sterzin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Εχει ανοίξει η εφαρμογή βλέπω, το έχει κάνει κανείς να μου πεί αν όντως δουλεύει? Και έχω και μια απορία, πως θα αποδεικνύουμε από εδώ και πέρα ότι είμαστε άνεργοι πχ για ένα εισιτήριο στο θέατρο που θέλουν επίδειξη της κάρτας για έκπτωση?
Anorymous Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ναι εκανα εγω μεχρι τωρα φαινετε οκ αν χρειασθει να το αποδειξω αργοτερα δεν ξερω αν θα εχω θεμα. Τωρα για το αλλο μαλλον θα εκτυπωνεις την βεβαιωση
poten159 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ναι εκανα εγω μεχρι τωρα φαινετε οκ αν χρειασθει να το αποδειξω αργοτερα δεν ξερω αν θα εχω θεμα. Τωρα για το αλλο μαλλον θα εκτυπωνεις την βεβαιωση Πάλι με απλή επίδειξη της κάρτας δεν θα γίνεται αυτό? Από την στιγμή που οι κωδικοί αντιστοιχούν σε ανανεωμένη κάρτα λογικά δεν θα υπάρχει θέμα.. Οι εκτυπωμένες βεβαιώσεις πάντως έχουν κανονικότατη ισχύ.
gokuthelegend Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ την πρώτη φορά έκανα ηλεκτρονικά την ανανέωση και την επόμενη μέρα πέρασα και από τον ΟΑΕΔ για να βεβαιωθώ ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Σήμερα μου ήρθε και η 2η ανανέωση και την έκανα κανονικά. Υποθέτω ότι την κάρτα συνεχίζεις να την κρατάς και να την επιδεικνύεις όπου χρειάζεται.
sterzin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Η κάρτα ανανεώθηκε για τρίμηνο? Επειδή εγώ την κάρτα την χρησιμοποιούσα για έκπτωση πχ στο θέατρο, τώρα πώς θα αποδεικνύω την ανεργία?
gokuthelegend Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Η κάρτα ανανεώθηκε για τρίμηνο? Επειδή εγώ την κάρτα την χρησιμοποιούσα για έκπτωση πχ στο θέατρο, τώρα πώς θα αποδεικνύω την ανεργία? Ναι, για τρίμηνο ανανεώθηκε. Θα την δείχνεις όπως την δείχνεις συνήθως.
AntiCambeR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ναι, για τρίμηνο ανανεώθηκε. Θα την δείχνεις όπως την δείχνεις συνήθως. Η καρτα ομως θα εχει αυτοκολλητο παλιας ημερομηνιας που ανανεωθηκε.Πως θα ξερουν οτι ισχυει ακομα?
agrio.imeros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ας κολλήσει αυτός ένα αυτοκόλλητο με την νέα ημερομηνία αν είναι αυτό το θέμα και ας βγάλει μια βεβαίωση ανεργίας από το σάιτ του οαεδ να την κουβαλάει μαζί του αν δεν τον πιστεύουν ...
gokuthelegend Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Η καρτα ομως θα εχει αυτοκολλητο παλιας ημερομηνιας που ανανεωθηκε.Πως θα ξερουν οτι ισχυει ακομα? Ε, κόλα εσύ ένα αυτοκόλλητο.
Valerie_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Η καρτα ομως θα εχει αυτοκολλητο παλιας ημερομηνιας που ανανεωθηκε.Πως θα ξερουν οτι ισχυει ακομα? εκτυπώνεις από το σάιτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα