημοσ.

Αν δω 2-3 σοβαρές έρευνες ότι

1ον το πόσιμο κολλαγόνο αφομοιώνεται σε κάποιο σοβαρο βαθμό από το πεπτικό σύστημα και δεν λιπάινει απλά τα τοιχώματα του βόθρου μου

.

Αυτό ειναι το γνωστό κωλαγονο. Μην μπερδεύεσαι.

Δημοσ.

ΤΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ,γνωστος μου δερματολογος μου ειπε οτι ειναι ενα προιον διαφημισης εντελος αχρηστο,η μητερα μου επερνε αλλα το σταματισε,μην σπαταλατε τα λευτα σας.

Δημοσ.

προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει για να εχω αποψη αν ειναι καλό η κακό , αλλά   συγγενικό μου ατομο ηλικιας 82 ετων με δυσκολια στο περπατημα κ ειδικα στο ανεβοκατεβασμα σκαλιών το δοκιμασε κ ειδε μεγάλη  διαφορά πρός το καλυτερο , κ εγω τον ειδα να ανεβαινει σκαλιά  με  ευκολία κ μου εκανε μάλιστα  εντύπωση  κ τον ρωτησα το πως κ το γιατί κ μου ειπε πως το αγορασε 36 euro απο φαρμακειο πού εργαζεται σαν υπαλληλος ο αδελφος της νύφης  του κ του το προτεινε αυτός , μου ειπε οτι βαζει  6 - 7 σταγονες μεσα σε  λίγο  νερό  κ το πινει καθημερινα κ  ειναι πολυ ευχαριστημενος αλλά διαρκει μόνο μία εβδομάδα , τον πιστευω γιατι ειναι πολύ  μά παρα πολύ τσιγγούνης κ για να δινει αυτος 36 euro παει να πει οτι εχει δει σίγουρα διαφορά - πάντως   εχει αγοράσει  αυτό ακριβώς πού φαίνεται στην foto 

Εντυπωσιακή κριτική. Δεν το περίμενα αυτό.

Ήθελε να το πάρει η μάνα μου και την εμπόδισα θεωρώντας το απάτη.

Αν έχει και κανείς άλλος γνώμη ας μας πει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...