Despotas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Διαθέσιμος κωδικός GOG για το SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech. PM για περισσότερα. Όχι νέα accounts. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από Despotas 4 1
dim_plo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Χαρίζεται κωδικός για το Indiana Jones and the Great Circle (Premium Edition). Εξαργύρωση του game code έως σήμερα στις 23:59. Θα απαντήσω άμεσα σε κάθε μήνυμα από ενδιαφερόμενους ώστε να μην μείνει ανεκμετάλλευτος ο κωδικός. DRM: Steam Απαραίτητες προϋποθέσεις εξαργύρωσης του game code: 1) Να έχετε μία από τις ακόλουθες κάρτες γραφικών: Spoiler GeForce RTX 4090, 4080 SUPER, 4080, 4070 Ti SUPER, 4070 Ti, 4070 SUPER, or 4070 desktop or graphics card, or laptop with a GeForce RTX 4090 Laptop GPU, RTX 4080 Laptop GPU, RTX 4070 Laptop GPU. 2) Να μην έχετε εξαργυρώσει game code που ενδεχομένως λάβατε κατά την αγορά της κάρτας γραφικών σας. 3) Να έχετε εγκατεστημένο το NVIDIA app. Πλήρεις όροι και προϋποθέσεις εξαργύρωσης Οδηγίες εξαργύρωσης Παρακαλώ θερμά όχι μηνύματα από νέα accounts. Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΘΗΚΕ Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από dim_plo 7 1
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου invite only-lvl 0 Άλλο ένα, με μικρότερο κοινό 6 2
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Στις 5/2/2025 στις 11:37 ΜΜ, xtrmsnpr είπε invite only-lvl 0 Άλλο ένα, με μικρότερο κοινό Νικητής: SoullessRider
eko13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Από prime τα εχω σε steam Deus Ex: Game of the Year Edition BioShock 2 Remastered Στείλτε pm θα προτιμηθούν ενεργοί χρήστες Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από eko13 4 3
SoullessRider Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Στις 7/2/2025 στις 12:37 ΠΜ, xtrmsnpr είπε Νικητής: SoullessRider Ευχαριστώ πολύ , έγινε redeem , συγγνώμη για την καθυστέρηση : Παρασκευή ήμουν πρωί αλλά και βράδυ βάρδια. 1 1
Despotas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Δόθηκαν όλα. Διάθεσιμοι κωδικοί GOG για: BioShock Infinite Complete Edition The Talos Principle: Gold Edition PM για περισσότερα. Όχι νέα accounts. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από Despotas 4
eko13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 7/2/2025 στις 9:08 ΜΜ, eko13 είπε Από prime τα εχω σε steam Deus Ex: Game of the Year Edition BioShock 2 Remastered Στείλτε pm θα προτιμηθούν ενεργοί χρήστες Δωθηκαν Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από eko13 1
Avatar_GR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 46 λεπτά πριν, eko13 είπε Δωθηκε το bioshock 2, μενει το Deus Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει εμένα. Ευχαριστώ
GreekMonkey Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Χαρίζεται το Assassin's Creed Valhalla - Complete Edition ΣΕ ΝΕΟ STEAM ACCOUNT (ΠΡΟΣΟΧΗ! - θα στείλω τα credentials από το account, δεν ξέρω και αν πρέπει να παιχτεί και με family sharing - με δική σας ευθύνη θα κάνετε το login) έκανα το λάθος να μην δω ότι αφορούσε account και όχι key και έτσι δεν το θέλω. Αγορασμένο από gameseal pm όποιος ενδιαφέρεται edit: δόθηκε Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από GreekMonkey 4 1
xartemporas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Υπάρχει κωδικός GOG για το Biosock Infinite Complete Edition, όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει p.m. 3
panatha1369 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 52 λεπτά πριν, xartemporas είπε Υπάρχει κωδικός GOG για το Biosock Infinite Complete Edition, όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει p.m. Με ενδιαφερει 1
Despotas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Δόθηκαν. Διαθέσιμοι κωδικοί GOG για τα παρακάτω: Dark Sky The Smurfs 2 - The Prisoner of the Green Stone PM για τα περαιτέρω. Όχι νέα accounts. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από Despotas Αφαίρεση Smurfs 3 1
7nisiotis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Χαρίζεται κωδικός για closed beta του επερχόμενου παιχνιδιού Killing Floor III Δήλωση ενδιαφέροντος: 1. εδώ με reply ή mention (όχι ΠΜ) first come first serve 2. μόνο για σχετικά παλιά και ενεργά μέλη (να συμμετέχουν σε εβδομαδιαία βάση γενικότερα στο φορουμ) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα