Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 minutes ago, margaritagr said:

Επειδή έχω καιρό να αγοράσω, μπαίνω στο site αλλά στον σκελετό γράφουν northweek

Μετονομαστηκαν?

Γεια σου Μαργαριτα! Καταρχας σε ευχαριστω δημοσιως που ειχες ανοιξει το θεμα, και σωθηκαν τα ματια μου και το πορτοφολι μου μαζι. Αγοραζω Hawkers απο το 2018 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος

Η Northweek ειναι θυγατρικη της Hawkers και εχουν διαφορους κωδικους με αυτη την ονομασια. Δεν νομιζω οτι εχουν αλλαξει ονομασια γενικοτερα.

• Thanks 1
  • Haha 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με μία παραγγελία από το site. Παρήγγειλα πριν δύο βδομάδες δύο ζευγαρια γυαλιά 61 € περίπου, η παραγγελία που μου ήρθε ήταν άλλη, τους έστειλα e-mail μου απάντησαν δίνοντας μου ένα εκπτωτικό κουπόνι των 60 €. Το πρόβλημα είναι ότι το κουπόνι δεν μπορώ να το κάνω χρήση στην Ελλάδα παρά μόνο για εντος της Ισπανία!! Τους έχω στείλει τρία email απο τοτε, δε μου απάντησαν σε κανένα! Επικοινώνησα με ένα ελληνικό κατάστημα που προμηθεύεται γυαλια της εταιρείας και μου είπαν πως έχουν δεχτεί κι αυτοι πολλά τηλέφωνα με παρόμοια παράπονα, λαθος παραγγελιες, κ μη επιστροφη των χρηματων τους! Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω;

• Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, tsob13 said:

Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με μία παραγγελία από το site. Παρήγγειλα πριν δύο βδομάδες δύο ζευγαρια γυαλιά 61 € περίπου, η παραγγελία που μου ήρθε ήταν άλλη, τους έστειλα e-mail μου απάντησαν δίνοντας μου ένα εκπτωτικό κουπόνι των 60 €. Το πρόβλημα είναι ότι το κουπόνι δεν μπορώ να το κάνω χρήση στην Ελλάδα παρά μόνο για εντος της Ισπανία!! Τους έχω στείλει τρία email απο τοτε, δε μου απάντησαν σε κανένα! Επικοινώνησα με ένα ελληνικό κατάστημα που προμηθεύεται γυαλια της εταιρείας και μου είπαν πως έχουν δεχτεί κι αυτοι πολλά τηλέφωνα με παρόμοια παράπονα, λαθος παραγγελιες, κ μη επιστροφη των χρηματων τους! Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω;

Να αμφισβητήσεις τη συναλλαγή που έκανες στην τράπεζα σου αν αγόρασες με κάρτα ή στο Paypal κλπ…

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 12/08/2024 at 12:13, tsob13 said:

τελικα τι εγινε;

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω πάρει 4-5 ζευγάρια της εταιρείας τα τελευταία 2 έτη 

Παρατηρώ όμως ότι χαλάνε πάρα πολύ γρήγορα οι φακοί 

Κάνουν στίγματα και δεν με πανε ούτε ένα χρόνο 

Έδωσα δώρο 1-2 ζευγάρια σε κάτι φίλους 

Παρατηρειται εσείς τέτοιο πρόβλημα; Τα φοράω καθημερινά στην δουλειά, στην μηχανή, στην θάλασσα. 

Το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε 2-3 σημάδια πριν τις διακοπές στην θάλασσα. Τώρα μετά από 10 μέρες έγινε για πέταμα όπως φαίνεται 

Από τους σκελετούς πάντως είμαι ευχαριστημένος 

IMG_4736.jpeg

Επεξ/σία από Tasos19s
Δημοσ.

Εχω παρει παρα πολλα γυαλια,απο τον καιρο που εδινε 3 στην τιμη του  ενος.
Τελευταια φουρνια πηρα 4 ζευγαρια,το ενα ηταν σαφεστατα χαμηλοτερης ποιοτητος,ενω ηταν ολα στην ιδια τιμη,διαφορετικο ομως μοντελο.
Ο σκελετος του Dark LS ειναι σκυλι σε οτι χρωμα τον εχω παρει,οι φακοι ομοιως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι κανεις λαθος στο πλυσιμο/καθαρισμα.. Πως τα πλενεις καθαριζεις?

Σε γνωστο μου εχει παρουσιαστει το ιδιο προβλημα αλλα μου ειπε οτι τα καθαρισε σε νερο και τα ετριβε πολλη ωρα για να καθαρισουν.. μεγα λαθος κατ'εμε!

Εγω εχω πανω απο 4-5 ζευγαρια τους, απολυτα ευχαριστημενος και τωρα θα ριξω αλλη μια παραγγελια για 2 ζευγαρια που εχουν εως 70% εκπτωσεις..

Εγω ποτε δεν τα πλενω πολυ ωρα.. λιγο νερο τρεχουμενο για αρκετα δευτερολεπτα να μουλιασουν οι "βρωμες" και μετα με πανακι πολυ χαλαρο καθαρισμα και γινονται σαν καινουργια!!

Αυτα τα στιγματα αν βλεπω καλα ειναι οτι εχει φυγει η επιστρωση του φακου απο το πολυ καθαρισμα σωστα?

Επεξ/σία από petran1790
Δημοσ.
Στις 25/7/2025 στις 7:38 ΜΜ, Tasos19s είπε

Παρατηρειται εσείς τέτοιο πρόβλημα; Τα φοράω καθημερινά στην δουλειά, στην μηχανή, στην θάλασσα. 

Το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε 2-3 σημάδια πριν τις διακοπές στην θάλασσα. Τώρα μετά από 10 μέρες έγινε για πέταμα όπως φαίνεται 

IMG_4736.jpeg

Εμενα μου το κανε αυτο αλλα μετα απο 3 περιπου χρονια επειδη τα χρησιμοποιουσα στην παραλια (οχι μεσα στη θαλασσα) και το αλλο ζευγαρι επειδη τα ειχα στο ντουλαπακι του αυτοκινήτου με τη θηκη τους μεν αλλα ζεστη δε. Τον χειμωνα που μας περασε τα πεταξα!

Η ποιοτητα ειναι ακομα καλη ?

Δημοσ.

κάτι κάνεις λάθος. έχω 3 ζευγάρια και κανένα δεν έχει θέμα, ακόμα και γυαλιά με ίδιο φακό σα τα δικά σου.

Δημοσ.
Στις 25/7/2025 στις 7:38 ΜΜ, Tasos19s είπε

IMG_4736.jpeg

Για αυτόν το λόγο ακριβές εταιρείες όπως Dita Serengeti maui jim κτλ επιλέγουν multilayer φακούς και όχι απλά μια μεμβράνη πάνω απ' το μαύρο φακό 

Δημοσ.
Στις 28/7/2025 στις 1:24 ΜΜ, petran1790 είπε

Κατι κανεις λαθος στο πλυσιμο/καθαρισμα.. Πως τα πλενεις καθαριζεις?

Σε γνωστο μου εχει παρουσιαστει το ιδιο προβλημα αλλα μου ειπε οτι τα καθαρισε σε νερο και τα ετριβε πολλη ωρα για να καθαρισουν.. μεγα λαθος κατ'εμε!

Εγω εχω πανω απο 4-5 ζευγαρια τους, απολυτα ευχαριστημενος και τωρα θα ριξω αλλη μια παραγγελια για 2 ζευγαρια που εχουν εως 70% εκπτωσεις..

Εγω ποτε δεν τα πλενω πολυ ωρα.. λιγο νερο τρεχουμενο για αρκετα δευτερολεπτα να μουλιασουν οι "βρωμες" και μετα με πανακι πολυ χαλαρο καθαρισμα και γινονται σαν καινουργια!!

Αυτα τα στιγματα αν βλεπω καλα ειναι οτι εχει φυγει η επιστρωση του φακου απο το πολυ καθαρισμα σωστα?

Δεν τα πλένω συχνά καθόλου 

Μια στο τόσο με λίγο σαπούνι για τα χέρια και νερό και τα αφήνω μετά να στεγνώσουν μόνα τους 

Τωρα πριν τα πετάξω έτριψα λίγο το δάχτυλο μου επάνω και αμέσως φεύγει η επίστρωση. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητα. 
έχουν κάποιο φιλμ για τον καθρέφτη και φεύγει από ότι κατάλαβα αμέσως 

Τέλος πάντων τα είχα πάρει πολύ φτηνά κάτι τιμές 16-18€ 

Χαρισα 2 ζευγάρια και 2 πέταξα 

6 ώρες πριν, Morosana είπε

Για αυτόν το λόγο ακριβές εταιρείες όπως Dita Serengeti maui jim κτλ επιλέγουν multilayer φακούς και όχι απλά μια μεμβράνη πάνω απ' το μαύρο φακό 

Ναι εντάξει υπάρχουν και ακριβά γυαλιά που όσο να πεις κάτι θα έχουν καλό. Οτι πληρώνεις παίρνεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...