Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας ! Ήθελα κ γω να ρωτήσω, είμαι 24 και θέλω να βάλω σιδεράκια. Μήπως γνωρίζεται κάποιον που να κάνει καλή δουλειά; Και από τιμές Πόσο κοστίζει; τα χρήματα τα δίνεις όλα μαζι ή Σιγα σιγα ; Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Η κόρη μου έβαλε πρόσφατα σιδεράκια, είναι 19.  Το συνολικό κόστος θα είναι 2.200 ευρώ για διάφανα σιδεράκια, για απλά ήταν 400 ευρώ λιγότερα (λέγοντας διάφανα εννοώ τις βάσεις που πατάνε πάνω στα δόντια, όχι τα invisalign).  Αυτό το κόστος περιλαμβάνει και τα μασελάκια που φορούσε για ένα χρόνο για να μεγαλώσει η γνάθος και να αποφύγει τις εξαγωγές, και τα σιδεράκια πάνω και κάτω.

Τα λεφτά δεν τα πληρώνουμε μαζεμένα αλλά από 70 ευρώ σε κάθε επίσκεψη (περίπου μια φορά το μήνα).  Για την πρωτη επίσκεψη-εκτίμηση δε μας πήρε λεφτά.  Το θεωρώ τραγικό να σου παίρνουν λεφτά για εκτίμηση.  Είχαμε πάει στην αρχή σε μία που μας χρέωσε την εκτίμηση και φυσικά μας έχασε από πελάτες (ζητούσε επίσης πολύ περισσότερα συνολικά και ήθελε με το καλημέρα να κάνει εξαγωγές στα δόντια του παιδιού). 

Τώρα στην περίπτωσή σου εγώ για ένα στραβό δόντι που μάλιστα βρίσκεται κάτω δε θα έκανα τίποτα, αλλά γούστα είναι αυτά.  Το να σου βάλει σιδεράκια και πάνω "προληπτικά" μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο, ή μάλλον σαν προσπάθεια να δικαιολογήσει το υπέρογκο ποσό που επιχειρεί να σου χρεώσει.  Υπάρχει δηλαδή περίπτωση τώρα στα 27 σου ν'αρχίσουν να στραβώνουν ξαφνικά τα δόντια σου;  Με τις εξαγωγές καλά κάνεις και είσαι επιφυλακτικός.  Η οδοντίατρός μου ποτέ δεν κουραζόταν να τονίζει πόσο σημαντικό είναι να σώσουμε ένα δόντι από την εξαγωγή. 

Θα πρότεινα να πάρεις κι άλλες γνώμες, αφού πρώτα ρωτήσεις τηλεφωνικά αν χρεώνεται η εκτίμηση.  Αν θέλεις σου δίνω με πμ τα στοιχεία του δικού μας, είναι στον Κορυδαλλό. 

Η Ιατρική διάγνωση θεωρείται πλέον εκτίμηση?!! Ω καιροί!

• Like 1
Δημοσ.

Η Ιατρική διάγνωση θεωρείται πλέον εκτίμηση?!! Ω καιροί!

Ναι ρε χρόνια τώρα. Σε φάση ένα ααααα έκανα θες και λεφτά; Ούτε με ακούμπησες.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

ναι γειά σας σκέφτομαι να βαλώ διδεράκια γιατί τα  μπροστινα μου δόντια  είναι πεταχτά και δεν μπορώ να κλείσω το στόμα μου επήσεις μερικες φόρες δεν μπορώ να μιλήσω καθαρά δεν ξερω αν φταίνε τα δοντια μου για αυτό θα μου παρεί πολλά χρήματα ο οδοντίατρος? νομιζω πως το πρόβλημα μου ειναι σωβαρό

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@sofiana99 Έχω πάει σε ορθοδοντικό αρκετά οικονομική, νομίζω στο σύνολο να  πήρε ή 2000 ή 2500, τα οποία τα δίναμε με δόσεις. Μπορώ να σου στείλω όνομα σε πμ, (δεν είναι διαφήμιση!). Το αν φταίνε τα δόντια ή όχι για το πρόβλημα λόγου μπορεί να σου το ξεκαθαρίσει ένας λογοθεραπευτής, που είναι αρμόδιος για τέτοια θέματα (συνήθως κάνουν τη διάνγωση δωρεάν σε αρκετά λογοθεραπευτήρια). Αν σε ενοχλεί πολύ το θέμα της ομιλίας, σε λογοθεραπευτή να πας.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχει κάποιος να προτείνει κάποιον ορθοδοντικό στην Θεσσαλονίκη, που να είναι διατεθειμένος να αναλάβει το έργο με ένα ποσό γύρω στα 1500€; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...