mastoras007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 καλησπέρα. Εχει κάποιος η γνωρίζει άν αυτές οι συσκευές κάνουν δουλειά? Ενδικτηκά σας δείχνω αυτήν εδώ/ http://energy-economy-deh.blogspot.gr/
tarantules Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Εξοικονομητές ηλεκτρικής ενέργειας. Ο μύθος και η...γυμνή πραγματικότητα Καλό διάβασμα... 3
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Τέτοια θέματα θα έπρεπε να γίνονται ρεπόρτ
haris_216 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Τα χίλια καλά έχει αυτή η συσκευή απ' ότι βλέπω στο link. Σίγουρα κινδυνεύει ο εφευρέτης να τον "φάνε λάχανο" οι μεγάλοι του ενεργειακού χώρου αφού θα τους μειώσει τα εισοδήματα Σοβαρά μιλώντας τώρα (και για την περίπτωση που δεν τρολάρεις) έχουν ανοιχτεί δεκάδες θέματα κι εδώ στο ινσόμνια αλλά και σε άλλα φόρουμ γι' αυτά τα μαραφέτια. Αν googlάρεις θα βρεις αρκετά. Αν βαριέσαι να διαβάζεις και θες την περίληψη αυτών, η κεντρική ιδέα είναι ότι όλα αυτά κάνουν καλό στην τσέπη αλλά μόνο αυτού που τα...πουλάει. Κάποια είναι τελείως απατεωνιές με ένα ledάκι κι ένα πυκνωτάκι ενώ κάποια έχουν στοιχεία αληθοφάνειας στην λειτουργία τους (άεργος ισχύς και τα ρέστα). Δυστυχώς όμως η άεργος ισχύς δεν είναι κάτι που ενδιαφέρει την οικιακή κατανάλωση. Αν μάλιστα κοιτάξεις και στο φόρουμ των ηλεκτρονικών θα δεις ότι το θέμα έχει ήδη αναλυθεί πολλάκις από γνώστες (και με στοιχεία) 1
arc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Με δυο λόγια ... Δεν κάνουν τίποτα και ειναι καρα-απάτη.
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Εξοικονομητές ηλεκτρικής ενέργειας. Ο μύθος και η...γυμνή πραγματικότητα Καλό διάβασμα... Φοβερό άρθρο! 100% τεκμηριωμένο.
madsc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Τα χίλια καλά έχει αυτή η συσκευή απ' ότι βλέπω στο link. Σίγουρα κινδυνεύει ο εφευρέτης να τον "φάνε λάχανο" οι μεγάλοι του ενεργειακού χώρου αφού θα τους μειώσει τα εισοδήματα Σοβαρά μιλώντας τώρα (και για την περίπτωση που δεν τρολάρεις) έχουν ανοιχτεί δεκάδες θέματα κι εδώ στο ινσόμνια αλλά και σε άλλα φόρουμ γι' αυτά τα μαραφέτια. Αν googlάρεις θα βρεις αρκετά. Αν βαριέσαι να διαβάζεις και θες την περίληψη αυτών, η κεντρική ιδέα είναι ότι όλα αυτά κάνουν καλό στην τσέπη αλλά μόνο αυτού που τα...πουλάει. Κάποια είναι τελείως απατεωνιές με ένα ledάκι κι ένα πυκνωτάκι ενώ κάποια έχουν στοιχεία αληθοφάνειας στην λειτουργία τους (άεργος ισχύς και τα ρέστα). Δυστυχώς όμως η άεργος ισχύς δεν είναι κάτι που ενδιαφέρει την οικιακή κατανάλωση. Αν μάλιστα κοιτάξεις και στο φόρουμ των ηλεκτρονικών θα δεις ότι το θέμα έχει ήδη αναλυθεί πολλάκις από γνώστες (και με στοιχεία) Αλλά όπως ακριβώς τα είπε ο haris_216. /sc
mastoras007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ok το έπιασα..μουφα είναι. Γιατι όμος ένας φιλος μου το έχει σπίτι του και μου είπε οτι όντος έχει διαφορά? μπορεί απλά να του φάνηκε.Οπος και να έχει ούτε εγώ πιστεύω θα υπάρξει διαφορά.
arc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Η μόνη διαφορά που είδε ο φίλος σου ειναι η πιο ανάλαφρη τσέπη. Επίσης πρέπει για την τιμή των όπλων να πει μια λαμακια γιατί δεν παραδέχεσαι εύκολα «Πέταξα 30 ευρω και με πιάσανε κορόιδο» (δεν ξέρω πόσο εχει). Τέλος υπάρχει και το φαινόμενο placebo όπου ισχύει το «Ό,τι του φανει, του λολοστεφανή». 5
pournaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Η μόνη διαφορά που είδε ο φίλος σου ειναι η πιο ανάλαφρη τσέπη. Επίσης πρέπει για την τιμή των όπλων να πει μια λαμακια γιατί δεν παραδέχεσαι εύκολα «Πέταξα 30 ευρω και με πιάσανε κορόιδο» (δεν ξέρω πόσο εχει). Τέλος υπάρχει και το φαινόμενο placebo όπου ισχύει το «Ό,τι του φανει, του λολοστεφανή». Αυτο, οπως επισης οτι για καποιο καιρο σε βαζει στο τριπακι να ασχολεισαι συνεχεια με το ποσο ρευμα εκαψες (κοιτωντας πχ το ρολοι, οπου εχεις μαθει απ' εξω το ποσες στροφες ειναι η κιλοβατωρα, ποσο καις καθε μερα κλπ), με α[ποτελεσμα, αφου εισαι συνεχεια στην τσιτα για την εξοικονομηση ρευματος, θα κανεις εξοικονομηση κι απο μονος σου ασυναισθητα, , διοτι θα προσεξεις να μην ξεχνας καποια φωτα ανοικτα, να κλεινεις το πισι, να αλλαξεις καμμια λαμπα σε οικονομικη, να μην ξεχνας το θερμοσιφωνα με τις ωρες κλπ. 1
Parolos4 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δε χρειάζεται να τεκμηριωθεί και να αναλυθεί τίποτα.. Υπάρχει κάτι που διατυπώθηκε προ αιώνων... κάτσε να δεις πως λέγεται... α ναι.. Αρχή διατήρησης της ενέργειας... Το να πιστεύει κάποιος πως έχοντας μια συσκευή που σπαταλά ενέργεια για να εξοικονομεί ενέργεια, το λες και ανέκδοτο... Την επόμενη φορά λέω να ανοίξουμε όλοι το καλοκαίρι τα κλιματιστικά στο τέρμα με ανοιχτά παράθυρα, για να σώσουμε τον πλανήτη από την υπερθέρμανση και να μη λιώσουν οι πάγοι... Ε δεν είμαστε καλά..
Anorymous Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Τα χίλια καλά έχει αυτή η συσκευή απ' ότι βλέπω στο link. Σίγουρα κινδυνεύει ο εφευρέτης να τον "φάνε λάχανο" οι μεγάλοι του ενεργειακού χώρου αφού θα τους μειώσει τα εισοδήματα Σοβαρά μιλώντας τώρα (και για την περίπτωση που δεν τρολάρεις) έχουν ανοιχτεί δεκάδες θέματα κι εδώ στο ινσόμνια αλλά και σε άλλα φόρουμ γι' αυτά τα μαραφέτια. Αν googlάρεις θα βρεις αρκετά. Αν βαριέσαι να διαβάζεις και θες την περίληψη αυτών, η κεντρική ιδέα είναι ότι όλα αυτά κάνουν καλό στην τσέπη αλλά μόνο αυτού που τα...πουλάει. Κάποια είναι τελείως απατεωνιές με ένα ledάκι κι ένα πυκνωτάκι ενώ κάποια έχουν στοιχεία αληθοφάνειας στην λειτουργία τους (άεργος ισχύς και τα ρέστα). Δυστυχώς όμως η άεργος ισχύς δεν είναι κάτι που ενδιαφέρει την οικιακή κατανάλωση. Αν μάλιστα κοιτάξεις και στο φόρουμ των ηλεκτρονικών θα δεις ότι το θέμα έχει ήδη αναλυθεί πολλάκις από γνώστες (και με στοιχεία) H μαγκια θα ηταν να υπηρχε μια συσκευη που να αλλαζε το cos χωρις να το καταλαβαινει η να μπορει να το αποδιξει η ΔΕΗ
NT1G Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 H μαγκια θα ηταν να υπηρχε μια συσκευη που να αλλαζε το cos χωρις να το καταλαβαινει η να μπορει να το αποδιξει η ΔΕΗ Γιατί πληρώνει ο οικιακός καταναλωτής την άεργο ισχύ...; 2
Anorymous Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί πληρώνει ο οικιακός καταναλωτής την άεργο ισχύ...; για την πραγματικη λεω αν θημαμε καλα ειναι 0.95
MikeJ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά εγώ την έχω πάρει και είμαι πολύ ικανοποιημενος. Μάλιστα έχω πάρει 5 συσκευές και Πλέον όχι απλά δεν πληρώνω πια δεη αλλά παραγω επιπλέον ρεύμα το οποίο πουλάω πίσω στην δεη... Υπήρχε μια σελίδα στο fb που διαφήμιζε τέτοια συσκευή και το τρολαρισμα στα σχόλια πήγαινε σύννεφο. .. για πολύ γέλιο. . Υπήρχε και συσκευή που τη συνδέεις στον αναπτήρα του αυτοκίνητου και μείωνε την κατανάλωση σε βενζίνη. .. λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα