Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 975
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Μπορείς να πάρεις δωρεάν πράγματα και από τα άλλα store ακόμα και αν ο λογαριασμός σου είναι Ελληνικός - Ευρωπαϊκός?

Oui.

(Συμφωνα με παλαιοτερα λεγομενα του major nelson στο reddit, δεν αντικειται στους ορους χρησης, καθως δεν αλλαζεις περιοχη αγοραζοντας απο ξενο μαγαζι στο εκει νομισμα με μηδενικο ποσο).

Επεξ/σία από nek4d
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από να αγοράσεις μεταχειρισμένο απο αγγελία και να λέει ο μπάμπης καινούργιο και να του έχει πιει το αίμα υπάρχει και αυτή η λύση.

Ανακατασκευασμένο στο φαίρνουν στο σπίτι και αν συμβεί κάτι χτύπα ξύλο μιλάς με άμαζον και όχι με τον μπάμπη από τα πατήσια.

https://www.amazon.co.uk/dp/B08DDP3BMY/

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Choutas είπε

Από να αγοράσεις μεταχειρισμένο απο αγγελία και να λέει ο μπάμπης καινούργιο και να του έχει πιει το αίμα υπάρχει και αυτή η λύση.

Ανακατασκευασμένο στο φαίρνουν στο σπίτι και αν συμβεί κάτι χτύπα ξύλο μιλάς με άμαζον και όχι με τον μπάμπη από τα πατήσια.

https://www.amazon.co.uk/dp/B08DDP3BMY/

Τσάμπα είναι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

229,93€ Μου το βγάζει με τα έξοδα αποστολής και Ελληνικό φπα. Νομίζω δε συμφέρει από τη στιγμή που την έχουμε δει στα 300€ καινούρια.

Επεξ/σία από bfc
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 21/8/2020 στις 6:05 ΜΜ, bfc είπε

229,93 Μου το βγάζει με τα έξοδα αποστολής και Ελληνικό φπα. Νομίζω δε συμφέρει από τη στιγμή που την έχουμε δει στα 300€ καινούρια.

Ήταν στις 180 λίρες αλλάξαν την τιμή

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Choutas είπε

Ήταν στις 180 λίρες αλλάξαν την τιμή

180 λίρες είναι 229,93€ μαζί με τα έξοδα αποστολής 

Δημοσ.

220-230€ το Χ (refurbished) στα ευρωπαϊκά Amazon. το τίμησα από το γαλλικό. Στα 225 τελική τιμή.

Τι εγγύηση έχουν αυτά;

220-230€ το Χ (refurbished) στα ευρωπαϊκά Amazon. το τίμησα από το γαλλικό. Στα 225 τελική τιμή.

Τι εγγύηση έχουν αυτά;

Δημοσ.

Μιας και φεύγει το Red Dead Redemption 2 από το game pass για όποιον δεν το πρόλαβε υπάρχει στα 20€ από Κωτσόβολο. 

Αν και το τελείωσα πήρα ένα να εξερευνήσω σιγά σιγά τα πάντα. 

Δημοσ.

Παρόλο τον ντόρο που έκανε το παιχνίδι αυτό, δε μπόρεσα να παίξω πάνω απο 2-3 ώρες. 

Βέβαια στα 20€ ιιισως το αγόραζα να βρίσκεται. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...