Mau-Maus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 : τη μια φορά δε μου το ρώτησε καν. ζήτησα μόνος απόδειξη. δεν λες τιποτα , λες ευχαριστω και φευγεις σαν κυριος , πας στην αστυνομια κανεις καταγγελια και πηγαινει περιπολικο επιτοπου στο μαγαζι του και τον παιρνουν σηκωτο αυτοφωρο ! πριν μια βδομαδα ξαφνικα νεκρωσε η νοβα ! παιρνω τηλ ενα καταστημα που συνεργαζονται κοντα στην περιοχη μου και μου στελνουν τεχνικο ! ειχε κοπει λιγο το βυσμα στο καλωδιο που μπαινει στο πιατο το φτιαχνει σε 2 λεπτα ο μαγκας και μου λεει 40 ~! του λω 40 για δυο λεπτα ε ? οκ του τα δινω .. μου λεει ευχαριστω και παει να φυγει ! του λεω ειμαστε οκ ολα ενταξει ? μου λεει ναι, ναι .. του λεω να πατε στο καλο ! με το που φευγει παιρνω τηλ τον ιδιοκτητη του καταστηματος που μου τον εστειλε και του λεω σε 5 λεπτα ερχεται περιπολιικο να σε παρει αυτοφωρο λαμογιο στο εκλεισα το μπουρδελακι σου απατεωνα ! η συνεχεια ειναι να με με παρκαλαει να ερθει απο το σπιτι μου να μου μιλησει , τελικα πηγα εγω απο εκει , μονο που δεν μου φιλησε τα ποδια , μου εδινε τα λεφτα πισω (δεν τα πηρα παρα μονο τν αποδειξη τελικα) μην χαριζεστε σε λαμογια κλειστε τους τα μαγαζια την πληρωνουν και ανθρωποι τιμιοι σε αυτον τον τοπο , ως ποτε ? ελεος .. 6
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Η πλειοψηφία κάνει μαλ...ιες σε αυτά τα θέματα (κόψε μου κάτι , δεν θέλω απόδειξη, δεν σου δίνω απόδειξη για να το πάρεις πιο φτηνά) και μετά βγαίνουν στα social και παντού και κράζουν το σύστημα για να ησυχάσουν την συνείδηση τους και να νομίζουν ότι κάτι κάνουν για την σωτηρία της χώρας. Μας έχει καταστρέψει το facebook σαν λαό... Living room revolution 1
johnkal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ποτέ δε ξέρεις τι ρόλο βαράνε οι πελάτες σου. Μπορεί να ήταν άνεργοι ή πολύ φτωχοί και να προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι. Αν σε κάνουν να νοιώθεις άσχημα ή στραβώνουν μη δίνεις σημασία. Έχεις κάθε δικαίωμα να αρνηθείς. Για μένα χειρότερη περίπτωση είναι οι μαγαζάτορες που δε δίνουν απόδειξη προς όφελος τους και οικονομικά τουλάχιστον φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Προσωπικά αν βλέπω ένα μαγαζί να είναι συνεχώς άδειο και αγοράσω κάτι δεν θα απαιτήσω απόδειξη. Άλλη κατηγορία είναι αυτοί που δεν κόβουν απόδειξη επειδή το ζήτησε ο πελάτης και πάλι το κάνουν προς όφελος τους γιατί είναι μούφα η "έκπτωση" που κάνουν. 3
johnbond Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 δεν λες τιποτα , λες ευχαριστω και φευγεις σαν κυριος , πας στην αστυνομια κανεις καταγγελια και πηγαινει περιπολικο επιτοπου στο μαγαζι του και τον παιρνουν σηκωτο αυτοφωρο ! πριν μια βδομαδα ξαφνικα νεκρωσε η νοβα ! παιρνω τηλ και μου λενε 30 ευρο η ελαχιστη επισκεψη , παιρνω τηλ ενα καταστημα που συνεργαζονται κοντα στην περιοχη μου και μου στελνουν τεχνικο ! ειχε κοπει λιγο το βυσμα στο καλωδιο που μπαινει στο πιατο το φτιαχνει σε 2 λεπτα ο μαγκας και μου λεει 40 ~! του λω 40 για δυο λεπτα ε ? οκ του τα δινω .. μου λεει ευχαριστω και παει να φυγει ! του λεω ειμαστε οκ ολα ενταξει ? μου λεει ναι, ναι .. του λεω να πατε στο καλο ! με το που φευγει παιρνω τηλ τον ιδιοκτητη του καταστηματος που μου τον εστειλε και του λεω σε 5 λεπτα ερχεται περιπολιικο να σε παρει αυτοφωρο λαμογιο στο εκλεισα το μπουρδελακι σου απατεωνα ! η συνεχεια ειναι να με με παρκαλαει να ερθει απο το σπιτι μου να μου μιλησει , τελικα πηγα εγω απο εκει , μονο που δεν μου φιλησε τα ποδια , μου εδινε τα λεφτα πισω (δεν τα πηρα παρα μονο τν αποδειξη τελικα) μην χαριζεστε σε λαμογια κλειστε τους τα μαγαζια την πληρωνουν και ανθρωποι τιμιοι σε αυτον τον τοπο , ως ποτε ? ελεος .. Απο περιέργεια, πως θα αποδείκνυες οτι ήρθε και έκανε δουλειά στο σπίτι σου;
jmirko15 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δεν είμαι υπερ ούτε το πως λειτουργεί το μεγαλύτερο μέρος του δημόσιου τομέα αλλα τουλάχιστον αυτοί πληρώνουν τους φόρους που τους αναλογούν στο κράτος, σε αντίθεση με τους ιδιωτικούς που η φοροδιαφυγή φτάνει το 40%. Αυτοί δεν πληρώνουν τίποτα. Οι ιδιώτες πληρώνουν για αυτούς. 3
Mau-Maus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Απο περιέργεια, πως θα αποδείκνυες οτι ήρθε και έκανε δουλειά στο σπίτι σου; η αληθεια ειναι η καλυτερη αποδειξη φιλε ! ειχα κοσμο στο σπιτι , ειχα το τηλ του τεχνικου που στειλανε .. και στο φιναλε ας μου εκανε μηνυση οτι λεω ψεμματα , θα του εκανα και γω και θα ειχε και αλλα μετα ! μη τους περνας τους εισαγγελεις για μαλακες ..
Haldol Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Καμιά φορά το κάνω κι εγώ. Ένα 20-25 % είναι αξιόλογο ποσό για ορισμένες αγορές. Δε το αγνοείς εύκολα. Από την άλλη να σου πει όχι ο μαγαζάτορας και να του κάνεις νούμερα, τράτζικ.
Liverpool89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Παντα την παιρνω την αποδειξη, μονο σε κανενα βενζιναδικο αδιαφορω, αλλα οχι παντα. Μερικες φορες σε τοπικο βενζινα, πηγαιμα και μου εκοβε αποδειξη 70€/50€ και γω εβαζα δεκα...
Big Boss Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Και εγώ το κάνω αυτό αλλά σε αντίθεση με τους υποκριτές δε βγαίνω να κράξω το σύστημα μετά. 1
johnbond Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Το θέμα είναι να μην το δέχεται κανένας μαγαζότορας ή τεχνικός κτλ ώστε να μη μπαίνει σε πειρασμό ο αγοραστής.. Για να συμβεί αυτό βέβαια πρέπει να υπάρχουν δρακόντειες ποινές στους παραβάτες και να τιμωρείται ακόμη και ο αγοραστής αν προτείνει κάτι τέτοιο. 2
gokuthelegend Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Παντα την παιρνω την αποδειξη, μονο σε κανενα βενζιναδικο αδιαφορω, αλλα οχι παντα. Μερικες φορες σε τοπικο βενζινα, πηγαιμα και μου εκοβε αποδειξη 70€/50€ και γω εβαζα δεκα... Δεν παίρνεις αποδείξεις από βενζινάδικα; Εγώ οι μισές αποδείξεις που έχω μαζέψει είναι απο βενζίνες. Δεν μιλάμε για τίποτα μικροποσά, αλλά για 10-20 ευρώ τουλάχιστον την κάθε φορά.
Liverpool89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Νομιζω τωμ καυσιμων με μετρανε για μας, μπορει να κανω λαθος..
johnbond Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Τα βενζινάδικα έχουν το σύστημα εισροών εκροών..Τι νόημα έχει να μην κόβουν αποδείξεις; με ποιό τρόπο παρακάμπτουν το σύστημα;
Joshua21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Τα βενζινάδικα έχουν το σύστημα εισροών εκροών..Τι νόημα έχει να μην κόβουν αποδείξεις; με ποιό τρόπο παρακάμπτουν το σύστημα; Δες εδώ: Λειτουργεί ή όχι το σύστημα εισροών - εκροών στα βενζινάδικα; Απογοητευτικά τα στοιχεία της ΓΓΠΣ. Μόλις το 30% αποστέλλει στοιχεία στο ΥΠΟΙΚ και από τα 5.500 καταστήματα, πάνω από 1.000 "σνομπάρουν" τον οικονομικό έλεγχο http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/oikonomika/to-lathremporio-sta-kausima-nika-to-susthma-eisrown-ekrown.3315758.html
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Στα βενζινάδικα βγαίνει αυτόματα απόδειξη πλέον θες δε θες. (εκτός αν δεν ισχύει σε όλα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα