Προς το περιεχόμενο

[tablet] dell venue 8 pro 1gb ram 32gb hdd windows 8.1 - 101€ τελική@amazon.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως σε Toshiba Encore Windows 8.1 tablet δεν είχα κανένα θέμα, ούτε battery drain, ούτε κάποια άλλη έκπληξη.

Και επειδή έχω Dell laptop, η εμπειρία μου από την υποστήριξη της Dell είναι θετικότερη κι από όσο 8α περίμενα.

Η Dell δεν είναι καμία κινεζιά, μάλλον ο πιο σοβαρός ΟΕΜ Windows στην αγορά.

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως σε Toshiba Encore Windows 8.1 tablet δεν είχα κανένα θέμα, ούτε battery drain, ούτε κάποια άλλη έκπληξη.

Και επειδή έχω Dell laptop, η εμπειρία μου από την υποστήριξη της Dell είναι θετικότερη κι από όσο 8α περίμενα.

Η Dell δεν είναι καμία κινεζιά, μάλλον ο πιο σοβαρός ΟΕΜ Windows στην αγορά.

Καλά, διάβασε κάνα feedback για το συγκεκριμένο, λες και οι μεγάλες εταιρείες δεν έχουν προβλήματα...

• Like 1
Δημοσ.

εσύ ποιο κινέζικο έχεις?

κανένας ρε παιδιά δεν έχει δουλέψει win tablet με 1gb ram να μας πει αν αρκεί ή ζορίζεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το voyo a1 mini, http://www.banggood.com/VOYO-A1-MINI-Intel-Baytrail-T-Quad-Core-8-inch-Windows-8_1-Tablet-p-932461.html

Για κάνα κατοστάρικο αξίζει, όχι παραπάνω. Μέλος του forum ανέβασε αυτό με 2gb, super τιμή με mini hdmi, http://www.banggood.com/Chuwi-Vi8-Super-Z3735F-Quad-Core-1_83GHz-8-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-968268.html.

Συμφωνώ ότι το dell έχει καλή τιμή αλλά 1gb χωρίς hdmi αν δεν σε απασχολούν αυτά, παίρνεις το dell.

Επεξ/σία από driver4
Δημοσ.

<p>Δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει ότι ο service provider της DELL στην Ελλάδα δεν το καλύπτει όμως..</p>

<p>Προσπάθησε κάποιος να το πάει και έφαγε άκυρο?</p>

Πήρα τηλ στην Dell και ρώτησα αν το καλύπτει!!Το έψαξε ένας εξυπηρετικός κύριος και μου είπε όχι!!

• Like 1
Δημοσ.

εντάξει άλλο κινέζικη και άλλο άμαζον.

και μόνο ο χρόνος πήγαινελα και  τα μεταφορικά είναι υπέρ του άμαζον, πέραν της υποτεθείσας καλύτερης εξυπηρέτησης

Δημοσ.

εντάξει άλλο κινέζικη και άλλο άμαζον.

και μόνο ο χρόνος πήγαινελα και  τα μεταφορικά είναι υπέρ του άμαζον, πέραν της υποτεθείσας καλύτερης εξυπηρέτησης

Επαφίεται στο amazon η εγγύηση... αν πεις στην διαδικασία, στα κινέζικα απλά δεν υπάρχει... εκτός αν καταφέρεις και συνεννοηθείς και περιμένεις κάνα δίμηνο το πέρα δώθε του προϊόντος.

Δημοσ.

απ`οτι ειδα αναφερει οτι εσταλει με i-parcel.μαλλον ειναι θυγατρικη της ups.εμενα μου λεει παραδοση στο τελος του μηνα

• Moderators
Δημοσ.

απ`οτι ειδα αναφερει οτι εσταλει με i-parcel.μαλλον ειναι θυγατρικη της ups.εμενα μου λεει παραδοση στο τελος του μηνα

Για την ακριβεια την εχει εξαγορασει η ups πριν εξι σχεδόν μηνες.

Δημοσ.

17 του μηνού (sic) παραγγελία, μόλις ήρθαν τα δικά μου. Και ας έλεγαν παράδοση 30 του μηνός. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...