Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kosta εισαι αψογος ,

αλλα μια ακομη.....toshiba ειναι αξιοπιστοι ?

δεν εχω δοκιμασει ποτε.

απλα για seagate σου ειχα αναφερει οτι δεν θελω γιατι εχω καει 2 φορες με εναν 320gb και εναν 500gb

Καλος είναι ο συγκεκριμένος στην τιμή του.

Για fails δεν θα έλεγα ότι έχει θέματα.

Καλά τα πάει, μόνο ορισμένα παράπονα για θόρυβο, όχι κάτι ιδιαίτερο.

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολυ καλος ο toshiba,Eχω 2 εξωτερικους intenso που εχουν τον συγκεκριμενο toshiba.Απο θορυβο δεν εχω παραπονο.Ουτε απο υψηλες θερμοκρασιες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι. Έχω ένα υπόλοιπο ενός δώρου από την εταιρία στην οποία εργάζομαι και με ενδιαφέρει να το καλύψω εν μέρει με αγορά ενός δίσκου SSD. Η αγορά αναγκαστικά θα γίνει από το Πλαίσιο και μόνο από εκεί. Το υπόλοιπο που έχω είναι περίπου 200 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Θα ήθελα τα φώτα σας ώστε να μπορέσω να αγοράσω κάτι καλό και αξιόπιστο. Θα με ενδιέφεραν προτάσεις από εκεί τόσο σε 250 όσο και 500Gb. Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο χρειάζομαι ένα 500άρι δίσκο, αλλά αν αξίζει θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Αφού δε φέρνει Samsung, αυτά που έχω δει είναι κάτι Adata SP550 και Crucial MX300 525Gb.

Το ποσό δεν είναι απαραίτητο να το καλύψω ολόκληρο, όλο και κάτι ακόμα θα μπορώ να βρω συμπληρώσω που το χρειάζομαι. :-)

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι. Έχω ένα υπόλοιπο ενός δώρου από την εταιρία στην οποία εργάζομαι και με ενδιαφέρει να το καλύψω εν μέρει με αγορά ενός δίσκου SSD. Η αγορά αναγκαστικά θα γίνει από το Πλαίσιο και μόνο από εκεί. Το υπόλοιπο που έχω είναι περίπου 200 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Θα ήθελα τα φώτα σας ώστε να μπορέσω να αγοράσω κάτι καλό και αξιόπιστο. Θα με ενδιέφεραν προτάσεις από εκεί τόσο σε 250 όσο και 500Gb. Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο χρειάζομαι ένα 500άρι δίσκο, αλλά αν αξίζει θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Αφού δε φέρνει Samsung, αυτά που έχω δει είναι κάτι Adata SP550 και Crucial MX300 525Gb.

Το ποσό δεν είναι απαραίτητο να το καλύψω ολόκληρο, όλο και κάτι ακόμα θα μπορώ να βρω συμπληρώσω που το χρειάζομαι. :-)

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Mx 300 η καλύτερη επιλογή που έχει!
Δημοσ.

Mx 300 η καλύτερη επιλογή που έχει!

Ευχαριστώ πολύ Κώστα για την απάντησή σου. Σε 250Gb αξίζει κανένας από εκεί ή να μην ασχοληθώ περαιτέρω;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ Κώστα για την απάντησή σου. Σε 250Gb αξίζει κανένας από εκεί ή να μην ασχοληθώ περαιτέρω;

Samsung 850 pro με 10 χρόνια εγγύηση η Samsung 850 Evo με 5 χρόνια εγγύηση.

Κάνε τους υπολογισμούς σου, δες τι χωρητικότητα χρειάζεσαι και πραξε ανάλογα.

Δημοσ.

και ξανα την βοηθεια σας!!!!
Εχω μια θηκη Link.png Site: NATECe-shop link

και θελω να παρω εναν σκληρο ( μαλλον το 1ΤΒ ειναι το πιο vfm )
1. Link.png Site: HGST1TB
2. Link.png Site: Seagate1TB
Θελω να τον χρησιμοποιω με 1 USB καλωδιο και οχι με τo διπλο που εδινε ( νομιζω ) η θηκη
=> Link.png Site: Αυτο_εννοω

Δημοσ.

και ξανα την βοηθεια σας!!!!

Εχω μια θηκη Link.png Site: NATECe-shop link

και θελω να παρω εναν σκληρο ( μαλλον το 1ΤΒ ειναι το πιο vfm )

1. Link.png Site: HGST1TB

2. Link.png Site: Seagate1TB

Θελω να τον χρησιμοποιω με 1 USB καλωδιο και οχι με τo διπλο που εδινε ( νομιζω ) η θηκη

=> Link.png Site: Αυτο_εννοω

http://www.e-shop.gr/hdd-hgst-travelstar-7k1000-hts721010a9e630-1tb-9mm-mobile-drive-p-PER.305840

Δημοσ.

Ένας φίλος έχει να διαθέσει περίπου 100€ για ssd για το laptop του. Σκέφτομαι να του προτείνω τα παρακάτω:

https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=5895583%2C10086300%2C9537199%2C11109290

Τον EVO για ότι καλύτερο, τον MX300 αν θέλει λίγα παραπάνω mb, και ίσως τον OCZ και τον ADATA για κάτι πιο οικονομικό.

Έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο, κυρίως για πιο φτηνούς, αν και τα 5 χρόνια του EVO δύσκολα τα παραβλέπεις.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ένας φίλος έχει να διαθέσει περίπου 100€ για ssd για το laptop του. Σκέφτομαι να του προτείνω τα παρακάτω:

https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=5895583%2C10086300%2C9537199%2C11109290

Τον EVO για ότι καλύτερο, τον MX300 αν θέλει λίγα παραπάνω mb, και ίσως τον OCZ και τον ADATA για κάτι πιο οικονομικό.

Έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο, κυρίως για πιο φτηνούς, αν και τα 5 χρόνια του EVO δύσκολα τα παραβλέπεις.

Ευχαριστώ.

Σε αυτήν την τιμή, με τέτοιες ταχύτητες και 10 χρόνια εγγύηση δεν νομίζω να έχεις περιθώρια σκεψεων https://www.skroutz.gr/s/5157488/Samsung-850-Pro-256GB.html

Μίλα όμως και με το kaizerstore να το σιγουρεψεις περί της εγγύησης

• Like 2
Δημοσ.

Σε αυτήν την τιμή, με τέτοιες ταχύτητες και 10 χρόνια εγγύηση δεν νομίζω να έχεις περιθώρια σκεψεων https://www.skroutz.gr/s/5157488/Samsung-850-Pro-256GB.htmlΜίλα όμως και με το kaizerstore να το σιγουρεψεις περί της εγγύησης

@ Κωστη σε ενα μικρο λαπτοπ με celeron n2840 που σερνεται θα αξιζει το ποσο η μπα ? Ψηνομαι, η τιμη ειναι πολυ καλη.

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα. Θελω να παρω καινουριο σκληρο και θελω να ρωτησω. Εχει διαφορα σε ταχυτητα ο crusial MX300 525 σε εκδοση ssd και M.2 γιατι εχουν μονο 2€ διαφορα και αν ειναι για ssd πρεπει να δωσω εξτρα χρηματα για ανταπτορα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...