Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι z270 δεν χρειάζονται ανταπτορα, έχουν m2 υποδοχή.

Θα προτιμούσα τον m2 αλλά βάλε σαν κριτήριο κιόλας ότι μεταπωλητικη ευκολια είναι υπέρ στον 2,5αρη.

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανταπτορα για τον ssd εννοουσα. Απλα ειδα ιδιες ταχυτητες και γι'αυτο ρωταω

Εννοεις bracket  για τον 2,5αρη? Δεν σε πιανω  :huh:

Οπως και να εχει πηγαινε στον M2, γιατι οχι?

Δημοσ.

καλησπερα

http://www.e-shop.gr/ssd-intenso-3813440-high-performance-240gb-25-7mm-sata3-p-PER.340395

αξιζει για τα χρηματα του.. Δεν ειναι τοσο αργος και εχει αρκετα iops περισσοτερα απο τον samsung 850 evo που ειχα στο μυαλο μου..

Οι ιντενσο στους ssd δεν ξέρω αν έχει κάνει καλή δουλειά, άλλα στα δισκάκια της κυρίως τα doual ήταν μια κατηγορία μόνη της, μετά από 2 ή 5 μήνες έχαναν ότι αρχείο έγραφες μέσα, δεν τα διάβαζε πουθενά κανένα οπτικό μέσο, οπότε και στους ssd μπορεί να ανοίξεις τον υπολογιστή καμιά μέρα και  να μην βρεις και τίποτα μέσα :-D

Δημοσ.

οκ.. επειδη παλιοτερα ειχα τον 120 τοp permorfmance με mlc (τον κρατησα για 1 χρονο και κατι ψηλα) δεν αντιμετωπισα προβλημα.. Οταν τον πουλησα ειχε 100% health.. Ευχαριστω παντως

Δημοσ.

οκ.. επειδη παλιοτερα ειχα τον 120 τοp permorfmance με mlc (τον κρατησα για 1 χρονο και κατι ψηλα) δεν αντιμετωπισα προβλημα.. Οταν τον πουλησα ειχε 100% health.. Ευχαριστω παντως

Εμενα παντως δεν μου γεμιζει το ματι, μπωρει και βγει καλος, αλλα καλυτερα μεινε μακρια μη το ρισκαρεις, εκτος οτι εχει 2 χρονια εγγυηση μονο

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν θα τον αγόραζα δεν ξέρω δεν μου γεμίζει το μάτι

Οταν ειχε ο τοπ 39 ευρω ο 120αρης, τον εβαλα σε διαφορα λαπτοπακια που ηθελαν φθηνη λυση αναβαθμισης..

Καλες ταχυτητες για τα δεδομενα και πονταρα στο οτι ειναι mlc, Και μεχρι στιγμης ολα οκ. Με στικακια που λες,την εχω πατησει κι εγω ετσι αλλα με sandisk,kingkston.Eιναι αλλη νοοτροπια απο τους ssd..

Tον high και εγω δεν θα τον εμπιστευομουν,

Δημοσ.

Οταν ειχε ο τοπ 39 ευρω ο 120αρης, τον εβαλα σε διαφορα λαπτοπακια που ηθελαν φθηνη λυση αναβαθμισης..

Καλες ταχυτητες για τα δεδομενα και πονταρα στο οτι ειναι mlc, Και μεχρι στιγμης ολα οκ. Με στικακια που λες,την εχω πατησει κι εγω ετσι αλλα με sandisk,kingkston.Eιναι αλλη νοοτροπια απο τους ssd..

Tον high και εγω δεν θα τον εμπιστευομουν,

Δεν ξέρω για στικακια δεν πήρα, μπορεί να έχει καλά, για τα δισκάκια είπα τα doual δεν ξέρω με καμιά μάρκα άλλη όπως TDK SONY TAYTO  δεν μου είχε συμβεί αυτό το πράγμα, μιλάμε τα έγραφα κανονικά η εγράφη ολοκληρώθηκε έγραφε και μετά από 3 μήνες τα αρχεία δεν τα διάβαζε κανένα μέσο και δεν είναι να πεις ότι έτυχε σε ένα δυο δισκάκια σε όλα ήταν έτσι,  πιστεύω για την ιντενσο απαράδεκτο τελείως αυτό, και ενωειται ότι δεν θα πάρω και τον δίσκο της

Δημοσ.

καλησπερα

http://www.e-shop.gr/ssd-intenso-3813440-high-performance-240gb-25-7mm-sata3-p-PER.340395

αξιζει για τα χρηματα του.. Δεν ειναι τοσο αργος και εχει αρκετα iops περισσοτερα απο τον samsung 850 evo που ειχα στο μυαλο μου..

2 χρονια εγγυηση εχει

Δημοσ.

Παιδες μια βοηθεια,

Θελω ssd αλλα ποιον από τους παρακατω:

https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=9537199%2C9983945%2C6582188%2C10389965%2C5895583

αν μπορουσατε να μου πειτε και με ποια σειρα θα τους αγοραζατε από τον καλυτερο προς τον χειροτερο

και βασει αξιοπιστιας περισσοτερο.

Δευτερη ερωτηση, σε λαπτοπ φιλου ‘προϊστορικό’ θελει ssd 120gb αλλα δεν υποστηρίζει ACHI από ΒΙΟΣ θα  δει καποια διαφορα, θα υπαρχει προβλημα και αν ναι που ?

Αυτά, ευχαριστω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...