Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Να ρωτήσω γνωρίζει κανείς την διαδικασία για να βγάλεις i-bank;

Επειδή δεν έχω καταλάβει καλά αυτό είναι κάτι σαν πιστωτική κάρτα;

Πας στην εθνική κάνεις διαδικασία και αυτοί σου δίνουν κάποιους κωδικούς για παράδειγμα;

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Μακραν η χειροτερη υπηρεσια e-bank που εχω συναντησει απο Ελλαδα.

Την διεκοψα πριν απο 1-2 χρονια, δε ξερω αμα εχει βελτιωθει.

κανε την ερευνα σου παντως να δεις αμα αξιζει πρωτα αυτη η τραπεζα για online υπηρεσιες

Δημοσ.

Ηταν οντως το χειρότερο ebanking του πλανήτη.

Σήμερα όμως (πριν κάνα 6 μηνο το βελτίωσαν) είναι άριστο. Και οπτικά και σε ευχρηστία. Εχω επίσης πειραιώς (το πιο απλό αλλα πανεύκολο) και eurobank (ιδιαίτερο κάπως).

Μου έκανε εντύπωση, δε το δοκίμασα στα υπόλοιπα όμως, το εξή: έκανα εμβασμα στο εξωτερικό, και βαζοντας το ΙΒΑΝ του πελάτη, ΧΩΡΙΣ να πάω στο επόμενο βήμα, μου έβγαλε ποιος είναι...

Ισως επειδή ήταν εξωτερικού; το κάνει μόνο η eurobank;

Δημοσ.

Έχει βελτιωθεί πολύ της Εθνικής το e-banking, πραγματικά πριν την αναβάθμιση ήταν για κλάματα, και τώρα βέβαια δεν το θεωρώ απ' τα κορυφαία...

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι τώρα της Εθνικης, τι καλυτερο εχει της Πειραιως δηλαδη? Στην Eurobank εχω μονο statement οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Δεν μπορουσα να συνδεθω μια ελεγε σφαλμα μετα ενω συνδεθηκε ελεγε σφαλμα σε διαφορες λειτουργιες πχ πληρωμες αλλα ενταξει εφτιαξε.

Δημοσ.

Κατι που δεν ξέρω αν έχει αλλάξει (νομίζω όχι) είναι που δεν μπορείς να ορίσεις μια πληρωμή να γίνει σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Κάτι απλό δηλαδή που από eurobank το κάνω για να ρυθμίζω τις πληρωμές μου, στης εθνικής δεν γινόταν ή θα το πληρώσεις τώρα ή καθόλου.

Δημοσ.

Κατι που δεν ξέρω αν έχει αλλάξει (νομίζω όχι) είναι που δεν μπορείς να ορίσεις μια πληρωμή να γίνει σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Κάτι απλό δηλαδή που από eurobank το κάνω για να ρυθμίζω τις πληρωμές μου, στης εθνικής δεν γινόταν ή θα το πληρώσεις τώρα ή καθόλου.

Μεταχρονολογημενη εννοεις?Νομιζω υπαρχει μονο στις μεταφορες αυτο οχι στις πληρωμες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...