panos0100 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Η πρωτη μου φαινεται καλυτερη, κοιτα το δικο σου συμφερον.. εκεί καταλήγω και εγώ στο eshop τέλος πάντων σε ευχαριστώ πολύ ήσουνα πολύ κατατοπιστικός και σαφέστατος, θα πάρω τελικά τον pny και μακάρι να βγει γερός, γιατί οι μηχανικοί μου οι δίσκοι να μην του ματιαξω έχουνε 6 χρόνια λειτουργίας με πολλές ώρες γιατί έμενε και ανοιχτο το μηχάνημα νύχτες δουλεύουν μια χαρά wd και seagate απο 750gb 1
FarCry Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 AHCI εχω ναι αφού καινούρια είναι η μητρική να πάρω τον adata βασικα ειμαι αναμεσα σε kingston silicon power αλλα και οι adata καλοι φαίνονται στον anonymous-root πηγαινε Καλημερα και χρονια πολλα... Μετα απο 1+ μηνα που περιμενα και doa κλπ ηρθε ο HGST 3TB NAS και απο ταχυτητα φαινεται πολυ καλος και 100% υγεια εχει.. Για τον παλιο με το 52% υγεια και τα bad sectors εβαλα το HDD Regenerator , το εβαλα να τρεξει και απο DOS αλλα δε νομιζω να εκανε κατι... ( μου εβγαλε κατι μνμτα σε καποια σημεια για ACHI + IDE αλλα ηταν σωστες οι ρυθμισεις ) Μπορω στον ΠΑΛΙΟ να διορθωσω τα bad sectors ή να τα απομονωσει το συστημα και να μη γραφει δεδομενα εκει, ωστε να τον χρησιμοποιω μονο για downloads και οσο αντεξει;;; αφου ετρεξες το HDD regenerator το εχει κανει αυτο που λες. τα bad sectors που σου βγαζει δεν φευγουν. ποσο θα αντεξει ο δισκος σου δε ξερω ξερω οτι αμα δεν κρατησεις αντιγραφα ασφαλειας θα εχεις θεμα 1
dolph Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, Θα ήθελα μια πρόταση για εξωτερικό σκληρό (4TB+) πού να είναι αξιόπιστος και οικονομικός. Η χρήση θα είναι κυρίως για backup φωτογραφιών. Ευχαριστώ,
Kostas.karras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 . Καλησπέρα, Θα ήθελα μια πρόταση για εξωτερικό σκληρό (4TB+) πού να είναι αξιόπιστος και οικονομικός. Η χρήση θα είναι κυρίως για backup φωτογραφιών. Ευχαριστώ, https://www.skroutz.gr/s/8953062/Maxtor-M3-Portable-4TB.html
geofak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Χρειαζομαι ενα δισκο ssd για sata 2 μητρικη διοτι ο τωρινος μηχανικος εχει εξαντληθει, εκλεισε αισιως 9ετια συνεχους χρησης. Παιχνιδια δεν παιζω πλεον, εγκατασταση το λειτουργικο κι εφαρμογες μονο. Ισως φτανουν τα 120gb αλλα αν υπαρχει μεγαλυτερος με μικρη διαφορα τιμης τοτε θα το προτιμησω. Μερσι
Kostas.karras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Χρειαζομαι ενα δισκο ssd για sata 2 μητρικη διοτι ο τωρινος μηχανικος εχει εξαντληθει, εκλεισε αισιως 9ετια συνεχους χρησης. Παιχνιδια δεν παιζω πλεον, εγκατασταση το λειτουργικο κι εφαρμογες μονο. Ισως φτανουν τα 120gb αλλα αν υπαρχει μεγαλυτερος με μικρη διαφορα τιμης τοτε θα το προτιμησω. Μερσι https://www.skroutz.gr/s/6681970/Intel-535-Series-120GB.html#reviews 1
panos0100 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 μπα οχι θα παρω τον adata στα 256gb αν κανω αυτη την πατεντα που ειπες να βιδωσω μονο 2 βιδες στο σασι δεν θα εχει προβλημα ετσι; η να κανω ζημια στον ssd με τις βιδες μην παιρνω τωρα και το bracket
geofak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/6681970/Intel-535-Series-120GB.html#reviews Αν κανω την υπερβαση για διπλασιο χωρο ποιον θα προτεινες;
FarCry Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 μπα οχι θα παρω τον adata στα 256gb αν κανω αυτη την πατεντα που ειπες να βιδωσω μονο 2 βιδες στο σασι δεν θα εχει προβλημα ετσι; η να κανω ζημια στον ssd με τις βιδες μην παιρνω τωρα και το bracket ο ssd ζυγιζει λιγοτερο απο το κινητο σου. 1
Kostas.karras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Αν κανω την υπερβαση για διπλασιο χωρο ποιον θα προτεινες; https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=8267396%2C8928702%2C6374255%2C9983945%2C9537199%2C10389965
raptorx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Επειδή τράβηξα μπουνιδι στο λαπτοπ και τα έφτυσε ο σκληρος υπάρχει κάποια αξιόπιστη επιλογή ssd για dell inspiron 3542 γύρω στα 250 gb.κανω αρκετές εργασίες και παίζω ελαφριά παιχνίδια.Δεν φταίει κάτι άλλο γιατί δοκίμασα έναν δανεικό σκληρό και μια χαρά παίζει.Σκέφτομαι τον 850 evo αν δεν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο.
FarCry Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Επειδή τράβηξα μπουνιδι στο λαπτοπ και τα έφτυσε ο σκληρος υπάρχει κάποια αξιόπιστη επιλογή ssd για dell inspiron 3542 γύρω στα 250 gb.κανω αρκετές εργασίες και παίζω ελαφριά παιχνίδια. Δεν φταίει κάτι άλλο γιατί δοκίμασα έναν δανεικό σκληρό και μια χαρά παίζει. Σκέφτομαι τον 850 evo αν δεν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο. με τον SSD μπορεις να του ριχνεις και κλωτσιες 2
Kostas.karras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 τράβηξα μπουνιδι στο λαπτοπ και τα έφτυσε ο σκληρος Οταν παει να τα φτυσει ο σκληρος μου θα σου φερω το λαπτοπ μου να το περιποιηθεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις