Miracle Worker Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Νομίζω μπορείς να εκτυπώσεις κάτι σαν achievement of completion μετά την ολοκλήρωση κάθε μαθήματος. Μάλλον αύριο θα τελειώσω ένα course και θα ενημερώσω.
gokuthelegend Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος επιγραμματικά τι είναι αυτό το πρόγραμμα; τα μαθήματα γίνονται ηλεκτρονικά από το σπίτι σου ή πρέπει να πας σε "φροντιστήριο"; Επεξ/σία 4 Απριλίου 2015 από gokuthelegend
Mary3101 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Χάθηκα γιατί δε ξέρω αν από'δω και πέρα προχωράμε μόνοι μας!Αν δεν κάνω λάθος είχα διαβάσει κάπου αν θυμάμαι καλά για online μαθήματα με καθηγητές,κάτι τέτοιο νομίζω!Υ.Γ.Δεν ξέρω αν στο τέλος δίνουν κάποιο χαρτί! gokuthelegend όλα γίνονται μέσω pc!
Miracle Worker Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Σαν τις online πλατφόρμες είναι, τύπου Coursera κλπ. Γενικά όπως πάντα η πληροφόρηση είναι γτπ. Τα έγγραφα που έχει αναρτήσει ο ΟΑΕΔ είναι εκτός πραγματικότητας. Αναφέρουν σαν σε διαφήμιση τις πλήρεις δυνατότητες της πλατφόρμας, τη στιγμή που το 90+% είναι κλειδωμένα. Το μόνο που έχει ουσία είναι πως να κάνεις login και μετά είσαι μόνος σου.
Mary3101 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μάλιστα!Το 10% περίπου δηλαδή είναι ξεκλείδωτο!Κάποια βοήθεια?Κάτι?Πες ότι δεν ξέρουμε!
paperscore Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Ρε παιδιά, σίγουρα είναι κλειδωμένα? Εγώ μόλις πρόσθεσα το Developing ASP.NET MVC 4 Web Applications Jump Start στα courses μου.
Anorymous Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Εγω αυριο θα το δω, τα μαθηματα ειναι στα ελληνικα η στα αγγλικα ?
Miracle Worker Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ρε παιδιά, σίγουρα είναι κλειδωμένα? Εγώ μόλις πρόσθεσα το Developing ASP.NET MVC 4 Web Applications Jump Start στα courses μου. Δεν είμαι και σίγουρος. Απλά εμένα σε όσα πρόσθεσα μου βγάζει κάτι σαν βίντεο που δεν παίζει. Σε όσα δοκίμασα από τη λίστα τα παίζει κανονικά. Αν κατάφερες/ καταφέρεις και το τρέξεις πες το μας! Μπορεί να φταίει το πισί μου. Μάλιστα!Το 10% περίπου δηλαδή είναι ξεκλείδωτο!Κάποια βοήθεια?Κάτι?Πες ότι δεν ξέρουμε! Και εγώ στο ψάξιμο είμαι. Τώρα με τις γιορτές δε νομίζω να ασχοληθώ πολύ. Αυτό που είδα είναι ότι από το μαθήματα που έχει μπορείς να τρέξεις μόνο αυτά που είναι στο Learning Plan, τη λίστα δηλαδή που σου βγάζει στην αρχή. Αυτά είναι 40 κάτι και η πλατφόρμα έχει πάνω από 400, αν κοιτάξεις στο Catalog. Εγώ δοκίμασα να τρέξω μερικά εκτός Learning Plan και δεν έπαιζαν. Όσα έτρεξα από το Learning Plan παίζουν κανονικά, οπότε φοβούμαι ότι τα υπόλοιπα είναι κλειδωμένα. Μακάρι να το έφερε έτσι η τύχη και να έπεσα στην περίπτωση ή να φταίει το πισί μου, τι να πω. Αναμένω feedback και από εσάς, γιατί δε βρίσκω αλλού πηγή για το συγκεκριμένο θέμα.
bazinga13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Και εγώ στο ψάξιμο είμαι. Τώρα με τις γιορτές δε νομίζω να ασχοληθώ πολύ. Αυτό που είδα είναι ότι από το μαθήματα που έχει μπορείς να τρέξεις μόνο αυτά που είναι στο Learning Plan, τη λίστα δηλαδή που σου βγάζει στην αρχή. Αυτά είναι 40 κάτι και η πλατφόρμα έχει πάνω από 400, αν κοιτάξεις στο Catalog. Εγώ δοκίμασα να τρέξω μερικά εκτός Learning Plan και δεν έπαιζαν. Όσα έτρεξα από το Learning Plan παίζουν κανονικά, οπότε φοβούμαι ότι τα υπόλοιπα είναι κλειδωμένα. Μακάρι να το έφερε έτσι η τύχη και να έπεσα στην περίπτωση ή να φταίει το πισί μου, τι να πω. Αναμένω feedback και από εσάς, γιατί δε βρίσκω αλλού πηγή για το συγκεκριμένο θέμα. Καλημερα,εγω λιγο που το πασπατευω αυτην την στιγμη πηγα στο catalog και χαζευα τα courses,οτι εβρισκα ενδιαφερον το εκανα add και το ετρεχα εκεινη την στιγμη και ολα δουλευαν,τωρα αυτο που δεν ειδα ειναι αν σου δινει ολο το course αν ειναι εκτος Learning plan αλλα θα το τσεκαρω.Επησις εκανα add στο my adding courses καπου 20 μαθηματα και στην λιστα μου δεν εμφανιζονται ουτε τα μισα. Ενταξε οσον αφοραι τα word και τα excel αλλα μαθηματα για programming,servers,databases κτλ κτλ λιγο που ειδα δεν απευθυνονται σε αρχαριους.Τελος παντων σαν πρωτη επαφη δεν μ αρεσε το ολο στησιμο αλλα δεν θελω να τ αδικησω,θα το ψαξω παραπανω για να εχω πληρη εικονα και μετα θα πω εντυπωσεις
genius_13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Προσωπικά μου φάνηκε λίγο δύσχρηστο και ίσως κάποιους τους δυσκολέψει. Δεν το έχω ψάξει πάρα πολύ αλλά απ ότι είδα δεν έχει ( ελληνικά ..και άντε στα βίντεο δεν χρειάζεται είναι αρκετά επεξηγηματικά αλλά σε κάποιες ερωτήσεις/περιγραφές θα έπρεπε να έχουν κάνει μια προσπάθεια.. 1
gokuthelegend Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Παιδιά οι αιτήσεις μέχρι πότε είναι; Εγώ μπήκα τυχαία χθες (4 Απριλίου) στον λογαριασμό μου στις e-υπηρεσίες του www.oaed.gr και είδα την αίτηση για το IT academy (χθες έμαθα για αυτό το πρόγραμμα, δεν το είχα ακούσει ποιο πριν). Μπαίνοντας σε αυτή την αίτηση το μόνο που μου ζήτησε ήταν το email μου, το οποίο και έδωσα. Δεν μου ζήτησε τίποτα άλλο. Σήμερα είπα να ψάξω πέρι τίνος πρόκειται και παρατήρησα ότι η διαδικασία των αιτήσεων σύμφωνα με αυτά που αναγράφονται εδώ είναι λίγο διαφορετική (συγκεκριμένα, εκτός από το email ζητάει ΑΦΜ και ΑΜΚΑ). Επιπλέον στην ανακοίνωση λέει ότι η προθεσμία ήταν μέχρι τέλη Μαρτίου. Τελικά τι γίνεται; Την έχασα την προθεσμία; Και αν την έχασα, γιατί με άφησε να κάνω αίτηση;
Mary3101 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 genius_13 εμένα δεν μου βγάζει βίντεο,μου βγάζει εικόνες και μετά πάω στην επόμενη με βελάκια!gokuthelegend για δες αν θα σου έρθουν οι κωδικοί!Εκτός αν σου έρθουν μετά από καιρό!
gokuthelegend Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 genius_13 εμένα δεν μου βγάζει βίντεο,μου βγάζει εικόνες και μετά πάω στην επόμενη με βελάκια!gokuthelegend για δες αν θα σου έρθουν οι κωδικοί!Εκτός αν σου έρθουν μετά από καιρό! Θα περιμένω, αν κατάλαβα καλά στην ανακοίνωση του ΟΑΕΔ λέει ότι μπορεί να πάρει μέχρι και 20 μέρες μέχρι να έρθουν οι κωδικοί (ελπίζω ημερολογιακές και όχι εργάσιμες). Χλωμό το βλέπω πάντως αν και το περίεργο είναι που με άφησε να κάνω την αίτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα