defacer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 σιγά νομοταγή Τώρα φαντασιώνεσαι ότι μου την είπες; Ναι, είμαι νομοταγής. Ναι, το ξέρω ότι σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις. Και παρόλο που δε ρώτησες, ναι, αποφάσισα να αλλάξω χώρα για να μειωθεί το ποσοστό των αχαρακτήριστων σαν και σένα με τους οποίους πρέπει να συνυπάρχω. 26
Unabomber Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Χλωμο παντως η τραπεζα να το αφησε ετσι...... εκτος απο τα 300 δεν θα ειχε και επιτοκια πανω στο συνολικο ποσο ? Tο πολυ πολυ να σου ερθει καμια μερα κανα εξωδικο, που να σου λεει πληρωσε καμια 15-20 xιλιαδες με τους τοκους υπερημεριας κλπ, και να τρεχεις σαν τον Bεγγο.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 ερώτηση υπάρχει περίπτωση η τράπεζα σκόπιμα να "αποκρύπτει" το μικρό ποσό απο τον δανειολήπτη με σκοπό μετά απο καιρό με τις προσαυξήσεις να γίνει μεγάλο ή στην χειρότερη αρκετό για κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων ?
haris_216 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει αλλά ξέρω τι ΔΕΝ έχει γίνει. ΔΕΝ έχει παραγραφεί (λίγο το διάστημα) και σίγουρα ΔΕΝ σκέφτηκαν να μην ασχοληθούν γιατί είναι μικρό το ποσό. Τα τμήματα ενημέρωσης οφειλετών των τραπεζών ή τα νομικά τους τμήματα παίρνουν τηλέφωνο γιατί "δεν βάλατε τα 25 ευρώ που έπρεπε αυτό το μήνα". Λέτε να χαλιόντουσαν με 300; Ίσως να έχει "ξεχαστεί" αλλά όταν το "θυμηθούν" να είσαι σίγουρος ότι δεν θα είναι το γνώριμο ποσό των 300 που ξέρεις αλλά θα σέρνει μαζί του τόκους και προσαυξήσεις, σίγουρα όχι μικρές 2
avatar1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Για να καταλάβω. Το ποσό που ενέκριναν στην πιστωτική ήταν 5000 ευρώ. Ωραία Από τα 5000 ευρώ εσύ πήρες μόνο 300 (για να κάνεις πχ κάποια αγορά) και για τα οποία σου έβγαλαν κάποιες μηνιαίες δόσεις τις οποίες δεν πλήρωσες ποτέ. Ε μπορεί να μην συνέφερε την τράπεζα να κινήσει δικαστικές διαδικασιες για τόσο μικρή οφειλή και να σου έσβησε το χρέος. ναι μπορει να εγινε αυτο γιατι ηταν λιγο το ποσο.. ευτυχώς δεν πηρα πολλα λευτα θα μπορουσα να χαλαγα και τα 5000 ευρω
Unabomber Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Noμιζετε οτι οι τραπεζες ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα ή απλα ξεχνανε ? Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2015 από Unabomber 6
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 ερώτηση υπάρχει περίπτωση η τράπεζα σκόπιμα να "αποκρύπτει" το μικρό ποσό απο τον δανειολήπτη με σκοπό μετά απο καιρό με τις προσαυξήσεις να γίνει μεγάλο ή στην χειρότερη αρκετό για κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων ? Πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Αλλά αν δεν έχει περιουσιακά? Εντάξει δεν μπορείς να ξέρεις αν έχει γίνει σκόπιμα κάτι τέτοιο και ούτε μπορεί κάποιος να κατηγορήσει την τράπεζα χωρίς να έχει αποδείξεις για κάτι, Αν θέλει ο avatar να πληρώσει ας πάει στον διευθυντή να του πει ότι έχω ένα παλιό χρέος , δεν το έχω εξοφλήσει και να το ψάξει ο διευθυντής με τα κεντρικά. Νομίζω οι υπάλληλοι της τράπεζας δεν έχουν πρόσβαση σε δάνεια-κάρτες τα οποία έχουν διαγραφεί η μεταφερθεί από την τράπεζα παρά μόνο σε ενεργά εξυπηρετούμενα προϊόντα.
ntTriantafillos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Αν χρωσταγες σε καναν αλλο θα λεγα οτι πρεπει να πληρωσεις...Μιλαμε ομως για τραπεζες τα μεγαλυτερα λαμογια του πλανητη και ειδικα για ελληνικη τραπεζα που χορτασε απο τοσες ενεσεις ρευστοτητας με τα λεφτα του κοσμακι... ΥΓ:Τωρα προσεξα οτι ειναι και Eurobank οποτε ευγε φιλε μου!!!! Εσύ γιατί νομίζεις πως έγιναν οι ενέσεις ρευστότητας? Για να έχει κέρδος η τράπεζα? Καμία τράπεζα δεν έβγαλε κέρδος με τις ενέσεις ρευστότητας αν θέλεις να ξέρεις.. Όσο για τα 300€ σιγά μωρέ, αν υπολογίσεις επιτόκια 15-20% τώρα θα είναι κανά 700άρι, cool 2
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Εσύ γιατί νομίζεις πως έγιναν οι ενέσεις ρευστότητας? Για να έχει κέρδος η τράπεζα? Καμία τράπεζα δεν έβγαλε κέρδος με τις ενέσεις ρευστότητας αν θέλεις να ξέρεις.. Όσο για τα 300€ σιγά μωρέ, αν υπολογίσεις επιτόκια 15-20% τώρα θα είναι κανά 700άρι, cool Σωστός. Οι ενέσεις έγιναν για να καλυφθούν τα σπασμένα και μόνο
NemeSis1990 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 αντε τραβα να τα πληρωσεις πριν ειναι αργα
GreyHorse Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Τα τμήματα ενημέρωσης οφειλετών των τραπεζών ή τα νομικά τους τμήματα παίρνουν τηλέφωνο γιατί "δεν βάλατε τα 25 ευρώ που έπρεπε αυτό το μήνα". Λέτε να χαλιόντουσαν με 300; 25 ευρώ; αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχχαχαχαχχαχχαχαχα! Μια εποχή που την έκανα κι εγώ την μαλακία και χρώσταγα, ξεχρέωσα τελικά και ήμουν εξωτερικό και παίρνουν τηλέφωνο την μάνα μου μετά από κανά μήνα και με πολύ αγριεμένη φωνή της λένε ότι χρωστάω ακόμα και έχω ένα υπόλοιπο και να πάω αμέσως να ξοφλήσω. Ρωτά και η μάνα μου πόσο, 19 ΛΕΠΤΑ της λένε! Πάει την άλλη μέρα η μάνα μου στην τράπεζα, έψαχναν πορτοφόλια οι υπάλληλοι μπας και έχεις ξεμείνει κανά λεπτό σε κάποιον γιατί τους έδωσε 20 λεπτά και απαιτούσε ρέστα. Καλά τους έκανε. 20
pho Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Ρε φίλε μου γιατί δεν πας σε μία τράπεζα να μάθεις; Δώσε το ΑΦΜ σου και πες: Υπάρχει κάποιο υπόλοιπο; Κάθεσε τώρα και ανοίγεις θέμα για το τπτ ... Χαβαλές να γίνεται. Ψίνεσαι πάντως για τρολάρισμα! Επαναλαμβάνω Με το ΑΦΜ για να μπει στο σύστημα. Αν δεν φαίνεται τίποτα, το χρέος σου έχει πωληθεί σε ιδιότη και δεν μπήκαν στον κόπο να σε κυνηγήσουν. Κάνε και αίτηση στον Τειρεσία για να δεις αν φαίνεται κάτι εκεί. Αν όχι είσαι 100% καθαρός Sent from my iPhone using Insomnia 3
gokuthelegend Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Αλλά αν δεν έχει περιουσιακά? Εντάξει δεν μπορείς να ξέρεις αν έχει γίνει σκόπιμα κάτι τέτοιο και ούτε μπορεί κάποιος να κατηγορήσει την τράπεζα χωρίς να έχει αποδείξεις για κάτι, Αν θέλει ο avatar να πληρώσει ας πάει στον διευθυντή να του πει ότι έχω ένα παλιό χρέος , δεν το έχω εξοφλήσει και να το ψάξει ο διευθυντής με τα κεντρικά. Νομίζω οι υπάλληλοι της τράπεζας δεν έχουν πρόσβαση σε δάνεια-κάρτες τα οποία έχουν διαγραφεί η μεταφερθεί από την τράπεζα παρά μόνο σε ενεργά εξυπηρετούμενα προϊόντα. Του δώσανε κάρτα με όριο 5000 ευρώ, ασχέτως αν ο άνθρωπος χάλασε μόνο τα 300. Η τράπεζα δεν μπορούσε να το ξέρει αυτό την ώρα που έβγαζε την κάρτα, πόσα δηλαδή θα χαλάσει ο κύριος στο μέλλον. Η τράπεζα υποθέτει ότι εφόσον ζητάς κάρτα με όριο 5000, τότε υπάρχει πιθανότητα να καταναλώσεις και τις 5000, τα οποία δεν είναι καθόλου μικρό ποσό. Πιθανώς να έκανε κάποιο έλεγχο πριν δώσει την κάρτα, και ο άνθρωπος λογικά κάτι θα έχει στο όνομά του. Να μην σας πάρω στον λαιμό μου κιόλας, δεν ξέρω, αλλά η κοινή λογική (κάτι που κάποιοι δεν έχουν) αυτό μου λέει. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2015 από gokuthelegend
avatar1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Ρε φίλε μου γιατί δεν πας σε μία τράπεζα να μάθεις; Δώσε το ΑΦΜ σου και πες: Υπάρχει κάποιο υπόλοιπο; Κάθεσε τώρα και ανοίγεις θέμα για το τπτ ... Χαβαλές να γίνεται. Ψίνεσαι πάντως για τρολάρισμα! Επαναλαμβάνω Με το ΑΦΜ για να μπει στο σύστημα. Αν δεν φαίνεται τίποτα, το χρέος σου έχει πωληθεί σε ιδιότη και δεν μπήκαν στον κόπο να σε κυνηγήσουν. Κάνε και αίτηση στον Τειρεσία για να δεις αν φαίνεται κάτι εκεί. Αν όχι είσαι 100% καθαρός Sent from my iPhone using Insomnia ειπα στην αρχη οτι πηγα στην τραπεζα.. πηγα έδωσα τον αριθμο λογαριασμου του δανειου ταυτοτια και μου ειπαν οτι ειναι παλιο και οτι δεν βλεπει τιποτα μεσα ουτε χρεος.. ειναι κενο.. την δευτερα θα παω στον διευθηντη μηπως εκει μαθω τι εγινε. και θα ενημερωσω εδω γιατι ισως το θεμα να ενδιαφερει και αλλους 1
Praetorianos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Εσύ γιατί νομίζεις πως έγιναν οι ενέσεις ρευστότητας? Για να έχει κέρδος η τράπεζα? Καμία τράπεζα δεν έβγαλε κέρδος με τις ενέσεις ρευστότητας αν θέλεις να ξέρεις..lΚαλα, μην βαζεις και το χερι στη φωτια γι'αυτο. Topic starter, πηγαινε και απαιτησε γραπτα οτι δεν χρωστας. Στο μιλητο δεν μετραει τιποτα. Αν ησουν Αγγλια θα σου ελεγα οτι σιγουρα δεν χρωστας, καθως θα σε ειχαν ενοχλησει και αν προσπαθησουν να σε πανε στα δικαστηρια, πρεπει να αποδειξουν οτι σε κυνηγησαν και τους εγραφες. Ελλαδα ομως που οι νομοι μετρανε αναδρομικα και πληρωνεις φορους για εισοδηματα που ΘΑ αποκτησεις, καλυτερα να εισαι σιγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα