LiquidTroll Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Τι λέτε , θα τα σπάσει ή θα μας τα σπάσει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Λένε ότι το πάει καλά (το mystery)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 FYI, o θείος έχει και το 2ο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 πολύ καλό το πρώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 βλεπεται, το καστ δεν μου πολυαρεσε, η μπραντπιτισα καλουτσικη, η οριτζιναλ ταινια ειναι ψιλοθολη στο μυαλο μου, ισως θα πρεπε να τη ξαναδω για συγκρισεις...εχω την εντυπωση οτι η σειρα δανειζεται πολλα στοιχεια απο την ταινια και τα απλοποιει για να τα τραβηξει παραπερα...θα δουμε που θα το παει στη συνεχεια και αν θα καταφερει να αποκοπει απο τη ταινια... λογικα θα συνεχισω να το βλεπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 αναρωτιεμαι τι θα γινει στο τελος. λετε να υπαρχει κανα twist? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Το σεναριο ειναι κάπως meh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinhio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 μουφα τα εφε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 μουφα τα εφε! Syfy είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Παρά τις αρκετές αναφορές (μέχρι και κάποια σκηνικά παραπέμπουν άμεσα) στην ταινία, το σενάριο το έκαναν αρκετά generic και ήταν σε ψιλογνωριμα πλαίσια από διάφορες time travel ταινίες και σειρές. Ίσως γιατί σκοπεύουν να το τραβήξουν για αρκετά επεισόδια/seasons(?) και θέλουν να έχουν αρκετό χώρο να κινηθούν. Κατά τη γνώμη μου αυτό σημαίνει ότι θα το... ψοφήσουν το θέμα με παράδοξα και timelines με κίνδυνο να φτάσουν μέχρι και το Heroes σε time travel φιάσκο. (Αλλά επίσης η γνώμη μου είναι ότι η ταινία δεν δίνει τροφή για παραπάνω από μια *καλή* season, με τους κανόνες που θέτει και την ιστορία που λέει). Μακάρι να μην το κάνουν - αλλά το πρώτο επεισόδιο ήδη έδωσε τέτοια σημάδια, αν και είχε και κάποια ενθαρρυντικά κομμάτια (...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Με όσα διαβάζω ποιό πάνω επιβάλλεται να δούμε την ταινία όσοι την είδαμε πρίν 10 -15 χρόνια για να μπούμε καλύτερα στο νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 ε κανονικα με τα οσα εδειξαν στα 2- πρωτα επεισοδεια, πρεπει σε 2-3 ακομα να ξεμπερδεψουν με την ταινια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 καταλαβα σιγα μην ξεμπερδεψουν, cut απο μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Προσωπικά μου άρεσαν και τα 2 πρώτα επεισόδια, για να δούμε τι θα λέει και στην συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Αγνοούσα πλήρως την ύπαρξη της σειράς (ακόμα και ως ιδέας) αλλά έτυχε πριν από ενάμιση μήνα να πετύχω την ταινία στην τηλεόραση οπότε την είχα φρέσκια. Συμφωνώ με τον Preatorian, αν κάνουν μόνο τα 13 επεισόδια που λένε τότε κάτι πάει κι έρχεται, ό,τι ευφάνταστο έχουν από το σενάριο μέχρι στιγμής προέρχεται ουσιαστικά από την ταινία, κατά τα άλλα generic time loop κανόνες ακολουθεί. Αν και ψιλοβαρέθηκα στο τέλος βλέποντας μονοκοπανιά τα 2 πρώτα (ούτε το cliffhanger κατάφερε να το σώσει) θα της δώσω αρκετές ακόμα ευκαιρίες αφού φέτος δεν βλέπεται σχεδόν τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα