maniac89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα, Να ρωτήσω γνωρίζει κανείς την διαδικασία για να βγάλεις i-bank; Επειδή δεν έχω καταλάβει καλά αυτό είναι κάτι σαν πιστωτική κάρτα; Πας στην εθνική κάνεις διαδικασία και αυτοί σου δίνουν κάποιους κωδικούς για παράδειγμα; Ευχαριστώ πολύ!
Unabomber Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 https://www.nbg.gr/el/i-bank/retail/internet-banking
Zein Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μακραν η χειροτερη υπηρεσια e-bank που εχω συναντησει απο Ελλαδα. Την διεκοψα πριν απο 1-2 χρονια, δε ξερω αμα εχει βελτιωθει. κανε την ερευνα σου παντως να δεις αμα αξιζει πρωτα αυτη η τραπεζα για online υπηρεσιες
maniac89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δηλαδή τί προβλήματα είχες; Χρησιμοποιείς κάποια άλλη τράπεζα; π.χ. Πειραιώς;
kanesaxo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ηταν οντως το χειρότερο ebanking του πλανήτη. Σήμερα όμως (πριν κάνα 6 μηνο το βελτίωσαν) είναι άριστο. Και οπτικά και σε ευχρηστία. Εχω επίσης πειραιώς (το πιο απλό αλλα πανεύκολο) και eurobank (ιδιαίτερο κάπως). Μου έκανε εντύπωση, δε το δοκίμασα στα υπόλοιπα όμως, το εξή: έκανα εμβασμα στο εξωτερικό, και βαζοντας το ΙΒΑΝ του πελάτη, ΧΩΡΙΣ να πάω στο επόμενο βήμα, μου έβγαλε ποιος είναι... Ισως επειδή ήταν εξωτερικού; το κάνει μόνο η eurobank;
Conan2046 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Έχει βελτιωθεί πολύ της Εθνικής το e-banking, πραγματικά πριν την αναβάθμιση ήταν για κλάματα, και τώρα βέβαια δεν το θεωρώ απ' τα κορυφαία...
idomeneas7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μια χαρα ειναι τώρα της Εθνικης, τι καλυτερο εχει της Πειραιως δηλαδη? Στην Eurobank εχω μονο statement οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη.
Silverage Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Της Πειραιώς, θυμίζει αρχαία ιστοσελίδα του 2000.
0verc0me Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Που να δεις της Alpha.. Δεν μπορουσαν να κρατησουν της Εμπορικης οταν συγχωνεύθηκαν;
fastnq2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Να ρωτησω,μονο σ εμενα τα εχει παιξει το ebanking της εθνικης?
fastnq2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μπορουσα να συνδεθω μια ελεγε σφαλμα μετα ενω συνδεθηκε ελεγε σφαλμα σε διαφορες λειτουργιες πχ πληρωμες αλλα ενταξει εφτιαξε.
MikeJ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Κατι που δεν ξέρω αν έχει αλλάξει (νομίζω όχι) είναι που δεν μπορείς να ορίσεις μια πληρωμή να γίνει σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Κάτι απλό δηλαδή που από eurobank το κάνω για να ρυθμίζω τις πληρωμές μου, στης εθνικής δεν γινόταν ή θα το πληρώσεις τώρα ή καθόλου.
fastnq2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Κατι που δεν ξέρω αν έχει αλλάξει (νομίζω όχι) είναι που δεν μπορείς να ορίσεις μια πληρωμή να γίνει σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Κάτι απλό δηλαδή που από eurobank το κάνω για να ρυθμίζω τις πληρωμές μου, στης εθνικής δεν γινόταν ή θα το πληρώσεις τώρα ή καθόλου. Μεταχρονολογημενη εννοεις?Νομιζω υπαρχει μονο στις μεταφορες αυτο οχι στις πληρωμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα