punnos1989 Δημοσ. Τρίτη στις 05:53 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:53 μμ Χαριζεται το Mafia 1 definitive edition για ps4 . Το ps4 που ειχα το εχω πουλησει εδω και χρονια , καποια games που ειχα τα εδωσα στα public για να παρω voucher και μου εχει ξεμεινει μονο το Mafia 1 στο ραφι . Οποιος εχει playstation και δεν το εχει παιξει στειλτε μου μυνημα .
Despotas Δημοσ. Τρίτη στις 06:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:30 μμ (επεξεργασμένο) Δεν βλέπω ενδιαφέρον, οπότε μια ακόμη υπενθύμιση πως υπάρχουν κωδικοί GOG για τα εξής: Mordheim: City of the Damned Star Wars Rebellion TOEM Jupiter Hell Επίσης υπάρχει κωδικός Steam για το Total War: WARHAMMER III. Επικοινωνία με PM. Όχι νέα μέλη. Επεξ/σία Τρίτη στις 10:51 μμ από Despotas 2 1
Moderators Malthador Δημοσ. Τετάρτη στις 12:13 πμ Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 12:13 πμ AER Memories of Old Vampire: The Masquerade - Coteries of New York Έχω spare Steam keys για τα παραπάνω, στείλτε ΠΜ, αποκλείονται λογαριασμοί νεότεροι του εξαμήνου και λογαριασμοί που έχουν λιγότερα από 50 μηνύματα στο forum. 1 2
agrio.imeros Δημοσ. Τετάρτη στις 12:20 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:20 πμ Ευχαριστώ και από εδώ το Despota, για το Jupiter Hell... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα