Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Λίγο κράτι με τον όρο "βασανιστήρια", όχι για τίποτα άλλο αλλά γιατί υπάρχουν στο κόσμο άνθρωποι που υπόκεινται σε αυτά και θα ήαν άδικο να τους βάζουμε στην ίδια κατηγορία με τη μ@λ@κία και τα καψόνια 

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις με αυτο. Η λεξη βασανιστηριο περιλαμβανει πολλων ειδων διαφορετικες πραξεις, συμπεριλαμβανομενων και αυτων που εχουν ακουστει για τον συγκεκριμενο ανθρωπο.

Τωρα αν θες να πεις πως "δεν του ξεριζωναν τα νυχια, αυτο θα ηταν χειροτερο βασανιστηριο", ναι, προφανως και ισχυει.

• Like 6
  • Απαντ. 590
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παντως , εγώ πιστεύω ότι είχανε απειλήσει ΚΑΙ τον διευθυντή της σχολής , και έμμεσα όλους στην σχολή.

Πιστεύω ότι ξέρανε πολλά , απλά δεν θέλανε να έχουν την κατάληξη του παιδιου.

Τόσοι φοιτητές και να μην έχουνε δει τα βασανιστήρια?

Στεναχωρήθηκα πολύ σήμερα που το έμαθα.....Πραγματικά , αν τον φάγανε , τι να πω......

Και απο την άλλη , αν τον αναγκάσανε να αυτοκτονήσει , εκει και δεν έχω τίποτε να πω....Φαντάσου ΤΙ τράβαγε το παιδάκι....

• Like 2
Δημοσ.

Σίγουρα θα υπάρχει ένα όπλο μαζικής καταστροφής που θα μπορεί να εξαφανίσει όλους τους κρητικούς από το κατά τα άλλα υπέροχο νησί της Κρήτης.

Δημοσ.

Σίγουρα θα υπάρχει ένα όπλο μαζικής καταστροφής που θα μπορεί να εξαφανίσει όλους τους κρητικούς από το κατά τα άλλα υπέροχο νησί της Κρήτης.

Κάτσε ρε, εγώ τι σου έκανα; ;ρ

• Like 6
Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις με αυτο. Η λεξη βασανιστηριο περιλαμβανει πολλων ειδων διαφορετικες πραξεις, συμπεριλαμβανομενων και αυτων που εχουν ακουστει για τον συγκεκριμενο ανθρωπο.

Τωρα αν θες να πεις πως "δεν του ξεριζωναν τα νυχια, αυτο θα ηταν χειροτερο βασανιστηριο", ναι, προφανως και ισχυει.

Δεν την έχω παρακολουθήσει από κοντά την υπόθεση αλλά αν πουμε ότι θεωρείς" βασανιστήριο" το καφριλίκι με το τζουκμποξ τότε ΝΑΙ δε μπορώ να το χαρακτηρίσω με τις ίδιες λέξεις με τα βασανιστήρια που ποβάλλονται πολλοί άνθρωποι στον κόσμο.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν την έχω παρακολουθήσει από κοντά την υπόθεση αλλά αν πουμε ότι θεωρείς" βασανιστήριο" το καφριλίκι με το τζουκμποξ τότε ΝΑΙ δε μπορώ να το χαρακτηρίσω με τις ίδιες λέξεις με τα βασανιστήρια που ποβάλλονται πολλοί άνθρωποι στον κόσμο.

Προσωπικα εγω θεωρω βασανιστηριο ολη την αλληλουχια καφριλικιων επι καθημερινης βασης. Παντα εχοντας στο μυαλο τα οσα εχουν ακουστει για το συγκεκριμενο ζητημα.

Ειναι ολο το concept ε, το τζουκμποξ το εκαναν και στο στρατο στο λοχο μου, υπαρχει προφανης διαφοροποιηση αναμεσα στο ενα καψωνι μια φορα με τον συνεχη ψυχολογικο (και σωματικο) πολεμο.

Just sayin.

• Like 5
Δημοσ.

Κάτσε ρε, εγώ τι σου έκανα; ;ρ

Πες μου πότε θα λείπεις να τη σβουρίξουμε.

Στη λογική του "αν δε τρέξει αίμα, δεν είναι φάουλ".

βασανιστήριο ουδέτερο

1. ενέργεια που αποσκοπεί στην κακοποίηση κάποιου με σωματικό ή / και ψυχικό τρόπο, προκαλώντας του πόνο ή αγωνία, με σκοπό να τιμωρηθεί, να καταρρεύσει ψυχολογικά ή να αναγκαστεί να κάνει κάτι (βλέπε και βασανιστήρια)
  2. (καταχρηστικά) η ταλαιπωρία, η δοκιμασία που τυχαίνει στη ζωή
Δημοσ.

Και βρέθηκε μόλις 800 μέτρα από την σχολή; Καλά αυτοί που ψάχνανε όλον αυτόν τον καιρό που κοιτάγανε;

Φήμες λένε ότι το πτώμα είναι "φυτευτό". Και το μαχαίρι.

Δημοσ.

Αν είναι φυτευτό, που το κρατάγανε τόσο καιρό, σπίτι τους; Αν όχι γιατί να το μεταφέρουν;

Ελπίζω πάντως να μπορέσουν οι ιατροδικαστές αν πουν αν μετακινήθηκε κλπ

Δημοσ.

Πες μου πότε θα λείπεις να τη σβουρίξουμε.

Στη λογική του "αν δε τρέξει αίμα, δεν είναι φάουλ".

βασανιστήριο ουδέτερο

1. ενέργεια που αποσκοπεί στην κακοποίηση κάποιου με σωματικό ή / και ψυχικό τρόπο, προκαλώντας του πόνο ή αγωνία, με σκοπό να τιμωρηθεί, να καταρρεύσει ψυχολογικά ή να αναγκαστεί να κάνει κάτι (βλέπε και βασανιστήρια)
  2. (καταχρηστικά) η ταλαιπωρία, η δοκιμασία που τυχαίνει στη ζωή

Κοίτα αμα πάρουμε τα λεξικά, "βάσανο" είναι και η καψούρα ... 

δεν είπα ότι είναι κάτι καλό, αλλά από σεβασμό προς αυτούς που υποβλήθηκαν ή υποβάλλονται ακόμα σε βασανιστήρια ας προσέχουμε λίγο περισσότερο ώστε να μην "νερόσουμε" το τι τραβήξαν ...

Ας πούμε αν μιλούσες με συγγενείς ή φίλους του Μουστακλή δε νομίζεις ότι είναι κάπως να βάζεις στο ίδιο καλάθι τις δύο περιπτώσεις?

Φήμες λένε ότι το πτώμα είναι "φυτευτό". Και το μαχαίρι.

Αρχίσανε ήδη οι φήμες ?

Δημοσ.

Το χειρότερο απ'όλα, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η ένοχη σιωπή.

Κανένας δεν ξέρει τι γινόταν; Μόνο οι 3-4 Κρητικοί φταίνε; Δεν υπήρχε κάποιος άλλος αυτόπτης μάρτυρας σε ολόκληρη την σχολή;

Δεν μιλάμε για 12χρονα παιδάκια αλλά για ενήλικες.

Δεν μπορώ επίσης να καταλάβω τα άτομα που κάθονται και ανέχονται τέτοια καψόνια με απάθεια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Εικασίες κάνω τώρα, αλλά και εμένα μου θυμίζει περίπτωση Αλεξ. Κάποιο καψόνι που οδήγησε σε ατύχημα. Θα το μάθουμε σύντομα φαντάζομαι μετά από την νεκροψία.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...