Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπητά μέλη του σάιτ θέλω να σας ενημερώσω ότι από χθες άκουσον άκουσον η εταιρεία WIND για να

μεταφέρεις ένα νούμερο καρτοκινητού από άλλη εταιρεία στην Wind πρέπει να πληρώσεις 10 ευρώ και

αντί να μας κάνουν τεμενάδες που θα μεταφέρουμε όσοι μεταφέρουμε καρτοκινητά νούμερα στην Wind

θέλουν και να τους πληρώνουμε από πάνω και φυσικά εγώ προσωπικά εγκαταλείπω την Wind γιατί δεν

δέχομαι σαν καταναλωτής να με εμπαίζει η εταιρεία και ούτε να προσπαθεί εις βάρος των καταναλωτών

να αρπάξει ότι μπορεί και για αυτό τιμωρήστε την κύριοι και κυρίες γιατί στο εξωτερικό που οι

καταναλωτές είναι οργανωμένοι σε συλλόγους δεν τολμούν να κάνουν τέτοιες κινήσεις οι εταιρείες

γενικώς σαν των επικοινωνιών.

Επεξ/σία από moufas999
  • Like 2
Δημοσ.

στη συγκεκριμένη εταιρεία πολλή προσοχή στις πάγιες εξοφλήσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. εμένα μου είχαν συνδέσει την πιστωτική μου σε 2 ξεκάρφωτα άλλα νούμερα και φυσικά όλοι έκαναν το γιαπωνέζο!!!! ξεμπέρδεψα μετά από 3 μήνες και καταγγελία στην ΕΕΤΤ.

Δημοσ.

το 10 ευρω το βάζουν ολες οι εταιρίες. ακομα και η ίδια η βονταφον να κλείσεις τη σύνδεση σου και να παραμείνεις με κάρτα σε αυτούς σε χρεώνουν 10 ευρώ το κάθε νούμερο, το οποίο μετά απο 3 μήνες παραμονής στο δύκτιο τους στο βάζουν μέσα σαν μοναδες στην καρτα σου.

γενικά ΜΑΚΡΙΑ απο συμβόλαια!

ολοι τους κοιτάνε να σε δέσουν χειροπόδαρα και να σε στάξουν!! και όταν θες να βρεις έναν εκπρόσοπο να επικοινωνήσεις πάλι σε χρεώνουν.

μόνο κάρτα που δεν έχει δεσμέυσεις.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι μόνο η wind Όλες οι εταιρίες το χρεώνουν τη φορητότητα πλέον...

dat, πήρε και μένα το μάτι μου κάποιες ειδήσεις στο adslgr για τις αλλαγές σε χρεώσεις σε όλους...

Δημοσ.

το 10 ευρω το βάζουν ολες οι εταιρίες. ακομα και η ίδια η βονταφον να κλείσεις τη σύνδεση σου και να παραμείνεις με κάρτα σε αυτούς σε χρεώνουν 10 ευρώ το κάθε νούμερο, το οποίο μετά απο 3 μήνες παραμονής στο δύκτιο τους στο βάζουν μέσα σαν μοναδες στην καρτα σου.

γενικά ΜΑΚΡΙΑ απο συμβόλαια!

ολοι τους κοιτάνε να σε δέσουν χειροπόδαρα και να σε στάξουν!! και όταν θες να βρεις έναν εκπρόσοπο να επικοινωνήσεις πάλι σε χρεώνουν.

μόνο κάρτα που δεν έχει δεσμέυσεις.

Kύριε Socratis_g δεν κατάλαβες δεν εννοώ από από συμβόλαιο αλλά από καρτοκινητό σε καρτοκινητό και έκανα τηλεφωνική έρευνα

στις άλλες εταιρείες και μου είπαν ότι αυτοί δεν χρεώνουν την μεταφορά από καρτοκινητό σε καρτοκινητό και εκτός αν κάνουν την

πάπια και σε λίγο καιρό το εφαρμόσουν και αυτοί το δεκάρικο και δεν το κάνουν τώρα για να μην καρφωθούν για κινήσεις τύπου

καρτέλ.

Δημοσ.

Πάνως και εγω ακούω πολλά παράπωνα απο wind. Ένας φίλος άλλαξε γιατί είχε μάπα ιντερνετ σπίτι, και ένας στη δουλειά επίσης γιατί δεν είχε καλό σήμα και ιντερνετ στο κινητό του.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι μόνο η wind Όλες οι εταιρίες το χρεώνουν τη φορητότητα πλέον...

Κύριε theofanis δεν την χρεώνουν οι άλλες εταιρίες την φορητότητα από καρτοκινητό σε καρτοκινητό για την ώρα

και αυτό σου το λέω γιατί το έλεγξα τηλεφωνικά.

Δημοσ.

Kύριε Socratis_g δεν κατάλαβες δεν εννοώ από από συμβόλαιο αλλά από καρτοκινητό σε καρτοκινητό και έκανα τηλεφωνική έρευνα

στις άλλες εταιρείες και μου είπαν ότι αυτοί δεν χρεώνουν την μεταφορά από καρτοκινητό σε καρτοκινητό και εκτός αν κάνουν την

πάπια και σε λίγο καιρό το εφαρμόσουν και αυτοί το δεκάρικο και δεν το κάνουν τώρα για να μην καρφωθούν για κινήσεις τύπου

καρτέλ.

Βασικά δεν σε χρεώνουν, όπως είπε ένα παιδί παραπάνω, τα χρήματα θα πιστωθούν μετά από 3 μήνες στο νουμερό σου. Δηλαδή τον 3ο μήνα δεν θα βάλεις κάρτα, κερδίζεις από εκεί.

Δημοσ.

Νταβατζιλίκι δεν το λέμε;

Ναι πολύ σωστά αλλά μου ξέφυγε ένα γράμμα γιατί την στιγμή εκείνη χτύπησε το κινητό μου φίλε και αλίμονο να μην το ξέρω αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...