Προς το περιεχόμενο

12 Monkeys ( The series)


LiquidTroll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

βλεπεται, το καστ δεν μου πολυαρεσε, η μπραντπιτισα καλουτσικη, η οριτζιναλ ταινια ειναι ψιλοθολη στο μυαλο μου, ισως θα πρεπε να τη ξαναδω για συγκρισεις...εχω την εντυπωση οτι η σειρα δανειζεται πολλα στοιχεια απο την ταινια και τα απλοποιει για να τα τραβηξει παραπερα...θα δουμε που θα το παει στη συνεχεια και αν θα καταφερει να αποκοπει απο τη ταινια...

 

λογικα θα συνεχισω να το βλεπω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Παρά τις αρκετές αναφορές (μέχρι και κάποια σκηνικά παραπέμπουν άμεσα) στην ταινία, το σενάριο το έκαναν αρκετά generic και ήταν σε ψιλογνωριμα πλαίσια από διάφορες time travel ταινίες και σειρές. Ίσως γιατί σκοπεύουν να το τραβήξουν για αρκετά επεισόδια/seasons(?) και θέλουν να έχουν αρκετό χώρο να κινηθούν. Κατά τη γνώμη μου αυτό σημαίνει ότι θα το... ψοφήσουν το θέμα με παράδοξα και timelines με κίνδυνο να φτάσουν μέχρι και το Heroes σε time travel φιάσκο. (Αλλά επίσης η γνώμη μου είναι ότι η ταινία δεν δίνει τροφή για παραπάνω από μια *καλή* season, με τους κανόνες που θέτει και την ιστορία που λέει).

 

Μακάρι να μην το κάνουν - αλλά το πρώτο επεισόδιο ήδη έδωσε τέτοια σημάδια, αν και είχε και κάποια ενθαρρυντικά κομμάτια (...).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγνοούσα πλήρως την ύπαρξη της σειράς (ακόμα και ως ιδέας) αλλά έτυχε πριν από ενάμιση μήνα να πετύχω την ταινία στην τηλεόραση οπότε την είχα φρέσκια.

 

Συμφωνώ με τον Preatorian, αν κάνουν μόνο τα 13 επεισόδια που λένε τότε κάτι πάει κι έρχεται, ό,τι ευφάνταστο έχουν από το σενάριο μέχρι στιγμής προέρχεται ουσιαστικά από την ταινία, κατά τα άλλα generic time loop κανόνες ακολουθεί.

 

Αν και ψιλοβαρέθηκα στο τέλος βλέποντας μονοκοπανιά τα 2 πρώτα (ούτε το cliffhanger κατάφερε να το σώσει) θα της δώσω αρκετές ακόμα ευκαιρίες αφού φέτος δεν βλέπεται σχεδόν τίποτα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...